Журнал Корреспондент ищет героя публикации
Hamster
Ветеран
1 294
18 серпня 2009
08 лип 2011 07:03
Цитата "Иззет Кизиларслан":Хватит спорить.
Напишите им рассказ "Как я стал аленем ".
(украiнська версiя "Як я став ойленем ")
Як я став оленем, купив старого хруща з маленькими дверима та не зміг туди потрапити, бо відростив велечезні розмашисті роги.
Tara
Постійний користувач
184
30 травня 2011
08 лип 2011 07:48
Цитата "flyman":
Що буде за потрачений час, чи як завжди, на халяву?
чевойта нахаляву?
Цитата "Korrespondent":
В качество какого-то своеобразного поощрения обязуюсь снабдить героя журналом с публикацией,в которой он будет фигурировать в кол-ве 10 шт))
товарищ предлагает разбавить ваши серые будни увесилительными мероприятиями
10 журнальчиков на руки: хош - к знакомым в гости ходи и хвастайся, хош - прыгай в метро, а лучше в электричку (там гораздо больше впечатлений), и продавай - рубль штучка, три рубля кучка
Комар Игорь Владимирович
Старожил
670
27 липня 2009
08 лип 2011 07:56
Цитата "Hamster":
Як я став оленем, купив старого хруща з маленькими дверима та не зміг туди потрапити, бо відростив велечезні розмашисті роги.
Вы не думали о том, что некоторые люди живут в "хрущах" с маленькими дверима потому, что нет другого выхода. Да и денег в многих даже на коммуналку не хватает?! И все олени? Потому что денег нет? Или нет возможности улучшить свои жилищные условия?
flyman
Ветеран
3 241
11 серпня 2006
08 лип 2011 08:12
Цитата "Hamster":Цитата "grapes7":Цитата "AD2009":[
Нє, ну я не зрозумів, Ви що заперечуєте, щоб тиражні видання друкувались у двох мовних версіях? Чи що? В чому проблема видати українську версію Кореспондента?
А якщо вони самі його робити не хочуть, то зобовязати (а заодно і всякий там "Бізнес", "Сєгодня", "Форбс" і. т.п.). Кому від цього погано?
А кому от этого хорошо?))) Издателям? Никто покупать "Форбс" на украинском не будет.Потребителям-их ничтожно мало
Тут Ви не праві. Усі "потрєбітєлі" чудово знають українську мову. Була б тематика цікава, а читач знайдеться. Навіть за кордоном. Просто у нас- українців, пунктік: імперія та її знаряддя- імперська мова ще з нами. Але це пройде. Велика Римська імперія з Латиною зникли. А гламурний сленг зникне "як роса на сонці" Народ залишиться, бо його дуже багато і він завжди тут був. Ще до Русі.
Цей сленг - спрощений руський, таке собi есперанто для московитiв, щоб приучить iх до культури.
Як не дивно, русiйська набагато легше вивчаеться, чим украiньска.
Тому тим, в кого iнтелект на рiвнi плiнтуса тяжко не те що балакати, а й читати/слухати украiнською.
п.с.
Я фiгею, дорогая редакцiя, самий супер-пупер журнал, тай не може вести украiнську версiю. Що наводить на думку, або то не супер-пупер журнал, або що це рупор осучасненоi гебнi. I нiяке то не украiське видання.
п.с.
Тай нах менi 10 росiйськомовних глянцевих журналiв.
Вони не те що на розпал печi не годяться, а навi пiдтертись нормально не можливо. Хто iх купить в електричцi?
777wer
7
Старожил
622
12 червня 2009
08 лип 2011 09:38
В электричках люди уже давно с нотами ездят!!!!!
Tara
Постійний користувач
184
30 травня 2011
08 лип 2011 10:32
Цитата "flyman":Тай нах менi 10 росiйськомовних глянцевих журналiв.
Вони не те що на розпал печi не годяться, а навi пiдтертись нормально не можливо. Хто iх купить в електричцi?
в єлектричці можно ще підкласти під пиво с таранькою, під бутер з сальцем, покришити на нього шкарлупкою від яєць, або згорнути стаканчик и плювати туди насіння
flyman
Ветеран
3 241
11 серпня 2006
08 лип 2011 11:00
Цитата "Tara":Цитата "flyman":Тай нах менi 10 росiйськомовних глянцевих журналiв.
в єлектричці можно ще підкласти під пиво с таранькою, під бутер з сальцем, покришити на нього шкарлупкою від яєць, або згорнути стаканчик и плювати туди насіння
хiба можна дозволити бидлу плювати в таке поважне (я б скажав - илiтне) видання!?
Tara
Постійний користувач
184
30 травня 2011
08 лип 2011 11:48
flyman
та то вже не Ваші проблеми будуть, чи Вам "за державу (тобто илітне видання) обидно" стане?
та то вже не Ваші проблеми будуть, чи Вам "за державу (тобто илітне видання) обидно" стане?
Hamster
Ветеран
1 294
18 серпня 2009
08 лип 2011 22:10
Якби то, брате Флаймане, спрощений руський (український)... А то ж там тюркська мова в асортименті, німецька, французька. Але все то пусте. Насправді, російська мова, то болгарська. Якщо ти китаєць і ніколи не чув слов'янських мов, ти ніколи не відрізниш російську від болгарської, по звучанню. І не дивно, бо наших диких північних сусідів оязичували при допомозі Євангелія Кирила-Мефодія, написаного староболгарською. Та ще вони трохи набрались слів у нас- русинів. Але буряк все-одно для росіянина свєкла, як і для болгарина . І як воно так вийшло? Може на зміях-гориничах татари, фіни та угорці літали до болгар за свєклою . А ще на ньом разговарівал Лєнін- батько усіх слов'ян .
LonelyCruiser
Ветеран
2 434
16 лютого 2009
09 лип 2011 13:04
Цитата "Комар Игорь Владимирович":Цитата "Hamster":
Вы не думали о том, что некоторые люди живут в "хрущах" с маленькими дверима потому, что нет другого выхода. Да и денег в многих даже на коммуналку не хватает?! И все олени? Потому что денег нет?
Алени не потому, что денег нет, а денег нет, потому что алени. А денег нет потому что купили зас..ю хрущовку за 120 куе. в кредит, когда красная цена ей 50 отсилы. А купили потому что по телеку сказали, что будиттокадаражать и соседи и родственники сказали то-же самое и побежало стадо
А подумать самому не привычно как-то
зы. смайлики новые прикольные
Lusya67
Ветеран
1 256
17 серпня 2009
09 лип 2011 15:32
Цитата "LonelyCruiser":
Что делают собачки ,- понятно, а что делают две рожицы жёлтые ?
непонятно.
Hamster
Ветеран
1 294
18 серпня 2009
09 лип 2011 16:56
Цитата "Lusya67":Цитата "LonelyCruiser":
непонятно.
Керуючи пальцями і нервово озираючись, через електродроти до іграшок роблять те з іграшками, про що сказати один одному і зробити один з одним стидаються . Молодь і електричні собачки.
Варіянт другий. Прийшла молодь до парку з собачками. Хлопець з песом, дівчина з сучкою. Ходили, придивлялись одне до одного і про всяк випадок "знюхали" своїх песиків. Меседж любові, так би мовити. Песики вдало "знюхались", молодь хтиво озирається. Цікаво, щоб вони зробили, якби у хлобця була сука, а у дівчини пес? Але то тема для нового смайла
LonelyCruiser
Ветеран
2 434
16 лютого 2009
09 лип 2011 17:30
Цитата "Hamster":Цитата "Lusya67":Цитата "LonelyCruiser":
непонятно.
Керуючи пальцями і нервово озираючись, через електродроти до іграшок роблять те з іграшками, про що сказати один одному і зробити один з одним стидаються .
Дивлячись на цей смайлик, повний життя, здається, що дівчина злиться, що хлопець стоїть і не проявляє ніякої ініциативи, при тому заздрячи своїй собачці.
Hamster
Ветеран
1 294
18 серпня 2009
09 лип 2011 18:19
Саме так. А взагалі, варіантів безліч, бо це життя, а у житті ще й є багатоходові комбінації. Наприклад, подвійний чи потрійний обмін квартирами
vyacheslav
v
Старожил
768
22 грудня 2007
09 лип 2011 19:54
Цитата "antoniVS":
во 2х- почему всегда "живем херово" итд итп? большая часть населения планеты уровень жизни в Украине сочтет за счастье
Господин журналист, не расскажите где в мире завидуют украинской пенсии в 100-120 баксов при вполне европейских ценах на многие товары?
Hamster
Ветеран
1 294
18 серпня 2009
09 лип 2011 20:20
Цитата "vyacheslav":Цитата "antoniVS":
во 2х- почему всегда "живем херово" итд итп? большая часть населения планеты уровень жизни в Украине сочтет за счастье
Господин журналист, не расскажите где в мире завидуют украинской пенсии в 100-120 баксов при вполне европейских ценах на многие товары?
Заздрять тільки екстремали, які заграють з акулами-злими шарками та лізуть від нудьги на Гімалаї. Наші екстремали більш схожі на пацюків, які йдуть за дудкою та співають "вишел в стєпь донєцкую..." та купують у борг цвіле каміння, іржаві труби, Оболонь та іпотечне рабство з місцем зонної прописки на 30 років. Майже Колима, тільки не примусова, а ментальна.40 років пустелі... 10 років без іпотеки. О, є
Комар Игорь Владимирович
Старожил
670
27 липня 2009
11 лип 2011 07:03
Цитата "LonelyCruiser":
А денег нет потому что купили зас..ю хрущовку за 120 куе. в кредит, когда красная цена ей 50 отсилы. А купили потому что по телеку сказали, что будиттокадаражать и соседи и родственники сказали то-же самое и побежало стадо
А подумать самому не привычно как-то
Думаю Вам не приходилось снимать жилье и ежемесячно дяде платить 4000-6000 грн. Наверное Вы один знали, что красная цена квартиры в Киеве будет 50000 у.е., а. то и меньше. Покупали квартиры далеко не глупые люди и далеко не олени.
p.s. Что ж Вы раньше всем не дали совет, не остановили "стадо"
Economist
E
Постійний користувач
172
05 липня 2010
11 лип 2011 09:09
Цитата "Комар Игорь Владимирович":
Покупали квартиры далеко не глупые люди и далеко не олени.
Слишком общее утверждение.
Те, кто покупали по ценам 2006 - 2008 гг. таки не очень умны. Конечно, из любого правила есть исключения.
Комар Игорь Владимирович
Старожил
670
27 липня 2009
11 лип 2011 10:31
Цитата "Economist":Цитата "Комар Игорь Владимирович":
Слишком общее утверждение.
Те, кто покупали по ценам 2006 - 2008 гг. таки не очень умны. Конечно, из любого правила есть исключения.
Ваша позиция понятна - все покупатели 2006-2008 гг. олени?!....Слишком смелое заявление.
Я бы исходил с мотивов покупателей: учитывая стоимость аренды квартиры, проще было взять кредит и выплачивать ежемесячно, но уже за свою недвижимость. Я сам снимал жилье и понимаю, что это такое.
Economist
E
Постійний користувач
172
05 липня 2010
11 лип 2011 11:40
Цитата "Комар Игорь Владимирович":
Ваша позиция понятна - все покупатели 2006-2008 гг. олени?!....Слишком смелое заявление.
Я бы исходил с мотивов покупателей: учитывая стоимость аренды квартиры, проще было взять кредит и выплачивать ежемесячно, но уже за свою недвижимость. Я сам снимал жилье и понимаю, что это такое.
Во-первых, я не делал такого смелого заявления, которое Вы мне приписываете. Прочтите мой предыдущий пост еще раз.
Во-вторых, учитывая стоимость аренды и реальную стоимость кредита, с "проще" я не согласен.
Я сейчас снимаю квартиру и даже в мыслях не имею покупать ее по неадекватной цене (имея деньги на нынешние хотелки), не то что кредит брать для этого.
Каждый подтверждает свои убеждения своими действиями.
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 821.11158
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна21.11973
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская21.11100
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- ЖК Sense City | Сенс Сіті | Prostir | Софіївська Борщагівка, вул. Соборна, 77а20.1120
- ЖК Montreal House | Монреаль | Cityconsult Development | ул. Антоновича, 102у20.11533
- ЖК Отрада | Киевгорстрой, bUdCapital | пр. Отрадный, 93/220.112 739
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая20.111 977
- ЖК Welcome Home на Стеценко | Фундамент | ул. Стеценко, 7519.115 840
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Чи варто зараз купувати нерухомість?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Замена вентиляции в квартире15.085
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше