Подати оголошення

Дом №10 - вул. Ломоносова, №85-а

1. . .6668. . .97
23 трав 2018 08:52
Цитата "UkrAndrey":

Про комунікаціх - одразу казали, про те що майданувати треба перед КМДА та їх департаментами (багато хто це казав), а не перед офісом аркади на Ольгинській. Писати колективно від імені !ініціативних груп!, а не від якоїсь кількості інвесторів 10-12 домів. Але такі пропозиції призводили до швидкого бану людей в тих групах з аргументацією "це агент". Є тільки оці вагонважаті з відповіддю "Щось не подобається? Зробіть краще!". Нема питань! Але, як результат цього невміння прислухатися до різних аргументів, виходить що майже усі дома самі по собі борються. Спілкування ініціативних груп майже дорівнює нулю. :faceoff:

Усі катували изАркади - що із водою? А справа не у воді, проблема зараз у водовідведенні. Аркада по воді усе зробила, претензій нема. При цьому, власне воду подано до переборок під домами. Але її ніхто не пустить у дом, якщо її нема куди зливати. Допоки он те усе на моєму останньому фото не зариють, не проложать труби, не підключать, не проведуть випробування, не подідпишуть акти готовності, до того моменту про здачу 7-10-11-12-13-14-18-15-16 домів можна тільки будувати плани. Прикро що час трохи змарновано, тому що ніхто не строщав за водовідведення. Але це вже не має значення.
І ще відкрите питання з электпостачанням та підстанцією для нього.
Ще є Ген.план у переліку питань. 8-)
Є протидія де-кого з 15-ти поврехового дому проти забудови. (Валидолу респект, не про нього мова)

Я можу помилятись і теж не бути в курсі якихось подробиць.
Все це моя окрема думка. Намагаюсь просто констатую факти, які підтверджую фото за можливості.

Наскільки я розумію, то на тому фото, де траншея під каналізацію, сама каналізація вже проведена. Бетонні колодязі під люки вже встановлені. Значить і труби вже прокладені. Залишилось лише засипати траншеї, що не складно, та підключити, що очевидно складніше, зокрема, в документальній частині.

Каналізацією також "Водоканал" займається. Якщо до кінця травня не буде сертифікату, я пишу офіційний лист в Водоканал.
24 трав 2018 06:29
Доброго дня!
ІзАркади, так що там з комісією і сертифікатом?
24 трав 2018 07:07
Цитата "UkrAndrey":

А почему тут говорят про воду, если проблема не в воде, а в водотведении (канализации)?
Судя по видам работ которые делаются вокруг комплекса и инсадерской инфе, проблема как раз в канажке.
Активисты дома, мне кажется вы или не понимаете о чем спрашиваете или изАркады лукавит в каждом посте, не говоря реальной причины :winky:

У меня все-таки вопрос: к какому сливу(канализации) подключены 7-13 дома, к Ломоносова или к Конева? Может показаться странным вопрос, но вот откуда он возник: на фото с ветки 14 дома

видим, что в сторону 14 дома только начали тянуть канализацию от Конева, а преддомовая территория 7-13 уже частично заасфальтирована и следов подвода канализации со стороны Конева нет(стоянку так никто и не трогал, тоесть с Конева подвода канализации к домам 7-13 быть не может).
24 трав 2018 07:15
Цитата "Irina10_80":
Доброго дня!
ІзАркади, так що там з комісією і сертифікатом?

Не ленимся читать другие ветки форума.
//forum.domik.ua/zhiloj-kvartal-evrika-u l-akademika-glushkova-arkada-t26370-1618 0.html#p1694491
24 трав 2018 09:57
Дякую! Почитала і плачу. Буду далі бомжувати(
24 трав 2018 13:04
Цитата "tiki_mbo":

Наскільки я розумію, то на тому фото, де траншея під каналізацію, сама каналізація вже проведена. Бетонні колодязі під люки вже встановлені. Значить і труби вже прокладені. Залишилось лише засипати траншеї, що не складно, та підключити, що очевидно складніше, зокрема, в документальній частині.
Каналізацією також "Водоканал" займається. Якщо до кінця травня не буде сертифікату, я пишу офіційний лист в Водоканал.

Минулого тижня цих колодязів ще не було. Вони тільки з минулого тижня почли рити й одразу прокладають маленькими фрагментами.
З гілки 14-го дому
//forum.domik.ua/dom-14-zhk-evrika-t2941 4-3120.html#p1694959

А до чого тут сертифікат і каналізація? щось не догнав
25 трав 2018 08:53
Цитата "SanYork":

У меня все-таки вопрос: к какому сливу(канализации) подключены 7-13 дома, к Ломоносова или к Конева? Может показаться странным вопрос, но вот откуда он возник: на фото с ветки 14 дома

видим, что в сторону 14 дома только начали тянуть канализацию от Конева, а преддомовая территория 7-13 уже частично заасфальтирована и следов подвода канализации со стороны Конева нет(стоянку так никто и не трогал, тоесть с Конева подвода канализации к домам 7-13 быть не может).

Помните старый анекдот: "Если кладут асфальт, значит скоро будут прокладывать трубы".
25 трав 2018 13:22
Із Аркади, залишилось 3 робочі дні до здачі будинку в експлуатацію. Що із сертифікатом?
Цитата "изАркады":

То что проверка из ГАСКа была - информация 100%. И то, что работы на массиве сегодня ведутся есть положительным моментом. Информации о том что дома №10 и №11 не получат в ближайшее время Сертификаты соответствия - также нет, работа по их получению ведется.
25 трав 2018 13:37
А мы как всегда без фото остались... :(
25 трав 2018 13:50
Цитата "Irina_VII":
А мы как всегда без фото остались... :(

По Вашему и еще по домам №№7,11,12,13 сегодня ходила и фотографировала инициативная группа, надеюсь делала она их не для личного пользования)))))
25 трав 2018 13:54
Цитата "Igoris":
Із Аркади, залишилось 3 робочі дні до здачі будинку в експлуатацію. Що із сертифікатом?

За наявною інформацією, поки не завершиться перевірка ДАБІ сертифікатів НЕ БУДЕ!
Доречі ініціативній групі я сьогодні надав для ознайомлення Напрвлення з ДАБІ для проведення позапланової перевірки датоване 22.05.2018 року!
Перевірка триватиме до 05 червня 2018р.
25 трав 2018 13:55
Цитата "изАркады":

По Вашему и еще по домам №№7,11,12,13 сегодня ходила и фотографировала инициативная группа, надеюсь делала она их не для личного пользования)))))

Класс, у нас еще и инициативная группа есть.. чудеса.
Инициативные люди, просим фото в студию!
25 трав 2018 13:58
Цитата "Irina_VII":

Класс, у нас еще и инициативная группа есть.. чудеса.
Инициативные люди, просим фото в студию!

Ну эта инициативная группа как-бы общая, в основном 1-ая очередь.
25 трав 2018 14:10
изАркады,
Раз вы предоставили что-то таинственной "инициативной группе", то поделитесь уже и с нами, простыми инвесторами.

Как мы сегодня все поняли, проверка и остановка строительства касалась только "Патриотики". При чем тут "Эврика"? Работы, как видно, помалу, но идут .. не вводите нас в заблуждение еще больше, пожалуйста.
25 трав 2018 14:13
Я что то упустила, а где же посмотреть официальное письмо, что в Эврике проверка с такого-то по такое-то?
25 трав 2018 14:14
Цитата "bony110":
Я что то упустила, а где же посмотреть официальное письмо, что в Эврике проверка с такого-то по такое-то?

хз.. ничего не понятно вообще.
25 трав 2018 15:07
Цитата "изАркады":

За наявною інформацією, поки не завершиться перевірка ДАБІ сертифікатів НЕ БУДЕ!
Доречі ініціативній групі я сьогодні надав для ознайомлення Напрвлення з ДАБІ для проведення позапланової перевірки датоване 22.05.2018 року!
Перевірка триватиме до 05 червня 2018р.

Т.е. если бы не проверка то прям ВСЕ БЫЛО БЫ? ВОТ ПРЯМ ЗАВТРА?
Что-то слабо вериться... Учитывая что, по странному совпадению, работы ускорились в несколько раз после того как стало известно о проверке...
25 трав 2018 15:12
так а как бы был сертификат если у вас даже придомовая не готова
?
где логика ?
25 трав 2018 19:23
Подскажите, а в договоре где-то написано, что вся информация будет предоставляться на форуме? А то я что-то запуталась во всем потоке инфы (форум, письма, смс) :)
26 трав 2018 08:47
Правила форума

4.4. Сообщения на форуме не являются частью Закона об обращении граждан. Форум не является обязательным средством коммуникации застройщик-инвестор (представитель-клиент и т.д). Присутствие представителей проектов или пользователей на форуме исключительно добровольно.

Уважаемые Пользователи. Будьте добры, относитесь с пониманием в общении с Представителями проектов на форуме. Их присутствие исключительно добровольно, свободное общение правилами не наказуемо.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .6668. . .97
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше