Подати оголошення

ЖК Orange Park | Крюковщина, ул. Одесская, 23

ЗабудовникODG Development
Здача ЖК2016 - 2022 р.
Планування
від 23 294 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
71з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 85.
11/13%
2/2%
15/18%
12/14%
45/53%
1. . .1214. . .191
23 вер 2016 10:11
всем добрый день! 27.09.2016 еду смотреть свою квартиру и получать ключики !)) месяц назад была на квартире, она уже была со всеми внутренними работами, мой знакомый замерял все стены придраться было не к чему ;) все грамотно и правильно !!планировка суперр ! хотела внести изменения с дизайнером, но не стану))а домик реально получается крутой! очень рада что вложила сюда все сбережения, все что оговаривалось на начальном уровне выполнено, скажу даже превзошли ожидания !!! кто не определился советую не читать, едьте смотрите, общайтесь с прекрасными девочками с отдела продаж, это реальное гнездышко ! продается с любовью и строится надежно !!!
24 вер 2016 12:48
Очень хочется посмотреть качество работ.
27 вер 2016 09:37
Добрый день. Увидела рекламу: "Покупаешь квартиру, парко место получаешь в подарок". Не подскажите, может кто-то знает места для машин на территории комплекса будут платными? Спасибо.
27 вер 2016 09:46
Цитата "Nataliya85":
Добрый день. Увидела рекламу: "Покупаешь квартиру, парко место получаешь в подарок". Не подскажите, может кто-то знает места для машин на территории комплекса будут платными? Спасибо.

Могу ошибаться, но я все так понял:
На территории будут бесплатные места и места закрепленные за некоторыми жильцами.
Чтобы получить закрепленное паркоместо, нужно купить квартиру площадью 100+ метров квадратных.
Платных мест не должно быть.
Купить вроде тоже нельзя.
Этот вопрос я уточнял, так как у нас две машины в семье
28 вер 2016 08:02
Хто з першоï черги? Подiлiться враженнями, будь-ласка!!? )))
28 вер 2016 08:05
Цитата "Ol1a":

Они видать не могут,наверняка сейчас бегают по этажам и кричат ура! Я бы тоже радовался, домик заветный.
28 вер 2016 08:10
Розумiю )) але хочеться взнати що до чого, зараз немаэ змоги поïхати подивитись
28 вер 2016 08:16
Цитата "Ol1a":

Склали акт дефектів, які мають виправити протягом 14 днів. Ключі видадуть після того,як пустять газ (по словам менеджерів). Також орієнтовно 2-3 неділі.
28 вер 2016 08:21
Що за дефекти? На що звертати увагу при прийняттi квартири?
28 вер 2016 08:27
Уважаемые инвесторы. Хочу вложится в третью очередь. Кто в курсе, по 3-му дому с документами все нормально? Насколько я знаю то разрешение на строительство было только на первые две секции.
28 вер 2016 08:30
Цитата "Ol1a":
Що за дефекти? На що звертати увагу при прийняттi квартири?

Ну дефекти, в мене в квартирі не значні. Але типові для всіх. Я застав крім себе ще 3-х власників квартир і майже у всіх було одне й те саме, заробити штроби під труби, зачистити стелю від залишків штукатурки з стін. Заробити якісь тріщінки чи т.п.
Вікна перевіряйте, але про них жодного поганого слова не можу сказати, якісні, важкі. При панорамному навіть себе якось не комфортно почував .. дуже дрібний порівняно з вікном)) єдине, що попросив зачистити від бруду(штукатурка).
Також поставили вимикач і розетку в коридорі, для зручності.
28 вер 2016 08:33
В мене теж панорамне )). А дверi як Вам? санвузол?
28 вер 2016 08:48
Цитата "Ol1a":
В мене теж панорамне )). А дверi як Вам? санвузол?

Ну двері мені не сильно, якщо чесно, чисто візуально та й по дизайну мені не підходять. Надіюсь поміняти.В плані характеристик то не знаю. Але однозначно краще ніж металеві "гарного" сірого кольору, які можна відкрити легко. Санвузол - немає, що про нього говорити, в мене лише стяжка на підлозі, штроби і труби під полотенце "сушилку" і голі стіни. З якими треба додатково працювати. Ну і ще я попросив запінити монтажною піною стики газоблоку і стелі. Є місця де вона є, а де "забули".
Виглядував з вікна, фасади, якісно зроблені. Ще була будка для охорони, симпатично, виглядає.
28 вер 2016 09:20
я тоже хочу инвестировать в третью очередь, но декларации на начало работ еще не видела:(
28 вер 2016 09:42
Цитата "genie":
я тоже хочу инвестировать в третью очередь, но декларации на начало работ еще не видела:(

Доброго дня! А яку квартиру обрали? Що кажуть стосовно декларации на початок будівництва?
28 вер 2016 10:09
Доброго дня!!!! я вже бігала і кричала ураааааа)))
теж складений акт ) зовсім не значні недоліки !!!через дві неділі ремонт) УРААААААААААА
28 вер 2016 10:22
Окрiм газу, все iнше вже пiдключили?
28 вер 2016 10:43
Обещают с дня на день получить.... декларацию
28 вер 2016 12:16
Декларацию уже получили !)
28 вер 2016 12:17
окрім газу вже все підключено :yes:
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
1. . .1214. . .191
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше