Подать объявление

Меблі з індивідуальним підходом від GetM

Тема закрыта

19 март 2018 19:30
Доброго дня, шановні форумчани!
Раді будемо представити Вам на огляд наші роботи.
Свій шлях в меблевій сфері ми розпочали ще 2009 р, але лише рік назад зробили самостійні впевнені кроки, здобувши достатньо і теоретичних, і практичних знань, навчившись як на своїх, а ще більше на чужих помилках.
Ми – невелике виробництво, але в цьому є свої «+». Оскільки нас небагато, то це дає можливість уникати помилок при передачі інформації, як це часто буває на великих фабриках: продав менеджер, заміряв технолог, розробив конструктор, відкоригував збірник, привезли- і от халепа! – це ж не те, що продав менеджер…
У Вас шок, а хлопчина-монтажник руками розводить, бо й гадки немає, що ж мав Вам змонтувати.
Це точно не про нас. Ми цінуємо кожного клієнта і завжди намагаємося задовольнити всі побажання з урахуванням всіх технологічних нюансів.
Не стоячи на місці та намагаючись весь час розвиватися, ми освоїли не тільки «меблі для дому», а й сферу торгового обладнання.
Ми працюємо не лише з ЛДСП, МДФ та стільницями, а ще й з акриловими матеріалами, композитом, ПВХ (не той, що кромкооблицювальний матеріал :winky: ), металом. Саме тому ми можемо задовольнити найвибагливіші смаки і зробити дійсно щось індивідуальне. Тож залюбки поділимося з Вами здобутими знаннями та втілимо найсміливіші Ваші ідеї щодо меблів, щоб Ваша оселя стала затишнішою.

Замір та розробка проекту безкоштовні.
Терміни виготовлення залежать від використовуваних матеріалів і склалдності виробу.
E-mail: get-m@ukr.net
Тел.: (063)515-04-15
20 март 2018 13:03
Куточок для догляду за жіночою красою.
Виготовлено з МДФ фарбованого, фурнітура Blum з механізмом Tip-On.
21 март 2018 17:56
Кухня під вбудовану техніку.
Корпус - ЛДСП, фасад - МДФ фарбований, скіналі - скло гартоване фарбоване, фурнітура - Blum з вбудованим механізмом доводу Blumotion, використаний врізний профіль-ручка, верхні секції виконані без ручок.
22 март 2018 08:07
Цитата "Getma_jeka":
Кухня під вбудовану техніку.
Корпус - ЛДСП, фасад - МДФ фарбований, скіналі - скло гартоване фарбоване, фурнітура - Blum з вбудованим механізмом доводу Blumotion, використаний врізний профіль-ручка, верхні секції виконані без ручок.



Добрый день!
Можно узнать ориентировочную стоимость за м/п такой кухни.
Заранее спасибо!
22 март 2018 19:56
Доброго вечора!
Так як матеріали продаються листами, ми рахуємо, що недоцільно та некорректно буде виводити вартість за 1м.п.(тим паче, що цю кухню ми робили вже досить давно і ціни суттєво змінилися з того часу). Ми залюбки можемо зробити Вам попередній прорахунок вартості, якщо у Вас є вже готовий проект, або можете запросити нас на безкоштовний замір, що дасть змогу повністю визначити Ваші потреби та бажання і втілити їх в життя.
Зв'язатися з нами Ви можете за тел. 063-515-04-15
01 апр 2018 18:53
Затишна світла дитяча кімната.
10 апр 2018 19:09
Ось такий овощний магазинчик нещодавно готували до відкриття
16 апр 2018 16:47
Кутова кухня.
Корпус виготовлений з ЛДСП, нижні фасади - МДФ фарбований, верхні - гартоване скло фарбоване, фурнітура - Blum з вбудованим механізмом Blumotion.
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее