ЖК Orange Park | Крюковщина, ул. Одесская, 23
Забудовник | ODG Development |
Здача ЖК | 2016 - 2022 р. |
Планування | від 23 294 Грн/м² |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 85.
11/13% | ||
2/2% | ||
15/18% | ||
12/14% | ||
45/53% |
b0gut
b
Користувач
35
03 лютого 2016
12 січ 2017 08:12
Доброго дня, сусіди, які вже заселилися. Я розумію нас не багато, але хтось вже підключав Інтернет, якого саме інтернет провайдера вибрали? Читаю відгуки, жоден не переконує.. всі негативні
OrangePark
Постійний користувач
121
03 листопада 2016
12 січ 2017 08:46
Добрый день, уважаемые жильцы и инвесторы!
При выборе генерального проектировщика мы ориентировались на опыт проектных решений и квалификацию инженеров и архитекторов, потому ещё в 2013 году остановили свой выбор на компании "ДА ВИНЧИ ГРУПП". Проектная организация не несёт отвественности за действия застройщика и не участвует в схемах реализации жилья! Если какой-либо объект, в проектировании которого участвовала проектная организация, относится к проблемным - это вина ТОЛЬКО застройщика, а не проектировщика!
При выборе генерального проектировщика мы ориентировались на опыт проектных решений и квалификацию инженеров и архитекторов, потому ещё в 2013 году остановили свой выбор на компании "ДА ВИНЧИ ГРУПП". Проектная организация не несёт отвественности за действия застройщика и не участвует в схемах реализации жилья! Если какой-либо объект, в проектировании которого участвовала проектная организация, относится к проблемным - это вина ТОЛЬКО застройщика, а не проектировщика!
Pioner9106
P
Новачок
13
22 жовтня 2016
12 січ 2017 09:22
я так понял весь опыт компании "ДА ВИНЧИ ГРУПП" заключается в стройках Войцеховсого, представляю что они могут в проектной документации нагородить. Кстати кто-то просматривал ее, что могут рассказать про нее,а то я в этом не разбираюсь.
Bylli4ka
B
Гість
2
11 січня 2017
12 січ 2017 09:34
Какие объекты сдались в эксплуатацию после работы этой проектной организации?
Очень хочется посмотреть отзывы людей, что там живут, а то инженерия самого дома - это очень серьезный вопрос, так как нам потом здесь жить!
Очень хочется посмотреть отзывы людей, что там живут, а то инженерия самого дома - это очень серьезный вопрос, так как нам потом здесь жить!
OrangePark
Постійний користувач
121
03 листопада 2016
12 січ 2017 09:39
На сайте Да Винчи Групп каждый желающий может ознакомиться со всеми проектами этой организации, не только жилыми, но и коммерческими. Среди них огромное количество проектов, не имеющих никакого отношения к группе компаний Войцеховского. Если это единственный момент, который Вас смущает при выборе ЖК Оранж Парк - мы готовы предоставить Вам подробную консультацию непосредственно по технической части проекта. Кроме того, контролем проектной документации занимаются соответствующие государственные органы! Но хотим обратить Ваше внимание, что в условиях украинской реальности, гораздо важнее - соблюдение стандартов строительства и всей технологии строительства. К сожалению, многие застройщики строят в нарушение любой проектной организации.
Pioner9106
P
Новачок
13
22 жовтня 2016
12 січ 2017 10:12
кстати их сайт похож на пустышку, везде одни картинки, даже не расписано их сферы деятельности и услуг, которые они могуть предоставить, кроме слов: компания Da Vinchi GROUP абсолютный специалист в сфере работы в проектировании и дизайне архитектуры, и то это в графе про нас.
Меня это все подталкивает только на тщательное изучение работы нашего генпроектировщика, наверно полажу по форумам их объектов.
После поднятой темы у меня возникает недоверие.
Меня это все подталкивает только на тщательное изучение работы нашего генпроектировщика, наверно полажу по форумам их объектов.
oooleg_
o
Новачок
8
30 вересня 2016
12 січ 2017 10:37
Ми вже живемо в першому будинку Оранж Парку, і хочу сказати, що з інженерними мережами і якістю зданої квартири все на високому рівні. Ті, хто сумніваються в якості - думаю, можуть самі приїхати в Оранж Парк і побачити все на власні очі, а також поспілкуватися з тими, хто тут вже живе.
venn
v
Користувач
22
04 жовтня 2016
12 січ 2017 10:41
Цитата "Pioner9106":кстати их сайт похож на пустышку, везде одни картинки, даже не расписано их сферы деятельности и услуг, которые они могуть предоставить, кроме слов: компания Da Vinchi GROUP абсолютный специалист в сфере работы в проектировании и дизайне архитектуры, и то это в графе про нас.
Нащо роздувати тут проблему з нічого? Який звязок має виготовлення документації і проекту до самого забудовника і ходу будівництва? Це як порівнювати роботу сільради Крюківщини і нашого забудовника.
oooleg_
o
Новачок
8
30 вересня 2016
12 січ 2017 10:42
Цитата "b0gut":Доброго дня, сусіди, які вже заселилися. Я розумію нас не багато, але хтось вже підключав Інтернет, якого саме інтернет провайдера вибрали? Читаю відгуки, жоден не переконує.. всі негативні
Так, всюди негативні, але є тільки два варіанти, і з них приходиться вибирати. Ми підключились до UNTC. Поки що на якість інтернету не нарікаємо. Абонентська підтримка в них дуже погана - оператори нічого не знають і завжди говорять, що передадуть моє питання у відповідний відділ, який передзвонює через день-два. Але UNTC вибрали тому що все-таки велика і відома компанія
oooleg_
o
Новачок
8
30 вересня 2016
12 січ 2017 10:49
Цитата "Pioner9106":я так понял весь опыт компании "ДА ВИНЧИ ГРУПП" заключается в стройках Войцеховсого, представляю что они могут в проектной документации нагородить. Кстати кто-то просматривал ее, что могут рассказать про нее,а то я в этом не разбираюсь.
То, якщо Ви в цьому не розбираєтесь і підняли цю тему, можливо розберетесь? І нам все розкажете.
Якщо є якісь недоліки в проекті - було б цікаво про них дізнатись.
OrangePark
Постійний користувач
121
03 листопада 2016
12 січ 2017 11:06
В связи со внезапно возникшим вопросом к проектной организации, мы попросили компанию ДаВинчиГруп предоставить нам развёрнутый официальный ответ. Кроме того, мы предлагаем Pioner9106 в удобное для него время посетить наш офис для совместной встречи с представителями ОранжПарк и ДаВинчиГруп, где он лично (или с компетентным представителем) сможет ознакомиться с проектной документацией. В случае выявления ошибок и недочетов в проекте, Pioner9106 сможет публично предоставить данную информацию на форуме и других средствах информации. В обратном случае, ОранжПарк ожидает таких же публичных комментариев о необоснованном опасении и предвзятом мнении относительно Проектной организации и проекта в целом!
Космонавт
Користувач
23
13 грудня 2016
12 січ 2017 13:26
Сьогодні оформили міну паю на квартиру. Нотаріус приймала в приміщенні відділу продажів. Сама вона з Софіївської Борщагівки, звати Оксана Петрівна. Незворушна та серйозна. З нею працює помічниця та представник "Оранж парку". Дають прочитати чорновики документів перед тим, як підписувати оригінали. Спочатку підписав вступ до кооперативу, потім договір міни паю на квартиру і відразу -- заяву про вихід з кооперативу Нотаріус відразу реєструє право власності та видає виписку з реєстру. Ще дають техпаспорт та договір із обслуговуючою організацією. Крім цього ще слід підписувати супутні документи (згода членів подружжя, заяви про відсутність обтяжень на квартирі тощо). Загалом процедура забирає до години. Тоді можна виходити в сніг та радіти [/quote]
Поздравляем!!!
Поздравляем!!!
Космонавт
Користувач
23
13 грудня 2016
12 січ 2017 13:28
Надеюсь, скоро тоже переедем
Pioner9106
P
Новачок
13
22 жовтня 2016
12 січ 2017 21:15
Спасибо представителям Оранж Парка за своевременное реагирование.
Так как этот вопрос поднял не я, а о имени Войцеховский я наслышан, то хочется понять ситуацию без какого нибудь предвзятого мнения.
Как только у меня получится, я обязательно свяжусь с представителями Оранж Парка и ознакомлюсь с документацией. Постараюсь найти компетентного специалиста в сфере проектирования, так как хочется чтобы имя генпроектировщика не искажало имени такого застройщика как Оранж Парк, которым многие довольны.
Так как этот вопрос поднял не я, а о имени Войцеховский я наслышан, то хочется понять ситуацию без какого нибудь предвзятого мнения.
Как только у меня получится, я обязательно свяжусь с представителями Оранж Парка и ознакомлюсь с документацией. Постараюсь найти компетентного специалиста в сфере проектирования, так как хочется чтобы имя генпроектировщика не искажало имени такого застройщика как Оранж Парк, которым многие довольны.
Olksndr
Користувач
54
08 грудня 2016
13 січ 2017 08:24
Цитата "Космонавт"::hi: светофор работает на Одесской трассе? Пару дней назад заезжали, был отключен. Как утром через Одесскую трассу выезжать в город? Пробки? Или лучше через окружную?
Спасибо
станом на вчорашній день світлофор ще не працював, хоча все вже готово - самі світлофори установлені, знаки теж стоять. чекаємо поки хтось ізволить поставити свій підпис на якомусь папері.
Olksndr
Користувач
54
08 грудня 2016
13 січ 2017 08:29
Цитата "Pioner9106":Спасибо представителям Оранж Парка за своевременное реагирование.
До чого взагалі проектувальник до забудовника? Навіть поганому і нечесному забудовнику потрібен проект будівництва і він змушений наймати підрядчика для цього. Буде будинок зданий чи ні і чи все там буде легально - залежить від "власника" - забудовника, а не від архітектора, який креслить на кульмані плани і комунікації.
Стосовно проекту приміщень Оранж Парку, то вони інколи значно кращі ніж в набагато дорожчих забудовах. Є певні моменти звісно, але ідеальне приміщення буде лише тоді коли сам його побудуєш окремо від усіх з урахуванням лише своїх потреб і бажань.
Olksndr
Користувач
54
08 грудня 2016
13 січ 2017 08:37
Зараз у мене ще триває ремонт, але я вже переселився в Крюківщину - знімаю квартиру в Європейському Місті. Можу порівняти житло і в нас і тут. З того, що вже набудовано Оранж Парк як на мене це найкращий вибір в тих околицях. І дуже важливе питання якраз в інфраструктурі. У ЄМ практично немає дворів - все віддано під парковку. Одна алея перекрита щоб там ніхто не їздив і не паркувався - ось і вся променада для жителів. Занадто тісна забудова. Ліфти стоять дешеві ("Євроформат") - за тиждень вже встиг зламатись у будинку який навіть толком ще не заселений.
Плюс в тому що всюди камери - я в машині навіть речі залишаю Але загалом моє враження - це бюджетне житло, тому дивують лексуси і рейндж ровери на парковці
Плюс в тому що всюди камери - я в машині навіть речі залишаю Але загалом моє враження - це бюджетне житло, тому дивують лексуси і рейндж ровери на парковці
venn
v
Користувач
22
04 жовтня 2016
13 січ 2017 08:49
Цитата "Olksndr":Зараз у мене ще триває ремонт, але я вже переселився в Крюківщину - знімаю квартиру в Європейському Місті. Можу порівняти житло і в нас і тут. З того, що вже набудовано Оранж Парк як на мене це найкращий вибір в тих околицях. І дуже важливе питання якраз в інфраструктурі. У ЄМ практично немає дворів - все віддано під парковку. Одна алея перекрита щоб там ніхто не їздив і не паркувався - ось і вся променада для жителів. Занадто тісна забудова. Ліфти стоять дешеві ("Євроформат") - за тиждень вже встиг зламатись у будинку який навіть толком ще не заселений.
А в яку ціну в ЄМ оренда квартири? наприклад однокімнатної, якщо знаєте
Olksndr
Користувач
54
08 грудня 2016
13 січ 2017 08:51
Цитата "venn":
А в яку ціну в ЄМ оренда квартири? наприклад однокімнатної, якщо знаєте
В районі 6 тис, але я плачу 7 бо взяв на маленький строк (+ комуналка звісно)
venn
v
Користувач
22
04 жовтня 2016
13 січ 2017 08:52
Цитата "Olksndr":
В районі 6 тис, але я плачу 7 бо взяв на маленький строк (+ комуналка звісно)
Дякую)
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
- ЖК Poetica, 2-я коллекция | Поэтика | ENSO | ул. Дегтяревская, 2502.1271
- ЖК Poetica, 1-я коллекция | Поэтика | ENSO | ул. Дегтяревская, 25а02.123 040
- ЖК Озёрный Гай | Интергал Буд | Гатное01.124 052
- ЖК River Port | Ривер Порт | Відважних | Ирпень, Гостомельское шоссе, 4930.119
- ЖК Fjord | Фьорд | ENSO | Военный проезд, 830.11143
- ЖК Синергия Киев | ул. Ивана Кочерги, 17а29.1132
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7429.112 200
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна29.111 013
- ЖК Perfect Town LikoGrad | Лико Град | Perfect Group | ул. Михаила Максимовича27.11508
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая27.111 980
- Чи варто зараз купувати нерухомість?02.123 835
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Багатоквартирний будинок з власним опаленням01.127
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше