Подати оголошення

Дизайн-студія Men Bureau

Услуги быта и дизайна
Услуги быта и дизайна
Услуги быта и дизайна
Услуги быта и дизайна
Услуги быта и дизайна
Услуги быта и дизайна
Услуги быта и дизайна
Услуги быта и дизайна
Услуги быта и дизайна
Услуги быта и дизайна
Услуги быта и дизайна
Услуги быта и дизайна
Услуги быта и дизайна
Услуги быта и дизайна
Услуги быта и дизайна
Услуги быта и дизайна
Услуги быта и дизайна
20 жовт 2022 11:01
Вітаю, за останні пів року більшість позицій по буд.матеріалам та предметам меблів подорожчали в 2-4 рази! Тому кращого моменту для замовлення дизайн-проекту ніж зараз - вже не буде 💙💛


 Мене звати Олександр, створюю та реалізую громадські/приватні інтер'єри.


  +38(093)-938-98-95




Якщо Вам імпонує стиль, в якому я працюю - буду радий взяти новий проєкт найближчим часом.
Звертайтеся з будь-яких питань, гарного дня та мирного неба.☺





20 жовт 2022 12:45

Квартира знаходиться в ЖК Rybalsky у Подільському районі міста Києва. Так як квартира розташована над комерцією, у нас була можливість використовувати простір більш варіативно. Ми поділили весь простір на два блоки – приватна частина (яка включає дитячу та спальню з ванною) та загальна (яка включає простору кухню-вітальню, санвузол та робоче місце).

 

Увесь дизайн створений з урахуванням потреб замовників і стає середовищем для різних сценаріїв їх повсякденного життя. Усі основні приміщення композиційно пов'язані один з одним за рахунок матеріалів та фактур.

 

Нашій команді було доручено спроектувати місце, яке могло стати тихим притулком для власника та його сім'ї, де вони могли б відступити від свого космополітичного способу життя.

Основна мета полягала у створенні чистої, мінімалістичної, але неформальної атмосфери, що базується на натуральних матеріалах.

 

У розробці інтер'єру були задіяні як іноземні фабрики, як Belid, DCW, tradition, Verpan, Zanotta, RBW та Menu так і українські, як Zegen та Interia.

 

Щоб досягти гнучкості і уникнути непотрібного поділу цієї і так компактної квартири, перегородки були майже повністю видалені, створюючи відкрите планування з одним центральним модулем. Цей модуль складається з функціонального кухонного гарнітура, обідньої зони, компактного робочого місця та просторої вітальні. Цей простір поєднує кілька функцій без зайвого безладдя.

 

Всі кімнати, крім дитячої, направлені у внутрішні двори з великою кількістю зелені. З дитячої відкривається мальовничий краєвид на Дніпро. Незабаром після вступу до вузу ця кімната буде призначена як місце для медитацій батьків. У даній кімнаті ми розташували робоче місце таким чином, щоб природне світло сприяло комфортній роботі.

 

Щоб візуально зв'язати приміщення в одне ціле, ми використовували єдину палітру матеріалів - березова фанера, мікроцемент, японська плитка KitKat і мармур Caribbean Calcite. З їх допомогою створюється лаконічний фон для елементів меблів та світла. Прохолодні тони мікроцементу у всіх кімнатах ми збалансували теплими текстурами штукатурки та дерева.

 

Комбінація класичних предметів дизайну, таких як обідні стільці Fritz Hansen, крісла Co від Norm Architects та торшера Apollo 180 від Pholc легко поєднуються з індивідуально розробленими меблями від нашого бюро. Архітектурний характер інтер'єру додатково підкреслюється і посилюється сонячним світлом, що проникає всередину.

 

Однією з основних змін, реалізованих у рамках проекту, стало об'єднання 3-х санвузлів у 2 більш просторих та позбавлення від зайвих перегородок. Така реорганізація простору дозволила збільшити кількість природного світла, що проникає у основний житловий простір. Ми використовували скляні перегородки, щоб не перешкоджати природному світлу, яке наповнює спальню.

 

Ванну кімнату, стриману та однотонну, прикрашає японська мозаїчна плитка. Використання відтінків сірого сприяє заспокійливій атмосфері, яка продовжуватиме розвиватися у міру того, як мешканці наповнюватимуть простір собою. Таким чином, нове планування адаптоване до сучасного способу життя.


Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx