Подати оголошення

ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського

23 черв 2017 10:58
Відгуки про житловий комплекс

Житловий комплекс Manhattan
Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського
Забудовник: Blago developer

Заплановане введення в експлуатацію: 2020 - 2024

13 будинків по 13 поверхів на 1100 квартир

24 лют 2019 16:04
Люди пишіть форум про ЖК Манхетен чим ви не задоволені, наприклад я незадоволений строками задачі вони не встигають, кінець 2018 з листопада до сьогодні 25.02.2019 стройка ніби заморожена нічного не роблять, що відбувається.
02 трав 2019 14:16
Яка наразі ситуація, що чути?
11 вер 2019 13:58

Доброго дня.

Щодо терміну введення в експлуатацію житлового комплексу “Manhattan”, то офіційно повідомляємо, що до кінця цього року буде завершено та введено в експлуатацію перші об’єкти!
Будівельні роботи на об’єкті виконуються з дотримання всіх Державних будівельних норм. На дотримання останніх можуть впливати погодні умови. Це може спричинити те, що в деякі періоди року, певні види робіт можуть бути припинені. На будівельному майданчику об’єкту “Manhattan” працює більше чим 90 чоловік.

Останній фотозвіт по стану будівництва: https://mymanhattan.com.ua/uk/construction_conditions/5d776afd43213012a21859b0
Останній відеоматеріал який може відобразити наявний стан будівництва:

Готові відповісти на всі запитання та організувати екскурсію по об’єкту.
З повагою, компанія blago developer

23 вер 2019 10:02
Ну блін єдиний мінус затянули зі здачею, але на скільки мені відомо то практика затянути на рік присутня всім забудовникам. А так то на даний момент я вважаю що за ті гроші які я заплатив отримав дуже якісне житло (керамоблок, моноліт, вікна, два ліфти і т.д.) - високий рівень.
03 січ 2020 16:55
Я не рекомендую ЖК манхеттен я купив тут квартиру і вже чекаю 3 роки на свою квартиру не можуть збудувати обманюють в очі, брехливе blago developer, почитайте різні форми люди незадоволені негативні коментарі вони видаляють на своїх сайтах, все куплено і продається добре подумайте, реклама у них хороша роботи мало не рекомендую.
06 трав 2020 12:16
Ну дивість я вам скажу свою думку. Якщо ви хочете якісне житло то треба почекати. В іф якісно і швидко не будує ніхто. Я вже скоро починаю ремонт в першому будинку. Ходив з майстрами з архітекторами туди дивитись. Всі сказали що побудовано дуже грамотно, тому я впринципі задоволений. Квартиру купив для себе і жити там планую точно ще років 20.
11 черв 2020 15:03
Дуже великі тут затримки об'єктів в Благо ЖК Соборне на два роки затримали, Парус уже будують більше п'яти років а ЖК Манхеттен неможуть ні одного будинку здати уже три роки
13 черв 2020 17:46
Незадоволена тим що строки здачі відтягують, незрозуміло коли буде зданий 4 будинок, на запитання іх стандартні відповіді! А й дзвониш в офіс трубку не беруть! Благо майте совісьть!
02 лип 2020 15:49
Доброго дня, Panda 99. З нетерпінням чекаємо на Ваш дзвінок по номеру 098 166 23 56. Впевнені, що зможе вирішити Вашу проблему.
17 серп 2020 15:11
Називають себе лідерами будівельного ринку ледве не цілої галактики з купою років досвіду. На ділі пишеш на регіональному сайті відгук про те, що вони затримують здачу будинків в усіх своїх жк і вони вже не хочуть спілкуватись з тобою (хоча ти вже придбав у них квартиру і заплатив за поки неіснуюче житло круглу суму) - трубки не беруть, а коли якось і вдається звязатись з ними то починають брехати, видумувати щось несусвітнє, брати тебе "на понт" ( так, саме таке відчуття, ніби вони розраховують,що ти тупоголовий), листи через укрпошту відправляють через пів року як ти запитав у них якусь інформацію також письмово!. Оце так підхід у лідерів ринку регіону. Думайте двічі перед тим як звязуватись з цими спеціалістами. Спілкуйтесь з реальними людьми які вже купили там квартири - вони можуть допомогти зберегти ваші нерви, гроші та час
24 січ 2022 10:21

Андрій1

Ну дивість я вам скажу свою думку. Якщо ви хочете якісне житло то треба почекати. В іф якісно і швидко не будує ніхто. Я вже скоро починаю ремонт в першому будинку. Ходив з майстрами з архітекторами туди дивитись. Всі сказали що побудовано дуже грамотно, тому я впринципі задоволений. Квартиру купив для себе і жити там планую точно ще років 20.

Так у благо дуже хороша якість і проекти що доречі теж дуже важливо, тільки почав трішки сумніватися увирішенні з опаленням , кажуть дуже дорого обходиться , не підкажете ?

13 лип 2022 13:26

Забудовник вітягував сроки здачі на 1-2 роки, і обманюють людей сказавши (написавши в договорі) що вікна будуть алюмінієві а поставив пластикові, газу немає, є їхня котельня за опалення зимою доводиться платити 8 000 грн в місяць це тільки опалення, а потім поміняли генплан ЖК Manhattan,перед тим як купляти квартир тут почитайте відгуки жителів.

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx