Подати оголошення

ЖК Orange Park | Крюковщина, ул. Одесская, 23

ЗабудовникODG Development
Здача ЖК2016 - 2022 р.
Планування
від 23 294 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
56з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 85.
11/13%
2/2%
15/18%
12/14%
45/53%
1. . .102104. . .191
10 січ 2018 17:59
Цитата "Крюковщина City":
Так это шантажисты были или какие-то местные колхозники? Или то и другое в одном лице? :yes:

Это те, кто купил дома от 200 штук баксов и выше и сейчас требуют чтоб простолюдины держались от них на расстоянии.
Государственные нормы и 50 метров отступ (в два раза выше нормы вообще-то) их не устраивают, они хотят для себя спецусловий, и карантин для нас...
10 січ 2018 18:13
Цитата "Investorvpoiske":

Я не Александра Мышкина, а реальный покупатель, с забронированной квартирой и реальными переживаниями. Этого ответа не было,,когда я писала.

На моей памяти в Крюковщине уже было что-то подобное у ЖК Вишнева Оселя. Там вообще несколько метров было от высотки до чд по ул. Дружбы. Судя по всему выиграл застройщик, так как десятиэтажку таки построили и сдали. Бабло побеждает зло )))
10 січ 2018 19:12
Цитата "Sergo_ua":

При 100% оплаті через касу комісія була 3грн. Хоча на гарячій лінії Приват Банку говорили що буде 1000грн.Але після оплати проблеми тільки починаються. Другий місяць не можу подписати договір міни і оформити право власності :faceoff:

Дякую за відповідь!
Біда та й годі :protest: в нас скрізь такі затримки.... :(

Ви в якій черзі брали квартиру?
11 січ 2018 07:06
Цитата "Sergo_ua":

При 100% оплаті через касу комісія була 3грн. Хоча на гарячій лінії Приват Банку говорили що буде 1000грн.Але після оплати проблеми тільки починаються. Другий місяць не можу подписати договір міни і оформити право власності :faceoff:

А какие именно проблемы с оформлением права собственности? Нас тоже это ожидает в скором времени...
11 січ 2018 07:26
Цитата "olegasko":

Наскільки я розумію, Ваші зауваження не стосуються будинків, будівництво яких вже розпочато? Оскільки я не бачу поблизу них інших житлових будинків ближчне ніж за 70 метрів (приблизно).

так. не стосується вже побудованих будинків.
стосується тих, які планують побудувати.
11 січ 2018 07:37
Цитата "Dalia_c":

Это те, кто купил дома от 200 штук баксов и выше и сейчас требуют чтоб простолюдины держались от них на расстоянии.
Государственные нормы и 50 метров отступ (в два раза выше нормы вообще-то) их не устраивают, они хотят для себя спецусловий, и карантин для нас...

ви дуже сильно помиляєтесь.
це ті, хто купив землю за власні кошти, хто потім довго будував будинок, вкладався в дорогу, у кого офіційно зареєсровані житлові будинки.
на розгляді був представлений детальний план, де відстань між 11 поверхівкою та будинком мешканця 22 метри.
дорогу малюють прямо по ділянкам та будинкам мешканців.(див. прикріплений файл. чорний прямокутник із позначкою "2КЖ" - це житловий будинок, по якому проклали дорогу).
зелену зону практично скасували, в ній поставили паркомісця, гаражі та смітники.

Щоб всі зрозуміли - у нас немає претензій до мешнкаців Оранжа. ми намагаємось вийти на діалог із забудовником.
11 січ 2018 07:41
Так это шантажисты были или какие-то местные колхозники? Или то и другое в одном лице? :yes:

я би вас дуже просив утриматися від образ.
тим більше анонімних.
якщо вас цікавить суть вимог - то ви не соромтесь, запитуйте.
якщо потрібно то ми зустрінемся і надамо всі відповіді.
сподіваюсь при особистій зустрічі ви будете тримати себе в руках та не будете незнайомим людям казати що вони шантажисти або колхозники.
11 січ 2018 10:02
Цитата "VolodymyrV":

ви дуже сильно помиляєтесь.
це ті, хто купив землю за власні кошти, хто потім довго будував будинок, вкладався в дорогу, у кого офіційно зареєсровані житлові будинки.
на розгляді був представлений детальний план, де відстань між 11 поверхівкою та будинком мешканця 22 метри.
дорогу малюють прямо по ділянкам та будинкам мешканців.(див. прикріплений файл. чорний прямокутник із позначкою "2КЖ" - це житловий будинок, по якому проклали дорогу).
зелену зону практично скасували, в ній поставили паркомісця, гаражі та смітники.

Щоб всі зрозуміли - у нас немає претензій до мешнкаців Оранжа. ми намагаємось вийти на діалог із забудовником.

Де глянути детальну карту того що хочуть побудувати? На сайті сільської ради маленьке зображення.
11 січ 2018 10:15
Цитата "VolodymyrV":

я би вас дуже просив утриматися від образ.
тим більше анонімних.
якщо вас цікавить суть вимог - то ви не соромтесь, запитуйте.
якщо потрібно то ми зустрінемся і надамо всі відповіді.
сподіваюсь при особистій зустрічі ви будете тримати себе в руках та не будете незнайомим людям казати що вони шантажисти або колхозники.

Тью. Даже и не думал кого-то оскорблять. "Колхозники" - потому, что та земля - колхозные паи. И распаёвываться они должны были между работниками бывшего колхоза. Про шантажистов - так считает застройщик Оранжа, судя из ихнего ответа.

Хотите встретится лично, рассказать? Пожалуйста. Живу в Европейськом мисте. Толку только? Я обычный житель Крюковщины купивший здесь квартиру, не депутат и не застройщик)))
11 січ 2018 10:43

Тью. Даже и не думал кого-то оскорблять. "Колхозники" - потому, что та земля - колхозные паи. И распаёвываться они должны были между работниками бывшего колхоза. Про шантажистов - так считает застройщик Оранжа, судя из ихнего ответа.

Хотите встретится лично, рассказать? Пожалуйста. Живу в Европейськом мисте. Толку только? Я обычный житель Крюковщины купивший здесь квартиру, не депутат и не застройщик)))

відкрию вам великий секрет. земля під всіма багатоповерхівками, в тому числі і під оранжем, євромістом, благоградом та т.і. колись була сільськогосподарська. ви у темі європейського містечка нікого колхозниками не називаєте? чо так?

я відповів забудовнику з приводу його обвинувачень. особисто у них також запитаю на підставі чого у них такі висновки.

у вас які підстави нас вважати шантажистами?

а я живу в удачному. якщо є якісь підозри що ми шантажисти, то готові на них відповідати як особисто так і тут.
11 січ 2018 10:52
Цитата "VolodymyrV":

мова йде про новий детальний план, який зараз перебуває на розгляді (//e-krukivshchyna.gov.ua/news/view/118), згідно з яким площа забудови Оранж Парку розширюється впритул до вже існуючих будинків мешканців "Удачного".

в даний момент мешнкаці "Удачного" в офіційний спосіб, за процедурою, подали свої зауваження до даного детального плану.

основні зауваження: дорогу помилково названу "Лесі Українки" (див. карту за посиланням вище) розмістили по вже існуючим будинкам, парканам, спорудам. це дуже серйозно.

відстань до вже існуючої забудови в деяких місцях близько 20 метрів.
уявляєте відстань між 11 поверхівкою та одноповерховим будинком - 20 метрів.

зелену зону, яка відділяє існуєчі приватні будинки від багатоповерхівок, також практично знищили.

норми інсоляції (доступу сонця) для наших вже існуючих будинків не враховані.

Ніхто нікого не шантажує. Меншканці Удачного готові до діалогу та до пошуку компромісу. Нам хабарі не потрібні. Нам потрібно дотримання норм та правил добросусідства.

Владимир, возможно вы не в курсе или умышленно вводите здесь всех в заблуждение, вот Оранж пишет об уступках и новом Генплане. Вам скорее в сельраду, а не сюда, на форум жильцов.
Вот их текст:

Шановний Володимир та всі інші мешканці, які почали необгрунтовану інформаційну атаку: перестаньте спотворювати факти та почніть спиратись на Норми та на Закони України!
Державний Інститут пішов вам назустріч щодо ВСІХ ваших забаганок - про це пишіть краще!
Також, ЖК Оранж Парк не є розробником Генерального Плану і законна позиція Інституту вам чудово відома: розроблений детальний план території (ДПТ), яким пропонується внести зміни до генерального плану села Крюківщина, враховує 50 (п’ятидесяти) метрову!!! зелену зону, вільну від забудови, від крайніх будівель ДПТ до існуючої забудови. В тому числі довжина (ширина) зеленої зони, що розділяє заплановану забудову території від існуючої забудови, забезпечує достатню інсоляцію (тепловий вплив сонячних променів) на сусідні будівлі згідно до існуючих в Україні стандартів будівництва. Щодо збереження чи/або переміщення планувальних рішень дороги: згідно до існуючих стандартів планування в ДПТ визначається альтернативний варіант її розміщення. Також, до Вашого відома, право приватної власності є непорушним, крім моментів викупу об'єктів приватної власності з суспільної необхідності за ринковою ціною. Тому розмістити дорогу на ваших ділянках не можливо без виконання вищезазначеної процедури.
11 січ 2018 12:13
Живу здесь почти 5 месяцев, делюсь своими наблюдениями) Есть плюсы и минусы. Начну с минусов.
1. Немного расстроила работа жека во время снегопада в декабре. Дорогу вокруг дома не почистили, тротуары тоже. Через день на тротуаре образовался гололед, на просьбу к начальнику жека хотя бы посыпать песком - скзал, что сделают. Но так ничего и не произошло, пока снег сам не растаял.
2. Очень неудобно без своего транспорта. До остановок метров 500, тротуаров нет, ужасное болото по щиколотку, и машины, которые едут орошают тебя лужами. Ехать до теремков 25-30 минут на маршрутке. На машине - минут 10-15, если чз Гатное. Есть 2 маршрутки только в сторону до Теремков. Было бы хорошо добавить рейс в сторону жд вокзала.
3. Пока что нет никакой инфраструктуры в пешей доступности, но надеемся, что со временем появится.
4. Если выключают свет (осенью выключали 1-3 раза в неделю от 5 минут до нескольких часов,сейчас вроде бы уже нет выключений) нет воды тоже, т.к. вода подается насосом, а он работает от электроэнергии.
Плюсы
1. Качественная постройка
2 Классные парадные, все гости в восторге
3 Теплая квартира
4. Индивидуальное отопление
5 Приятные соседи, в основном молодежь
6 Своя скважина и фильтры на насосах, хотя вода жесткая
7. Свежий воздух
8 Вокруг поля, лес, есть где гулять, когда нет болота
В целом покупкой довольны )))
11 січ 2018 13:12
Цитата "Em22":

Владимир, возможно вы не в курсе или умышленно вводите здесь всех в заблуждение, вот Оранж пишет об уступках и новом Генплане. Вам скорее в сельраду, а не сюда, на форум жильцов.
Вот их текст:

Шановний Володимир та всі інші мешканці, які почали необгрунтовану інформаційну атаку: перестаньте спотворювати факти та почніть спиратись на Норми та на Закони України!
Державний Інститут пішов вам назустріч щодо ВСІХ ваших забаганок - про це пишіть краще!
Також, ЖК Оранж Парк не є розробником Генерального Плану і законна позиція Інституту вам чудово відома: розроблений детальний план території (ДПТ), яким пропонується внести зміни до генерального плану села Крюківщина, враховує 50 (п’ятидесяти) метрову!!! зелену зону, вільну від забудови, від крайніх будівель ДПТ до існуючої забудови. В тому числі довжина (ширина) зеленої зони, що розділяє заплановану забудову території від існуючої забудови, забезпечує достатню інсоляцію (тепловий вплив сонячних променів) на сусідні будівлі згідно до існуючих в Україні стандартів будівництва. Щодо збереження чи/або переміщення планувальних рішень дороги: згідно до існуючих стандартів планування в ДПТ визначається альтернативний варіант її розміщення. Також, до Вашого відома, право приватної власності є непорушним, крім моментів викупу об'єктів приватної власності з суспільної необхідності за ринковою ціною. Тому розмістити дорогу на ваших ділянках не можливо без виконання вищезазначеної процедури.

По-перше, мене Оранж заблокував на своїй сторінці в фейсбук. Це при тому, що я максимально коректно намагався донести нашу позицію і буду це робити і в подальшому. Я тепер в фейсбук групі не можу коментувати або додавати відгуки (можливо це для всіх користувачів вони зробили, не знаю). Розділ відгуків кудись зник. Тому цю відповідь я побачив лише зараз.

По-друге, спочатку кажуть що ми когось шантажуємо, потім наші законні вимоги називають "забаганками". І вказувати про що писати, а про що не писати це взагалі за межами. З коректністю явно проблеми.

По-третє, Оранж Парк є ПЛАТНИКОМ щодо розробки детального плану, відповідно до трьохстороннього договору між розробником (проектною організацією), замовником (сільрадою) та платником (Оранж Парк). Тому інтереси Оранж Парку розробником враховуються в першу чергу. Тому ми і звертаємось в даний момент до платника через форум, інші шляхи контактування також використовувались. У відповідь ігнор,а вчора взагалі в шантажі обвинуватили.

По-четверте, норми інсоляції для наших будинків не враховувались. Це була відповідь розробника. Нам казали, що на наші будинки такі норми не розповсюджуються, Карл! Тому ми вимагаємо дані норми врахувати.

По-п"яте, щодо того що враховано, а що не враховано: ми бачили лише перший офіційний варіант детального плану, який просто на голову не налазить - стільки в ньому порушень. Всі інші були неофіційні, доводились до нас якимись іншими людьми, депутатами. І навіть в тих неофіційних варіантах дорога проходила по нашим ділянкам та будинкам. Контакту з розробником або платником за ДПТ більше не було. Тому ми чекаємо на офіційний змінений документ, представлений розробником.

50-ти метрова зелена зона в офіційно представленому детальному плані не зазначена. Якщо Оранж Парк має намір врахувати дану зелену зону - то знов таки, чекаємо офіційного представлення зміненого детального плану.
11 січ 2018 15:13
Цитата "ОлимпБеседницца":
Живу здесь почти 5 месяцев, делюсь своими наблюдениями) Есть плюсы и минусы. Начну с минусов.
1. Немного расстроила работа жека во время снегопада в декабре. Дорогу вокруг дома не почистили, тротуары тоже. Через день на тротуаре образовался гололед, на просьбу к начальнику жека хотя бы посыпать песком - скзал, что сделают. Но так ничего и не произошло, пока снег сам не растаял.
2. Очень неудобно без своего транспорта. До остановок метров 500, тротуаров нет, ужасное болото по щиколотку, и машины, которые едут орошают тебя лужами. Ехать до теремков 25-30 минут на маршрутке. На машине - минут 10-15, если чз Гатное. Есть 2 маршрутки только в сторону до Теремков. Было бы хорошо добавить рейс в сторону жд вокзала.
3. Пока что нет никакой инфраструктуры в пешей доступности, но надеемся, что со временем появится.
4. Если выключают свет (осенью выключали 1-3 раза в неделю от 5 минут до нескольких часов,сейчас вроде бы уже нет выключений) нет воды тоже, т.к. вода подается насосом, а он работает от электроэнергии.
Плюсы
1. Качественная постройка
2 Классные парадные, все гости в восторге
3 Теплая квартира
4. Индивидуальное отопление
5 Приятные соседи, в основном молодежь
6 Своя скважина и фильтры на насосах, хотя вода жесткая
7. Свежий воздух
8 Вокруг поля, лес, есть где гулять, когда нет болота
В целом покупкой довольны )))

Ценное мнение реального жильца, Мы летом заселяемся тоже, очень ждём, что к тому моменту уже появится и своя маршрутка и инфраструктура.
11 січ 2018 15:15
Дійсно, на сторінці Оранжа у facebook я теж не бачу більше відгуків. Вважаю що таким чином Оранж мети не досягне. І вважаю, що з цієї ситуації краще забудовнику давати офіційні відповіді, ніж намагатися модерувати неприємну інформацію. Тим більше що, як я зрозумів, претензії стосуються будинків які можуть бути побудовані (у найлипшому випадку) після 2020 року. Щодо інформаційних атак, дійсно, перший пост на цю тему виглядав саме так. У одній купі були і каналізація, і відстань, і високі грунтові води ...
11 січ 2018 15:45
Цитата "olegasko":
Дійсно, на сторінці Оранжа у facebook я теж не бачу більше відгуків. Вважаю що таким чином Оранж мети не досягне. І вважаю, що з цієї ситуації краще забудовнику давати офіційні відповіді, ніж намагатися модерувати неприємну інформацію. Тим більше що, як я зрозумів, претензії стосуються будинків які можуть бути побудовані (у найлипшому випадку) після 2020 року. Щодо інформаційних атак, дійсно, перший пост на цю тему виглядав саме так. У одній купі були і каналізація, і відстань, і високі грунтові води ...
так. це стосується будинків, які ще навіть не почали будувати. та навіть не запроектували як слід. лише в детальному плані території позначили.
у нас також люди трохи на нервах) але все нормалізується. ми рухаємось лише в правовому полі.
11 січ 2018 16:10
Цитата "VolodymyrV":

я відповів забудовнику з приводу його обвинувачень. особисто у них також запитаю на підставі чого у них такі висновки.

у вас які підстави нас вважати шантажистами?

а я живу в удачному. якщо є якісь підозри що ми шантажисти, то готові на них відповідати як особисто так і тут.

Ну вы ведь построили дом на своём участке? Так почему нельзя застройщику Оранжпарка построить дома на своём участке? Что вы хотите от застройщика? Тем более, что назначение земли там под многоэтажную застройку и это согласно генплана.
11 січ 2018 16:14
Насчет минусов у ОлимпБеседница:
1. Снега, это проблема у всех была и в т.ч в Киеве.

2. Орандж обещает свой маршрут сделать, сейчас он на стадии разработки.

3. Да, все со временем и все будет, главное чтоб не переборщили.

4. Электричество. Поскольку этот комплекс строится, перебои всегда будут.

Сейчас трудно делать выводы- тк все еще на стадии строительства.

Насчет генплана- я загрузила его, и долго - долго разбиралась, что где и почему.... Вывод сделала такой: Нарисовали на тяп-ляп,и по датам смотрю - утвердили 27 декабря 2017года. Дедлайны видимо)
11 січ 2018 16:34
Цитата "Dalia_c":

Как по мне, интересы несколько сот человек - жителей многоэтажки, важнее, чем один - два индивидуальных самостроя. Ну так ведь, по логике?
11 січ 2018 17:43
Ну и еще один аргумент в пользу Оранжа, посмотрел ближайшие к Оранжу участки, все как один "01.05 Для індивідуального садівництва". Т.е. те дома, которые там расположены жилыми считаться не могут. Может поэтому для них и не учитывают нормы инсоляции?
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
1. . .102104. . .191
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше