Подати оголошення

ЖК Славутич | bUd development | ул. Заречная, 16

ЗабудовникbUd development
Здача ЖК2018 - 2021 р.
Планування
від 27 150 Грн/м²
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 218.
7/3%
9/4%
47/22%
61/28%
94/43%
1. . .547549. . .631
28 лист 2018 10:15
Цитата "Good will":

Поэтому надо ставить проточный водонагреватель

Не давайте людям глупых (уж извините) советов. Проточный это адское зло. Жрет электроэнергию как бешеный, а температуру дает низкую и нестабильную. :no-no:
28 лист 2018 10:22
Цитата "ALEKS DAVIDOFF":

Не давайте людям глупых (уж извините) советов. Проточный это адское зло. Жрет электроэнергию как бешеный, а температуру дает низкую и нестабильную. :no-no:

низкая температура и нестабильность это если покупай китайский треш какой то? в офисе проточник моментально кипяток дает или же просто теплую во 2ом режиме.
а то что жрет да, но если его ставить чисто на кухне сполоснуть чашку/тарелику при наличии посудомойки то вполне имеет право на жизнь
28 лист 2018 10:42
Живу на осокорках, в этом году горячая вода была более-менее стабильно - не было по плановым работам недели 2-3. Зато в прошлом суммарно сидели без воды месяца 4, будем ставить бойлер однозначно, наверно на 80 литров.
28 лист 2018 11:00
https://lb.ua/news/2018/11/28/413590_diplom_glavi_gosstroyinspektsii.html
А людина з підробленим дипломом може бути чесним чиновником?
28 лист 2018 11:10
:hi: Я все частіше думаю про те, що поки не побудують нову ЛЕП, ні тепло, ні гарячу воду нам не бачити. Дай боже, аби була якась електроенергія.
А хто знає, що з адресою? Вже подали документи? :???:
28 лист 2018 15:01
Год-полтора назад видел отчёты об электроподстанциях, двух - по одной на каждую сторону от Бажана. Работал когда-то в частном секторе напротив нашей стройки, там с электричеством были проблеы, отсюда - долгожданная подстанция. Но у местных конечно лучше уточнять как с этим дело обстоит.
28 лист 2018 15:38
Цитата "ALEKS DAVIDOFF":

Согласна...Цифирки летали, как скаженные... И , кстати, прослужил недолго..сгорел.
28 лист 2018 16:48
Немного новых фоток от риэлторов)
28 лист 2018 16:57
https://lb.ua/news/2018/11/28/413634_gasi_pokazali_diplomi_kudryavtseva.html
О! То в нього і чесні дипломи є.
Весело у них там, на горі в кабінетах. Тепло. Про киян піклуються. Про школи в межах 300-500 метрів від будинків в новеньких ЖК. І мислять широко. Не куцими дитячими майданчиками до 5-ти років, а так, щоб було де і підліткам розгулятись і дорослим прогулятись. Тобто сквери і зелені зони вимагають від забудовників.
Підкажіть мені, а на Позняках/Осокорках є якийсь концертний зал?, чи сучасна бібліотека? або ще щось культурне? У нас є цікаві сучасні художники. Деякі з них достойні вже музеів.
А бойлер ставити треба! Прикупити якусь обігріваючу батарею. Про керосинку ще не думаю. А як там з водою? Підключать?
28 лист 2018 17:00
:hi: Доброго всем вечера!
Изините заранее что спамлю,так как уверенна,что данный вопрос уже поднимался в теме...Но форум очень большой,что бы найти..
Хочу купить квартиру в Славутич 1 в 4-м доме.Очень волнуюсь,что будет большая вибрация от метро,так как уж очень оно близко.Ну и шум с проспекта,конечно,тоже волнует. Я понимаю,что место не тихое,не деревня и т.д,но все же...Если можете пожелиться мыслями по поводу этого вопроса,буду всем очень признательна :yes:
П.с: как-то спашивала в ветке Заречного,но видимо мой попрос затерялся в дисскусии..
28 лист 2018 17:22
Цитата "гость-7000":
:hi: Доброго всем вечера!
Изините заранее что спамлю,так как уверенна,что данный вопрос уже поднимался в теме...Но форум очень большой,что бы найти..
Хочу купить квартиру в Славутич 1 в 4-м доме.Очень волнуюсь,что будет большая вибрация от метро,так как уж очень оно близко.Ну и шум с проспекта,конечно,тоже волнует. Я понимаю,что место не тихое,не деревня и т.д,но все же...Если можете пожелиться мыслями по поводу этого вопроса,буду всем очень признательна :yes:
П.с: как-то спашивала в ветке Заречного,но видимо мой попрос затерялся в дисскусии..

В Славутиче внутри не был, не могу судить, но в Заречном был. На 15-ом этаже в сторону Бажана. При окне, открытом на микро - шумно, при закрытом отдаленно немного слышно было. Также был в квартире на низком этаже в сторону двора - был недолго, но там была тишина.
29 лист 2018 09:33
Цитата "ALEKS DAVIDOFF":

Это я вам говорю как обладатель проточного нагревателя. Энергию он потребляет только во время нагрева, а не постоянно как бойлер. Если вы целый день на работе, а вечером хотите помыться, то бойлер нужно держать включённым постоянно. Температуру даёт хорошую и практически сразу, греет мгновенно, максимум 30 секунд подождать и без ограничений по объёму как в бойлерах. Можно не бояться что кому-то из членов семьи не хватит кипятка. Насчёт нестабильности не соглашусь - если ставить мощный и надёжный, температуру можно регулировать, но для мощных питание должно идти отдельной линией (и для этого должна быть проводка с соответствующим сечением).
Ещё громадный плюс - это экономия места в ванной, т.к. висящая цистерна на 80 л здорово отъест места
29 лист 2018 13:32
https://youtu.be/fdxndiT-4pM
Про бібліотеки. Не заборами треба огороджуватись, а озброюватись сучасними бібліотеками. Тоді й культура громадян була б дещо вища.
Уявляєте, що між Славутичем і затокою будується щось на кшталт такого культурного центру. Невисока, архітектурно цікава будівля, а навкруги зелена зона. Думаю, що наші архітектори зробили б це на ура. В такому центрі можна зробити стільки цікавих можливостей і для дітей, і для дорослих. Тільки без шмоття! Бо цим добром Киів, вже скоро, буде перенасиченим. Думаю, що таким центром активно б користувалися не тільки жителі Зарічного, Славутича, а й Севена, Рівера, Рів'єри та інші. А це тисячі громадян.
Але, для таких проектів, повинна бути вказівка для забудовників від ... держадміністрацій, тобто того ж ДАБІ.
Але, клаптикова забудова міста Києва, НА ЖАЛЬ, крім дитячих гойдалок, не ПЕРЕДБАЧАЄ серйозних культурних проектів.
ДЕ ПЛАН РОЗВИТКУ МІСТА, В ЯКОМУ ПЕРЕДБАЧЕНО ВСЕ І ЯКИЙ ОБГОВОРЮЄТЬСЯ ГРОМАДОЮ?
А ПІСЛЯ ЗАТВЕРДЖЕННЯ ВИКОНУЄТЬСЯ.
29 лист 2018 16:36
:hi: Сьогодні 29-те. Зайшла на сайт забудовника. Може там щось новеньке :winky:
"введено в експлуатацію"- так дивно це читати. До інвестування, думала що це означає дійсність, а тепер знаю, що це лише маркетинговий хід. Чому це не називають "Сертифікат про технічну готовність будинку"? :???:
"найближчим часом" - а в чому його вимірюють? В днях чи місяцях? :???:
А коли будинок вже "введено в експлуатацію", звіти ще роблять? :???:
30 лист 2018 10:20
https://youtu.be/lKztj-08_KA
Ще трохи про бібліотеки та інше.
А й справді, де нашим підЛіткам і молоді 15+ проводити вільний час? Ви правильно думаєте. Кататись на дитячих слониках і трощити жирафу. І не тому, що вони погані. Бо про них не подумали в міру іх можливостей, запитів, інтересів.
І зверніть увагу, в цивілізованих краінах такі центри БЕЗОПЛАТНІ для відвідувачів.
А тепер я скажу те, що вам не сподобається. Ви готові платити щомісяця по 500 і більше гривень за шлагбауми на вулицях,/ що я вважаю марнотратством і т.д./ а якщо б вам запропонували підтримувати такий центр біля себе, то .... чи були б бажаючі? На жаль, більшість тих хто може робити такі витрати, будуть спонсорувати шлагбауми.
30 лист 2018 10:53
Еще есть шансы отстоять экопарк Осокорки - территория вокруг озер Небреж и Тягле. Проект решения про разрыв аренды с застройщикой этой природной зоны уже принят, осталось проголосовать депутатам, на 6 декабря вроде назначено. Будет акция под кмда.

Больше зеленых зон - меньше нагрузка на инфраструктуру, лучше и нам - жителям жк славутич.
30 лист 2018 15:14
Мда...фотоотчет фотографом сделан мыльницей. :faceoff:
30 лист 2018 15:17
Цитата "ALEKS DAVIDOFF":

Зато в каждом отчёте - фото Днепра :faceoff:
30 лист 2018 15:37
Цитата "ALEKS DAVIDOFF":

NIKON D90, может от не фотограф?)
Filename - DSC_0241.jpg
Make - NIKON CORPORATION
Model - NIKON D90
XResolution - 240
YResolution - 240
ResolutionUnit - Inch
Software - Adobe Photoshop Lightroom 5.7.1 (Windows)
DateTime - 2018:11:28 14:16:13
ExifOffset - 216
ExposureTime - 1/500 seconds
FNumber - 22
ExposureProgram - Not defined
ISOSpeedRatings - 1600
ExifVersion - 0230
DateTimeOriginal - 2018:11:27 16:11:32
DateTimeDigitized - 2018:11:27 16:11:32
ShutterSpeedValue - 1/500 seconds
ApertureValue - F 22.00
ExposureBiasValue - 0.00
MaxApertureValue - F 4.00
MeteringMode - Multi-segment
LightSource - Auto
Flash - Flash not fired, auto mode
FocalLength - 28.00 mm
SubsecTimeOriginal - 00
SubsecTimeDigitized - 00
SensingMethod - One-chip color area sensor
FileSource - DSC - Digital still camera
SceneType - A directly photographed image
CustomRendered - Normal process
ExposureMode - Auto
White Balance - Auto
DigitalZoomRatio - 1 x
FocalLengthIn35mmFilm - 42 mm
SceneCaptureType - Standard
GainControl - High gain up
Contrast - Normal
Saturation - Normal
Sharpness - Normal
SubjectDistanceRange - Unknown
Serial Number - 6958384
Lens Info - 18.00 105.00 3.50 5.60
Lens Model - 18.0-105.0 mm f/3.5-5.6
30 лист 2018 19:27
От куда знаете, что за аппарат? Ваша работа? Почему шум такой на фото. Уже какой месяц подряд.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .547549. . .631
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx