Подати оголошення

ЖК Orange Park | Крюковщина, ул. Одесская, 23

ЗабудовникODG Development
Здача ЖК2016 - 2022 р.
Планування
від 23 294 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
56з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 85.
11/13%
2/2%
15/18%
12/14%
45/53%
1. . .6365. . .191
04 лип 2017 05:46
Цитата "Ольга NC":
Привет, будущие соседи! Принимайте в свои ряды)) 2L - 3 этаж 6 очередь )) :hi:

привет! а мы со 2 этажа 6-й очереди, квартира 1Д :hi:
05 лип 2017 09:39
Цитата "m_p":

привет! а мы со 2 этажа 6-й очереди, квартира 1Д :hi:

Сорри, ошиблась(( 5 очередь у меня. Но это не помешает нам дружить, я думаю ))))
06 лип 2017 11:20
Привет, будующие соседи. 1H, 3 этаж, 6 очередь
06 лип 2017 11:45
Цитата "Sasha1605":
Привет, будующие соседи. 1H, 3 этаж, 6 очередь

:hi: :hi: :hi:
06 лип 2017 13:56
Доброго дня, сусіди! :hi: 1 будинок, 2 квартира. Хтось може порекомендувати мебельщика? :winky:
07 лип 2017 05:40
:smoke: :smoke: :smoke: Сусіди всім добрий ранок! питання загальне) Їжджу дуже часто крізь комплекс Оранж парк, і звернув увагу що сусідні комплекси активували своє будівництво (ростуть як грибочки)... но суть в іншому, це при грубим розрухункам через 2 роки вул Одеська просто буде стояти зранку в пробках і ввечері теж. Можливо хтось знає, чув про плани розбудови доріг, розвязок і т.д.?))чи взагалі існують такі плани? :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
07 лип 2017 17:20
Всем привет, жильцы второй очереди, что-то слышно с оформлением документов на право собственности? Почему так долго-то? :smoke:
10 лип 2017 10:11
Цитата "pirozhok":
Давайте встретимся, я согласен. Если все будет так как вы говорите, я принесу публично свои искрение извинения.

Доброго дня! Ви вирішили питання з склопакетами? Які результати? Я оглянула свої, дійсно поцарапані (( Незнаю як що до аргону, на склі пишуть що є))
10 лип 2017 11:31
Цитата "Julia_87":
Всем привет, жильцы второй очереди, что-то слышно с оформлением документов на право собственности? Почему так долго-то? :smoke:

Ми з 2-ї черги, виплачуємо розстрочку, тому для нас це питання ще не актуальне :)

А чому ви вирішили, що довго?
10 лип 2017 13:57
Цитата "InnaMay":

Ми з 2-ї черги, виплачуємо розстрочку, тому для нас це питання ще не актуальне :)

А чому ви вирішили, що довго?

Порівнюю з іншим ЖК, де вже через місяць після отримання ключів, ми оформили всі документи.
10 лип 2017 15:13
Право власності оформлюються після 100% виплати. Наскільки я пам'ятаю, в першій черзі дане оформлення пройшло без проблем.
Тому поки не розумію, що Ви порівнюєте і звідки таке запитання :) Чули про якісь затримки зараз?
Впевнена, якби у когось були проблеми із оформленням з 2-ї черги, в форумі вже б написали не раз...
11 лип 2017 08:55
У меня оплата 100% и права собствености еще нет, сказали что в июле 100% будет, но еще нет) Ждемс..
11 лип 2017 11:16
Цитата "pirozhok":
У меня оплата 100% и права собствености еще нет, сказали что в июле 100% будет, но еще нет) Ждемс..

Спасибо, будем ждать). Скажите, Вы планируете оформлять у нотариуса в отделе продаж или у своего? :)
11 лип 2017 12:02
Инвесторы,хоть кто-то получал по запросу в отделе продаж сверки по платежам ?
11 лип 2017 12:36
Уважаемые инвесторы 2 очереди, с 28.08.2017 года мы начинаем процесс оформления договоров мены, оформление будет проводиться исключительно по предварительной записи. Ознакомиться с графиком оформлений и выбрать удобную для Вас дату Вы можете, обратившись к вашему персональному менеджеру или по номеру телефона: ‎0443370027.
11 лип 2017 15:33
Цитата "Taty_2017":

Мы получили ответ по запросу. Все в порядке, все сверилось 😊
11 лип 2017 16:14
Цитата "АннАвАнна":

Мы получили ответ по запросу. Все в порядке, все сверилось 😊

Я делал запрос, но в сроки не получил сверку. Обратился к менеджеру и вечером прислали на почту.
11 лип 2017 17:27
Цитата "Taty_2017":

Так, я отримав.
11 лип 2017 17:40
Привіт майбутнім сусідам! Чекаємо вже нашу квартирку у 3-ій черзі.

Зараз хвилює наступне питання (буду вдячна за консультацію жильців першої та другої черги) - у якому стані електропроводка при здачі квартири? Знаємо, що вже є розводка по квартирі, але є підозра, що вона зроблена на "найпростішому рівні". Хочеться знати всю ситуацію, щоб потім не витрачати даремно час та гроші на роздовбування штукатурки.

Для повноцінного функціонування квартири є наступні критерії:
[list]товщина кабелю світла 1,5мм2, автомат 10А
товщина кабелю розеток 2,5мм2, автомат 16А
товщина кабелю електродуховки 4мм2, автомат 20А[/list:u]

Окрім цього необхідно, щоб був окремий контур до пральної машини, холодильника, в кожному приміщенні мінімум два окремих контура на світло та окремо розетки і тд.

Отже, буду вдячна за ваші коментарі щодо стану проводки в квартирі. Або ж є ті, хто приводив власних електриків перед початком робіт фінальної штукатурки забудовником? Якщо так, чи компенсувалася забудовником сума що рівна роботам по розводу електрики?

Буду вдячна за відповідь жильців, а також більш технічну інформацію від Orange park!

:thanks:
11 лип 2017 20:13
Цитата "fitulka":
рассматриваем Оранж для инвестиции. Очень хотим квартиру с двориком на 1м этаже. Вопрос к владельцам таких квартир, насколько это безопасно и комфортно? Не мешают ли муравьи? Тепло ли зимой? Как защищаете квартиры от возможных "нежелательных гостей"?

Возможно есть еще какие-то нюансы?

Поддерживаю вопрос! Мы приобрели квартиру с двориком в четвертой очереди и очень беспокоимся на счет тепла зимой, насекомых и прочих моментов.
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .6365. . .191
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше