Подать объявление

Перепланировка | тема просьб и советов по конкретным ситуациям

1. . .108109110
11 май 2023 17:37

Okimsickkk

Добрый день. Чи Можна прибрати цю частину стіни що порушує правильну форму спальні? У документах в плануванні не було а потім виявилося таке. Купувалася квартира на ранній стадії і рендерів на сайті ЖК ще не було. Якихось примх до планування немає. Можливо щось можна покращити в плануванні за мінімальних зусиль, дякую!

Вітаю! Скоріш за все ні, не вийде прибрати. Але можна закрити меблевою плитою в колір фасадів шкафу. Або зробити відкритий неглибокий стелаж.

Двері в санвузол намальовані неправильно, бо там при вході край ванни. По факту вони будуть далі, ближче до середини.

В цілому планування дуже пристойне, навіть нема що покращувати. Якщо у вас багато речей і треба більше місць для зберігання, то навпроти входу можна облаштувати гардероб з відкритими рейлами та поличками за розсувними дверима. Туди має увійти весь верхній одяг та взуття, плюс сумки, шапки, перчатки. Двері можна зробити дзеркальними або скляними з тонованого скла.

Мені дуже не подобаються гострі кути на шляхах пересування. Вони завжди будуть бруднитись, оббиватись, та й просто заважають. Тому пропоную 2 варіанти, як це прибрати.

І ще. Якщо хочете залишити ванну, то перегородку, що примикає до ванни, можна заглибити впритул, а в ніші, яка з'явиться, повісити поличку для ключів. Але якщо хочете душову, то я намалювала варіант із нею. Останній малюнок з душовою - це те, як би я зробили собі. А Ви вирішуйте самі. І так все гарно. Бажаю щастя в новій оселі!

12 май 2023 05:44

https://forum.domik.ua/uk/pomogite-s-pereplanirovkoj-ili-dajte-sovet-t26076-2200.html#post-2098350


Ви така крута, дуже дякую за Ваш час і зусилля! Не сподівався на такий input)) Тільки найкращого вам!

24 май 2023 15:36

Доброго дня!


Підкажіть будь ласка, маю намір купити квартиру в відносно новому будинку. Попередній власник поміняв місцями кухню і кімнату (пов'язане з площами приміщень), і звісно ж цей момент не узгоджений (я так розумію, узгодити кухню над кімнатою іншої квартири взагалі неможливо).


Чим це загрожує, відповідальність, проблеми?



25 май 2023 06:26

KosWel42

Доброго дня!


Підкажіть будь ласка, маю намір купити квартиру в відносно новому будинку. Попередній власник поміняв місцями кухню і кімнату (пов'язане з площами приміщень), і звісно ж цей момент не узгоджений (я так розумію, узгодити кухню над кімнатою іншої квартири взагалі неможливо).


Чим це загрожує, відповідальність, проблеми?



Доброго! В теорії і перше, і друге. Відповідальність, якщо затопите сусідів знизу і проблеми, коли захочете цю нерухомість продати (раптом покупець зажадає експертизу). Але допоки не трапилося нічого з переліченого, можна спокійно жити, як теперішні господарі. Однак я не зовсім розумію, як до житлової кімнати протягнули комунікації. Може кімнату об'єднали з передпокоєм і на його місці зробили кухню? Ви подивіться уважніше первинний план помешкання. Адже за рахунок нежитлової площі (комора, гардероб, передпокій) можна або збільшити кухню, або облаштувати кухню-нішу, об'єднавши з вітальнєю. Є ще варіант розширити вітальню за рахунок площі кухні і саму кухню облаштувати в її законних межах. Раптом у вас саме такий випадок?

Якщо вам ця квартира припала до душі, то встановіть систему антипотоп, щоб нікого не заливати і не оплачувати сусідям ремонт. А раптом захочете продати - пошукайте покупців, яких все влаштує - бо так, скоріш за все, зручніше.

19 авг 2023 12:33

Вітаю, дорогі українці!

Адміністратор форуму Домік надав мені дозвіл публікувати свої контакти, за що йому безмежно вдячна. Як і раніше, в цій темі буду із задоволенням надавати допомогу по переплануванню всім охочим, роблячи приблизні креслення від руки.


Але якщо комусь потрібен детальний проект з розмірами по демонтажу стін, монтажу нових перегородок, розсташуванню конкретних меблів та компануванням санвузлів, то звертайтесь в мій Інстаграм alisabunyna. Мої послуги коштують 1,5 у.о. за квадрат. Дизайном і 3d-візуалізацією не займаюсь, тільки планувальне рішення з урахуванням вимог ДБН, яке допоможе зробити ремонт самостійно. Ідеально для тих, хто “сам собі дизайнер”, тому що має гарний смак. Також з моїм планувальним рішенням можна звертатись по дизайн до фахівців, бо професійні студії пропонують замало варіантів, тому не завжди виходять вдалі рішення.


Як я працюю. Від вас - обмірний початковий план помешкання + заповнення анкети, яку я надам. Роблю приблизні креслення доти, доки ви не оберете бажаний варіант концепції простору. Після оплати швидко розроблю детальний проект через програму-планувальник та надам креслення по демонтажу, монтажу, розташуванню меблів, компануванню санвузлів. Корегую готовий план до кінцевого узгодження. Перетворимо незручний простір в омріяний разом!


P.S. Родинам наших захисників, а також тим, хто втратив житло під час війни, зроблю проект безкоштовно!

24 окт 2023 07:49

Добрий день! Порадьте як функціонально можна перепланувати? 

24 окт 2023 07:49


24 окт 2023 13:11

Elena***

Добрий день! Порадьте як функціонально можна перепланувати? 

Газ?

24 окт 2023 14:41

Alisa_Bu

Газ?

Так

25 окт 2023 07:50

Elena***

Так

Вітаю! В такій невеличкій квартирі із газом варіантів небагато. Не уточнюю, скільки людей та хто саме буде мешкати, тому що очевидно потрібно кухню, столову, вітальню, спальне місце та зону зберігання речей. Пропоную 3 варіанти перепланування. Один має окреме односпальне ліжко-тахту, а 2 інші - розкладний диван для постійного сну. Також даю 3 варіанти облаштування санвузла - або з ванною, або з душовою, та ще із вузькою стиралкою чи без неї (у 2-х варіантах стиралку я перенесла в гардероб). Всюди я перенесла вхід до кухні та пропоную зробити скляні розсувні двері-купе або двері-пенал, для останнього варіанту потрібно нарощувати стіну. Зате коли двері відчинені, квартира має вигляд загального простору та здаватиметься просторнішою.. Якщо з'являться питання - звертайтесь.

25 окт 2023 08:44

дякую за чудові варіанти!

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .108109110
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx