Подать объявление

Зажучили Жуків острів

27 сен 2007 06:39
Події навколо створеного рішенням Київради від 22 серпня заказника «Жуків острів» збурили політиків та екологів. Вірнопіддана більшість Л.Черновецького без найменших докорів сумління скоротила заповідну площу з 1630 гектарів до... 196(!) Більше того, при цьому виставила себе мало не рятівниками вітчизни, які тепер нікому «не дозволять забудовувати» чудовий острів. Проти фракції В.Кличка, яка відмовилася голосувати за це рішення, взагалі було висунуто обвинувачення в непатріотичності. Однак проблема набагато глибша і ширша, ніж може здатися.

Читать дальше >>
27 сен 2007 06:39
Хороший компілятор та брехливий на замовлення автор. Починав цей дерибан у 1997році Черновецький??*???? Хто і за які карі очі йому викручує руки БЮТ?.Певне питання що хоче провести на засіданні КМДА Голова для поліпшення життя киян, БЮТ який складає більшість голосів, вимагає в нього певні дивіденди у вигляді різних поступок для своїх членів партії.І так було з прийняттям квартирної платні.Але дехто вважає,що це все пройде непоміченим,хай не думають так.Є люди готові захищати свого мера.І скрутити голови істинним винуватцям того дерибану.Чому ж автор не назвав власників прихвачених земель?Чи йому пам"ять відшибло.Що члени Ригионалів там в перших рядах!!!!!Сволота,не буде вам життя на святій землі.Ви прикрили голубим стягом свої чорні душі та руки у крові українців.
03 окт 2007 08:08
мерия действует по принципу после нас -хоть потоп. О том что заповедник будет привлекать туристов, а гостинницы и кафе рядом будут заполнены мерия не думает.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее