Подать объявление

ТОП-10 худших работодателей Украины

11 окт 2009 07:37

Национальный форум профсоюзов Украины обнародовал список 10 худших работодателей Украины.



Читать дальше >>

11 окт 2009 07:37
А що ЛАЗ вже закрито? Мабуть принципово не опитували працівників заводу. Хоча чи не досить відкритих виступів????
11 окт 2009 07:42

КОРУПЦІЯ в галузі цивільної авіації.
Державне майно ДАП "Львівські авіалінії" віддано в управління абсолютно некомпетентним в цивільній авіації аферистам, засланим на авіапідприємство за час панування "регіоналів". Умисно укладались завідомо збиткові угоди (АК "Євролайн", "Монос", "Карiне",...) та розкрадаються кошти. Ставленики БЮТ Вінський та Давидов і надалі залишили аферистів розкрадати авіапідприємство. Потренувались на розкраданні ВАТ "Авіакомпанія "Авіалінії України", тепер розкрадають ДЕРЖАВНУ авіакомпанію "Львівські авіалінії".Від 2006 року жодного легытимного керівника на підприємстві не було не було конкурсів і "заслані козачки" не оформили документи в статуправлінні та відділі реєстрації.
Умисно загнали в борги за 3 роки на 40 000 000 грн. з метою дармової "прихватизації". Накрались до боргів за рішеннями судів -17,5 млн.грн. Заробітну плату іноді виплачують лише за рахунок розпродаж літаків на сумнівних агро біржах за "смішними цінами". З травня 2007 року не сплачують страхові внеска в пенсійний та ін. фонди.
Результат звернень Вільної профспілки інженерно-технічних працівників профспілки розправа, оббріхування з допомогою продажної прокуратури (Крикливець, Кір'яков, Левицька, Подубинський, Цвікілевич, Гураль,...прокурор Львівської обл. О.Баганець,...), незаконні звільнення членів виконкому профспілки, щоб не заважали в "прихватизації" та розкраданню державного майна.
З 07.11.07р. не виконується рішення суду про поновлення на роботі заступника голови Вільної профспілки авіатехніка І.П.Лисака. Посадовці та прокурори бркшуть, що рішення суду виконане.
Сфальсифіковані документи, нібито незаконно виконаний рейс в Батумі та звільнений голова Наглядової ради вільної профспілки пілот Сергій Сміщук.
Дерибан продовжується, умисна зупинка всіх регулярних рейсів, зменшення активів державного авіапідприємства, не виконання КЗпП, Галузевої угоди, судових рішень про поновлення незаконно звільнених, масові звільнення неугодних, ... розправи з виборними членами Вільної профспілки інженерно-технічних працівників.
Наймють сторонніх юристів, платять ім шалені кошти за рахунок невиплат зарплат працівникам), лише щоб звільнити неугодних активістів профспілки.
//www.aviation.com.ua/forum/upload/4397. JPG
//www.aviation.com.ua/forum/viewtopic.ph p?t=6670

Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее