Подать объявление

ЖК "Коцюбинский", Коцюбинское, ул. Пономарева, 26

ЗастройщикАверс-Сити
Сдача ЖК2011 г.
Планировки
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 220.
65/30%
40/18%
81/37%
18/8%
16/7%
1. . .530532. . .564
19 окт 2015 17:31
эгегей)) на полях кипит работа.
Сантехники, ребята по отоплению уже на 15, 14м этажах скоро закончат весь подьезд.
Бригада по стяжке уже 11,12 этажи дозалила сегодня.
Девчата со штукатуркой нижние этажи сделали, и в мене свято! біля моїх дверей все чистенько !
Сейчас на 2м этаже доделывают потолок. Дальше , идут выше.
Смонтированы пирила при входе в подьезд.
"палки в колёса" - до этой недели атлант имел твёрдое намерение топить весь подьезд и я этим поделилась с соседями, с понедельника это намерение у атланта исчезло и переросло в ответ: вообще обращайтесь в жэк и всё завист от количества жильцов готовых платить за жильё.
Так всё переигралось за неделю. Сегодня сижи обзваниваю всех на субботу, ммда есть , и 50% нехотят платить за тепло. Это их законное право.
Далее на неделе стол.центробуд определится что они планируют дале с их жильём, возможно начьнут ремонты...возможно нет. Знать будут к концу этой недели, свой ответ сообщат нам и максименко
21 окт 2015 11:32
20 жовтня 2015 року Коцюбинська селищна рада прийняла рішення про знищення Біличанського лісу – «зелених легенів» нашого селища

Вчора 20 жовтня 2015 року Коцюбинська селищна рада (Київська область) реалізувала злочинну схему захоплення та забудови Біличанського лісу, який є частиною Національного природного парку «Голосіївський».

01 травня 2014 р. був підписаний Указ Президента України № 446/2014 "Про зміну меж національного природного парку "Голосіївський", яким до території національного парку приєднано 6462,62 га лісів Святошинського лісопаркового господарства (до якого входить і Біличанський ліс), що займає територію в межах столиці України м. Києва від вулиці Генерала Наумова до річки Ірпінь, і від Житомирського шосе, до автомагістралі Київ-Ковель.
Відповідно до Закону України «Про природно – заповідний фонд України» територія національного природного парку знаходиться у державній власності та охороняється від більшості типів людської діяльності і техногенного забруднення, водночас, за своєю оздоровчою функцією, нацпарки відкриті для відвідування туристами, хоч і з певними умовами перебування.

Незважаючи на це, на сайті Коцюбинської селищної ради було розміщено повідомлення про проведення у період з 06 по 19 жовтня 2015 року обговорення проекту плану зонування території селища Коцюбинське Київської області на 4-х тис. га.
Вказаним планом, зокрема, передбачається розміщення багатоповерхових житлових забудов (на плані це Ж-4) та садибних забудов (на плані це Ж-1) на території починаючи від вулиці Пономарьова буд. 17, 24 і 26 та аж до кільцевої автодороги міста Києва !!! Тобто на тій території, де зараз знаходиться Біличанський ліс!!!

Громадські слухання з приводу проекту Плану зонування Коцюбинська селищна рада запланувала на 15 жовтня 2015 року біля селищної ради.
Громада прийшла до селищної ради 15 жовтня на те місце, де чинна влада призначила збори. Проте, нікого представників ради не було. Селищну раду, де працюють члени тервиборчкому, просто зачинили. На громадські слухання прийшли також і представники Мінприроди України, КП «Київзеленбуд» та Національного природного парку «Голосіївський».
Тобто, вийшло так, що людей влада кликала, громада прийшла, а їх нема.
За результатами голосування громада вирішила, що вона категорично проти затвердження проекту плану зонування.

Незважаючи на це, чинна влада продовжила свої зухвалі дії по проведенню так званих громадських слухань.
16 жовтня 2015 року на вул. Доківській, будинок 14, другий поверх о 19-00 чинний депутати Коцюбинської селищної ради Євстєфєєв та Салівонов проводили якісь збори (на зборах було присутні не більше 15 чоловік). На цих зборах Євстєфєєв пояснював присутнім про проект Плану зонування.
На цих зборах були присутні активісти смт. Коцюбинське, які зафіксували, що за результатами проведення цих зборів депутат Євстєфєєв покинув приміщення проведення зборів та жодного протоколу за результатами проведення зборів депутат Євстєфєєв не складав.

19 жовтня 2015 року активістами смт. Коцюбинське було подані заперечення проти затвердження проекту плану зонування за підписами більше ніж 50 мешканців.

Однак, вже на наступний день, 20 жовтня 2015 року Коцюбинська селищна рада схвалила проект Плану зонування, згідно з яким майже весь Біличанський ліс буде забудовано садибними та багатоповерховими забудовами.
На сайті Коцюбинської селищної ради з`явилось повідомлення про те, що 15 жовтня 2015 року відбулись громадські слухання, на яких були присутні 62 мешканця та які одноголосно проголосували за схвалення проекту Плану зонування. Цей протокол підписано депутатом Євстєфєєвим.
//ksr.gov.ua/news/pro_provedennja_gromad skikh_slukhan/2015-10-20-536
Проте, о 18-00 по 19-00 депутат Євстєфєєв був присутній на зборах громади біля Будинку культури, а тому явно не міг проводити паралельно інші громадські збори в інший час. Більша частина мешканців, які підписали протокол Євстєфєєва, не була присутня на цих зборах. Наявність свого підпису на додатку до цього протоколу люди пояснюють тим, що їхні сусіди просили поставити підпис проти забудови лісу. І тому ці підписи вони поставили. Ні на яких зборах з цього питання люди не були присутні.

На підтвердження цих фактів у активістів є відео та фото матеріали.

Наголошуємо, що подібні дії місцевої влади демонструють відкриту зневагу та нехтування законами України, та намагання у будь-який спосіб отримати право на забудову Біличанського лісу – Національного природного парку.

Закликаємо всіх не допустити забудову нашого лісу!!!
21 окт 2015 15:05
достройка: правое крыло до 12 этажа есть вода в стояке. Это сделано для удобства маляров. Сегодня зашли стекольщики, всё замеряют, недели через 2 начьнут установку недостающих окон, по всему подьезду.
21 окт 2015 15:24
Цитата "ella24":
достройка: правое крыло до 12 этажа есть вода в стояке. Это сделано для удобства маляров. Сегодня зашли стекольщики, всё замеряют, недели через 2 начьнут установку недостающих окон, по всему подьезду.

спасибо вам большое за постоянные новости!
кстати на саму стройку попасть можно? пускают без проблем?
21 окт 2015 15:45
да. Без проблем.
21 окт 2015 15:49
*дали не тепло, а обычную воду в кане. На счёт тепла собираемся в субботу
22 окт 2015 06:49
Это они залили холодную воду в батареи и говорят что дом отапливаеться ,что ж это такое ?батареи ж холодные,надо собираться и составлять акты,пусть платит жек за такое отопление
22 окт 2015 07:07
а Вы из какого дома? насколько мне известно, в большом доме первый теплопункт (1 и 2 секция) настроен таким образом, что автоматически регулируется температура воды в батареях исходя из температуры окружающей среды - считаю это правильным. поскольку сейчас относительно тепло на улице, то и батареи у нас еле теплые, похолодает - батареи будут горячие. прошлом зимой это четко ощущалось. когда на улице тепло, а в квартире уже жарят - тоже не очень хорошо, открываем окна, греем улицу и потом баснословные деньги за отопление. У нас в квартире не холодно. У меня, например, стоит счетчик на тепло, думаю что такое тепло как сейчас практически не отразится в платежке.
22 окт 2015 10:53
в пятой секции в квартирах по 17-18 градусов ,если это тепло, то что тогда холодно,
22 окт 2015 13:53
зайдите на 2й этаж в 5й секции)) я в зимней куртке хожу по кв.ре))) ругаюсь с жэком. и тд. За такое "тепло" платить нельзя. Скажите об этом в жэк. Они немогут автоматику отрегулировать в тп.
23 окт 2015 06:05
доброе утро. когда заселялся наш дом - первые три секции, нам первую зиму тепло включили в декабре (еще Борисович был) с большим трудом и скандалами.
мы тоже тогда мерзли, тепло было слабое. третью секцию вообще к первому теплопункту подключали, чтоб дать хоть какое то тепло, хоть плохенькое... и тем не менее мы за него платили (я во всяком случае и мои соседи и друзья/знакомые). потому, что рады были и такому, рады, что дом худо-бедно заселялся. потом пару лет и все наладилось - у нас нормальное тепло = надо еще пересмотреть окна в квартире - может поддувает где.
Вот глядите - дом достраивают, второй теплопункт полноценно запустили. потерпите немного, думаю будет у вас хорошее тепло вскоре и вообще дом достроится, облагородится и будем жить-поживать.
а насчет не платить - дело ваше. только если раньше, при недостроенном доме и неполноценной системе отопления частично наши задолженности погашал Альфа банк, для того чтобы нам на след год включали это тепло, то теперь никто ничего, думаю, оплачивать нам больше не будет. теплопункты запущены оба, доделаны, дом щас доведут до ума и живите мол, сами себя обслуживайте и платите за использованные ресурсы. так, что ваши неплатежи - это палка в ваше же колесо на следующий год. Теплосети при задолженностях не включают на след году тепло - их не интересуют проблемы отдельных домов, районов - им деньги подавай.
на каждый теплопункт у нас отдельный договор с теплосетями и отдельные платежи по каждому теплопункту за тепло согласно договора - первый - платежи жильцов 1 и 2 секции, второй - платежи жильцов 3, 4 и 5. так что решать каждому - платить, не платить...
23 окт 2015 11:55
Пожалуйста, дайте телефон ЖЭКа. Хочется тепла.
25 окт 2015 17:18
Згідно зі ст. 18 Закону «Про житлово-комунальні послуги» споживач має право на отримання якісних та своєчасних послуг. Як зазначено у Правилах надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води, затверджених постановою Кабінету Міністрів України № 630 від 21.07.2005 р., теплопостачання повинно бути безперебійним протягом всього опалювального сезону. Допускається лише перерва у наданні послуг з централізованого опалення та зниження температури нижче нормативної - на 12 годин на добу раз на місяць.

Відповідно до державних санітарних норм, температура повітря в житлових приміщеннях має становити +18 °C (у кутовій кімнаті +20 °C). Тобто на оплату впливає не те, наскільки теплі батареї, а наскільки тепло в приміщенні і якщо у вас температура в квартирі нижче 18 градусів, ви маєте право на перерахунок розміру плати за послуги теплопостачання. Ці питання регулює Порядок проведення перерахунків розміру плати за надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення в разі ненадання їх або надання не в повному обсязі, зниження якості, який був затверджений постановою КМУ № 151 від 17.02.2010 р., так, споживач може вимагати зниження плати на 5 % за кожен градус відхилення повітря в приміщенні від 18 °C до 12 °C в житлових приміщеннях (з 20 °C до 14 °C — в кутових кімнатах). Якщо ж температура впаде нижче за 12–14 °C відповідно, споживач має цілковите право взагалі не платити.
26 окт 2015 10:14
всех поздравляю с тарифом в 5грн за м2, наш тариф лежит на утверждении в КМДА, тариф прошёл общественные слушания, никто из жильцов не против.
26 окт 2015 12:50
Ну что друзья, на выборах на голову сельрады победила наша активистка Оля Матюшина. Теперь некоторым товарищам придется забыть про наглый распил леса и воровство в садиках и школах. Вопрос незаконного присоединения Коцюбинского к Ирпеню тоже будет решаться. Всех поздравляю. Мы единственные со всего Приирпенья смогли выбрать достойного кандидата без криминального прошлого.
26 окт 2015 13:27
Вау! Якщо це правда.. я щиро рада.
Думала, що в цьому болоті важко щось поміняти.
А Садовський як виявляється - не вічний)) ха
Я з головою селища разом прибирала сміття в Коцюбинському лісі близько місяця назад ))
Вітаю Олю! :clap:
Не гріх і відсвяткувати :alc:
26 окт 2015 13:39
Цитата "Маряна_3с":
Вау! Якщо це правда.. я щиро рада.
Думала, що в цьому болоті важко щось поміняти.
А Садовський як виявляється - не вічний)) ха
Я з головою селища разом прибирала сміття в Коцюбинському лісі близько місяця назад ))
Вітаю Олю! :clap:
Не гріх і відсвяткувати :alc:



Будемо, коли стане відома фінальна інфо і по іншим кандидатам-активістам)
26 окт 2015 13:44
Цитата "ella24":
всех поздравляю с тарифом в 5грн за м2, наш тариф лежит на утверждении в КМДА, тариф прошёл общественные слушания, никто из жильцов не против.

:faceoff: :faceoff: :faceoff:
26 окт 2015 14:23
а вы как думали))) , все молча недовольны, выходить собираться никто не хочет обсуждать..и тд. тарифы. Да. Мне в жэке бухгалтер сказала , тариф подали в КМДА
26 окт 2015 15:31
так..наш бухгалтер, видать сама ничего незнает..Начала выяснять, наш тариф утверждает не кмда а сельсовет!
Видать жэк туда подал этот тариф на утверждение.
Надеюсь с пириходом матюшиной , может проведут новые гром.слушания.
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .530532. . .564
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее