Подать объявление

Отзывы о застройщике СБ Групп

Ваше враження про забудовника:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы.
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
13 дек 2021 18:43

Отзывы о застройщике СБ Групп


Новостройки застройщика СБ ГРУПП

13 дек 2021 18:45

Компанія про себе:


"Будівельно-інвестиційна компанія СБ ГРУП – це корпорація, до якої входять: група компаній, які пов’язані з будівництвом та володіють будівельною технікою.

  • ПП “КАНТРАНСБУД (Генпідрядні роботи СС3,оренда техніки)
  • СБ УБК (управління баштовими кранами)
  • СБ МЕТАЛ завод металоконструкцій
  • ТОВ «Щебінь Плюс» видобуток гравію
  • СБ ПРОЕКТ проектний відділ
  • ІБК Львівміськбуд

Компанія СБ ГРУП є багатопрофільним будівельним підприємством, гордістю якого є його ведучі спеціалісти та працівники різних напрямків, адже вони досконало роблять свою роботу, користуючись досвідом із порівнянням старих та впровадженням нових технологій. Компанія СБ ГРУП складається з таких підрозділів: проектний відділ, управління механізації, виробничо-технічний відділ, геодезичний відділ, відділ операцій з нерухомістю. Наявність власних машин, механізмів, автотранспорту, спецтехніки та виробничих ресурсів дозволяють Компанії СБ ГРУП здійснювати повний цикл будівельних робіт власними силами без залучення сторонніх організацій. Також ми здійснюємо реконструкцію та модернізацію об’єктів, розбирання будівель та споруд із бетону, залізобетону та інших видів за елементами, утилізацію відходів. Безпосередньо будівництвом організація займається, починаючи від пошуку земельної ділянки до здачі об’єкту в експлуатацію і “під ключ”. Сфера діяльності Компанії СБ ГРУП досить широка: безліч складних демонтажних та земельних робіт, прокладання мереж, благоустрій територій.


Візитна картка Компанії СБ ГРУП – це оперативне прийняття рішень, якість та швидкість виконання поставлених цілей та завдань, що створює позитивний імідж та прозоре підтвердження надійності та стабільності."

Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее