ЖК "Озерное" (2 очередь), ул. Обуховская 137, 139 - "Киевгорстрой"
Цитата "Rocky2":
Я взагалі не зрозумів про що ви написали.
Я написав що є такі люди. Ви в цьому сумніваєтеся? Так і напишіть, а то з вашого пассажу не зрозуміло що ви маєете на увазі.
я говорю, что в случае с НАШИМ жилищным вопросом ВСЕ являются заинтересованными людьми. И никто не делает что-то за просто так. Потому что он делает для себя, прежде всего.
А вообще-да, есть альтруисты
Цитата "Kwitka":я говорю, что в случае с НАШИМ жилищным вопросом ВСЕ являются заинтересованными людьми. И никто не делает что-то за просто так. Потому что он делает для себя, прежде всего.
А з цим ніхто не сперичається. І вище про це теж писалося (чому, чого, нащо і т.д.).
Цитата "PaniYanka":Были на стройке, подписывали договор с Жеком. С нашего оранжевого дома 25 квартир получило уже ключи.
Поздравляем! Когда приступаете к ремонту?
Цитата "DoctorFil":
Поздравляем! Когда приступаете к ремонту?
завтра ставим эл. счетчики. на след неделе на воду. как только счетчики поставим сразу приступим.
Цитата "Goldcitrus":были сегодня на объекте ... ключница сказала что уже больше 40 человек приступило к ремонту
я вам больше скажу. в зеленом доме некоторые уже шмотье перевозят))) видели своими глазами))
Цитата "PaniYanka":
завтра ставим эл. счетчики. на след неделе на воду. как только счетчики поставим сразу приступим.
А Вас не беспокоит тот факт, что к ремонту приступаете при отсутствии почтового адреса и прав собственности на квартиру?
Цитата "PaniYanka":
Вопрос 1
Счетчики на воду и на электричество кто ставит? или это сами инвесторы ставят?
Вопрос 2
А замеры квартиры уже сделаны? я так понимаю сначала должны замерять БТИ или кто там, а потом и на ремонт.
проясните плиз...
Цитата "DoctorFil":
А Вас не беспокоит тот факт, что к ремонту приступаете при отсутствии почтового адреса и прав собственности на квартиру?
Меня не беспокоит. Это моя вторая квартира у КГС за 2 года)) Так что я знаю когда будет право собственности.
Цитата "Lexus_123":
Вопрос 1
Счетчики на воду и на электричество кто ставит? или это сами инвесторы ставят?
Вопрос 2
А замеры квартиры уже сделаны? я так понимаю сначала должны замерять БТИ или кто там, а потом и на ремонт.
проясните плиз...
Замеры БТИ уже были давненько.
Счетчики ставит ЖЕК с вашим присутствием после подписания договора с Жеком. Когда будете подписывать сразу будете договориваться.
Цитата "DoctorFil":
кстати в договоре был адрес Обуховская 137))
Цитата "Kosta81":Мы что то платим ща счетчики эл и воды или это устанавливается бесплатно?
не платим
Сусіди, для тих хто не збирається чекати всього про що вже неодноразово писалося раніше, і готовий ризикнути і підписати все, і заходити на ремонт, ми підготували документ з описом недоліків, який було б добре щоб ви додали до акту прийняття(огляду) квартири. У вас є таке право, щоб вам там не казали ЖЕК чи КМБ.
Тобто до того акту де ви приймаєте квартиру і де ви можете писати недоліки(якщо вони є) по своїй квартирі. От в цьому акті ви робите приписку що "Так як я, відповідно до закону "Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку" являюся співвласником багатоквартирного будинку, прикладаю недоліки по будинку, відповідно до додатку №1 який прикладається до цього акту"
Далі ви прикладаєте цей документ який доступний по посиланню - https://drive.google.com/open?id=0B1UQ-8V1vMJNVk9KYTNJNzFOWnM
Ви можете цей документ редагувати як вважаєте за потрібне, можливо жек або представник кмб буде сперечатися з деякими пунктами в цьому додатку, ви можете запросити щоб він показав необхідні документи які підтверджують те, що в додатку написано щось не так і т.д. Тут вже треба діяти по ситуації, якщо вони реально покажуть і доведуть шо щось там дороблено вже, а не так як написано в додатку, то можна цей пункт видалити або редагувати. В будь-якому випадку ви можете не поспішати прямо одразу підписувати, а написати сюди, або мені в лічку по тим пунктам проти яких виступає жек чи КМБ і з'ясувати ситуацію, або діяти на свій розсуд тут вже як хочете. Так як цей документ ми тільки виклали, то поки ще ніхто не намагався його прикладати і нам цікаво як взагалі на нього відреагують вони і т.д. так шо ми чекаємо ваших відгуків, цим ви всім нам дуже допоможете
В документі є пункти в яких треба вказати де саме, на яких поверхах щось не дороблено, цю інформацію вам пропонується дописати вручну, доведеться пройтися перед цим і дописати де саме є ці недоліки, або хочаб впишіть(перевірте) свій та сусідні з вами поверхи якщо вам дуже внапряг пройтись по всім поверхам. Прочитайте заздалегідь цей документ і підготуйтеся що дивитися. Ми звичайно можемо вписати самі зараз на яких поверхах були виявлені відповідні недоліки, але це буде вже застаріла інформація, з того часу щось могли вже виправити, а щось знову могло бути поламано, тому треба вписувати актуальну інформацію вам самим.
Я сподіваюся всі зрозуміли шо до чого, ну а на місці вже треба діяти по ситуації. Якщо у вас є якісь питання - задавайте.
Звичайно ми нікого не заставляємо прикладати цей додаток, але на нашу думку так буде краще і для вас і для всіх нас. І ще раз повторюся, що поки, ми не рекомендуємо щось підписувати і заходити на ремонт.
Цитата "PaniYanka":
Меня не беспокоит. Это моя вторая квартира у КГС за 2 года)) Так что я знаю когда будет право собственности.
Поділиться будь ласка з іншими інфою про те коли буде право власності.
Цитата "Rocky2":Сусіди, для тих хто не збирається чекати всього про що вже неодноразово писалося раніше, і готовий ризикнути і підписати все, і заходити на ремонт, ми підготували документ з описом недоліків, який було б добре щоб ви додали до акту прийняття(огляду) квартири. У вас є таке право, щоб вам там не казали ЖЕК чи КМБ.
Тобто до того акту де ви приймаєте квартиру і де ви можете писати недоліки(якщо вони є) по своїй квартирі. От в цьому акті ви робите приписку що "Так як я, відповідно до закону "Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку" являюся співвласником багатоквартирного будинку, прикладаю недоліки по будинку, відповідно до додатку №1 який прикладається до цього акту"
Далі ви прикладаєте цей документ який доступний по посиланню - https://drive.google.com/open?id=0B1UQ-8V1vMJNVk9KYTNJNzFOWnM
Ви можете цей документ редагувати як вважаєте за потрібне, можливо жек або представник кмб буде сперечатися з деякими пунктами в цьому додатку, ви можете запросити щоб він показав необхідні документи які підтверджують те, що в додатку написано щось не так і т.д. Тут вже треба діяти по ситуації, якщо вони реально покажуть і доведуть шо щось там дороблено вже, а не так як написано в додатку, то можна цей пункт видалити або редагувати. В будь-якому випадку ви можете не поспішати прямо одразу підписувати, а написати сюди, або мені в лічку по тим пунктам проти яких виступає жек чи КМБ і з'ясувати ситуацію, або діяти на свій розсуд тут вже як хочете. Так як цей документ ми тільки виклали, то поки ще ніхто не намагався його прикладати і нам цікаво як взагалі на нього відреагують вони і т.д. так шо ми чекаємо ваших відгуків, цим ви всім нам дуже допоможете
В документі є пункти в яких треба вказати де саме, на яких поверхах щось не дороблено, цю інформацію вам пропонується дописати вручну, доведеться пройтися перед цим і дописати де саме є ці недоліки, або хочаб впишіть(перевірте) свій та сусідні з вами поверхи якщо вам дуже внапряг пройтись по всім поверхам. Прочитайте заздалегідь цей документ і підготуйтеся що дивитися. Ми звичайно можемо вписати самі зараз на яких поверхах були виявлені відповідні недоліки, але це буде вже застаріла інформація, з того часу щось могли вже виправити, а щось знову могло бути поламано, тому треба вписувати актуальну інформацію вам самим.
Я сподіваюся всі зрозуміли шо до чого, ну а на місці вже треба діяти по ситуації. Якщо у вас є якісь питання - задавайте.
Звичайно ми нікого не заставляємо прикладати цей додаток, але на нашу думку так буде краще і для вас і для всіх нас. І ще раз повторюся, що поки, ми не рекомендуємо щось підписувати і заходити на ремонт.
"Тестування систем водопостачання та опалення не проводилося" - Значит ли это то что можно начать делать ремонт, потом начнут тестировать воду и где то рванет и ранний ремонт накроеться медным тазом в какой то мере?
Цитата "Lexus_123":
"Тестування систем водопостачання та опалення не проводилося" - Значит ли это то что можно начать делать ремонт, потом начнут тестировать воду и где то рванет и ранний ремонт накроеться медным тазом в какой то мере?
Ну звичайно.
Цитата "Lexus_123":Блин....когда они уже дадут адресс и проведут тестирования. Хотелось бы запускать людей на ремонт.
После присвоения почтового адреса, КГС должен произвести взаиморасчёт с инвесторами по метражу квартир, потом инвестор принимает саму квартиру и оформляет право собственности , ну а после всего этого можно на ремонт. ИМХО
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна28.111 011
- ЖК Perfect Town LikoGrad | Лико Град | Perfect Group | ул. Михаила Максимовича27.11508
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7427.112 198
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая27.111 980
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская27.11106
- Коттеджи "Паларис", Борисполь, ул. Ясная, 1526.118
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ірпінь, вул. Лисенка, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- Чи варто зараз купувати нерухомість?28.113 831
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349