Подати оголошення

ЖК Orange Park | Крюковщина, ул. Одесская, 23

ЗабудовникODG Development
Здача ЖК2016 - 2022 р.
Планування
від 23 294 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
68з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 85.
11/13%
2/2%
15/18%
12/14%
45/53%
1. . .3133. . .191
25 січ 2017 10:18
Возникает вопрос к Оранжу по поводу колясочных. В третьей очереди их нет? Просто в отделе продаж нам показывали колясочные в первой очереди и сказали, что такие буду во всех домах.
25 січ 2017 10:26
Добрый день! Хочу поточнее узнать по поводу колясочных. В третьей очереди их нет? Потому что в отделе продаж нам показывали колясочные в первой очереди и говорили, что такие будут в каждом доме.
25 січ 2017 11:12
Цитата "Julieto4ka":
Добрый день! Хочу поточнее узнать по поводу колясочных. В третьей очереди их нет? Потому что в отделе продаж нам показывали колясочные в первой очереди и говорили, что такие будут в каждом доме.

Колясочные есть везде...только в третьей очереди они немного меньше и уже...но даже на плане во всех трех подъездах они есть...чего панику разводить, когда можно внимательно посмотреть) При входе снизу слева узкое длинное помещение.
25 січ 2017 12:01
Спасибо) Просто не заметила)
25 січ 2017 18:58
Цитата "npocTo_Hik":

Привіт....ми також з 4-го поверху) D-/ :super:

І ми! Привіт усім! :hi:
26 січ 2017 09:45
ПИТАННЯ ПО ГАЗУ

Хтось укорочував газову трубу для плити на кухні? Мені в газовій службі сказали що для цього необхідно переробляти проект :faceoff: не впевнений шо вони мене вірно зрозуміли. Може в когось досвід вже є?
26 січ 2017 10:33
А кто знает на сколько метров можно тянуть гибкий шланг для газа? И можно ли тянуть за холодильником? Как далеко холодильник может быть от газ колонки? 8-()
26 січ 2017 15:42
Цитата "Креш і Едді":

І ми! Привіт усім! :hi:

а яке планування??
26 січ 2017 16:41
Цитата "zinulja":

Здравствуйте, скажите пожалуйста когда начнется продажа 5 очереди , и какая будет цена?

На сайті вже з'явилася ціна на 5-ту чергу - 11 900 за м.кв. Але планувань ще немає
26 січ 2017 16:53
Цитата "Ильницкий Дмитрий Алексан":

Привет от соседей с 4го )))

Привіт! А ви у якій квартирі? :)
26 січ 2017 17:19
Цитата:
А кто знает на сколько метров можно тянуть гибкий шланг для газа? И можно ли тянуть за холодильником? Как далеко холодильник может быть от газ колонки?

Мені сьогодні в облгазі на Шевченка 178 у Боярці (відділ ВБГО) сказали, що не довше трьох метрів. Але, звичайно, краще все в них уточнити.
26 січ 2017 17:46
Переоформив газ на себе у Вишневому та замовив підключення газповерхні у Боярці. Завдяки порадам сусідів на форумі все пройшло гладко. Що хочу додати: зробіть по дві копії значущих сторінок паспорту (перша, друга, поточна прописка -- один раз для Центру обслуговування клієнтів (ЦОК) у Вишневому), ідентифікаційного коду. Для ЦОК також треба мати копії виписки з реєстру нерухомого майна та техпаспорту, просять також копію договору міни та (УВАГА!) фото вашого лічильника. На місці ксерокопії не хочуть робити, тому краще все мати заздалегідь. ЦОК працює і в суботу, але до 15:45. Вихідні -- неділя та понеділок. Знаходиться у Вишневому на вул. Лесі Українки 74В, треба зайти у подвір'я будинку ближче до "Новуса". Навігатор приводить не зовсім правильно, довелося поблукати. Черги в середу майже не було: по одній-дві людини на співробітника.

У Боярці на Шевченка 178 приймають на підключення плити лише по вівторках та четвергах з 10:00 до 16:00 (мінус обід з 12:00 до 12:45). Справа від входу у вікні без черги видають бланки заяви, на столі поруч лежать зразки заповнення (візьміть з собою ручку). Черга в четвер об 11:00 була близько трьох осіб. Квитанцію просять оплачувати в касі "Приватбанку", а не "через інтернет". І ще біля "відділу ВБГО" стоїть гігантська хижа рослина. Як побачите її -- ви біля мети :)
26 січ 2017 17:53
Цитата "Olksndr":
ПИТАННЯ ПО ГАЗУ

Хтось укорочував газову трубу для плити на кухні? Мені в газовій службі сказали що для цього необхідно переробляти проект :faceoff: не впевнений шо вони мене вірно зрозуміли. Може в когось досвід вже є?

У меня похожий вопрос...и духовку и панель хочу электрическую. И лишняя труба под плиту не то что не нужна, а и будет мешать. Это выходит надо как-то отдельно с газовиками оформлять?
26 січ 2017 18:51
Цитата "Креш і Едді":
1Н. А у вас?

2L, ми поруч будем жити))) :super:
27 січ 2017 11:12
Цитата "Креш і Едді":

Привіт! А ви у якій квартирі? :)

Почти весь 4й в сборе ))) мы из 1С
28 січ 2017 15:39
Мешканці першої черги, поділіться ньюансами ремонту.Як вам стяжка на підлозі та штукатурка на стінах?
Хто вже повністю закінчив?
28 січ 2017 22:23
Цитата:
Мешканці першої черги, поділіться ньюансами ремонту.Як вам стяжка на підлозі та штукатурка на стінах?

Cтяжка, можна сказати, ідеальна. Приклеїли просто на неї паркет, без фанери. Майстер міряв вологість та рівність електронними приладами. Сказав, що така якість буває дуже рідко. Штукатурка теж на висоті: стіни фактично рівні, відхилення один міліметр на два-три метри. Але пара кутів виявилася не 90 градусів. Проте відхилення не настільки суттєві, щоби щось зіпсувати. Можливо, в одному з випадків трохи напартачив мій плиточник.
28 січ 2017 22:32
Що то Україці, ще навіть не живуть поруч, а вже сваряться. Справжні сусіди...
30 січ 2017 11:50
Цитата "Pyatochkin":

Cтяжка, можна сказати, ідеальна. Приклеїли просто на неї паркет, без фанери. Майстер міряв вологість та рівність електронними приладами. Сказав, що така якість буває дуже рідко. Штукатурка теж на висоті: стіни фактично рівні, відхилення один міліметр на два-три метри. Але пара кутів виявилася не 90 градусів. Проте відхилення не настільки суттєві, щоби щось зіпсувати. Можливо, в одному з випадків трохи напартачив мій плиточник.

Если плиточник хороший, может черкнете номерок?))
30 січ 2017 12:34
4 черга корпус 1f 2 поверх - сусыди выдгукныться))!!
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .3133. . .191
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше