Подати оголошення

ЖК "Кристер Град", ул. Маршала Гречко, пр. Правды - "ДБК-4"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 256.
13/5%
8/3%
67/26%
118/46%
50/20%
1. . .136138. . .372
05 бер 2016 17:32
Цитата "22 этаж":
может местные подскажут - там на против Липинки вроде есть стоянка платная для авто. Есть такая? И почем там сутки? она близко к домам нашим?

Пока мы заселимся то может все поменяться
05 бер 2016 17:35
ну стоимость повысится вероятно, но стоянка вообще есть в пешей близости от дома платная?
05 бер 2016 17:40
1к.квартир почти нет. Забрал вчера одну из 3х (24й этаж) осталась 25й и средний этаж с панорамой на соседний дом. Не то что хотелось но и не первый не последний. Пох.пойдет
05 бер 2016 17:41
Цитата "Nall":
1к.квартир почти нет. Забрал вчера одну из 3х (24й этаж) осталась 25й и средний этаж с панорамой на соседний дом. Не то что хотелось но и не первый не последний. Пох.пойдет

В каком доме ?
05 бер 2016 17:42
Цитата "mmx":
Сосед, слегка путаете понятия. Красная линия - это зона ограничения застройки, обусловленная долгосрочным развитием транспортных магистралей. Между гаражами и стойкой их не может быть, ибо там не планируется дорог :)

Я с Вами согласен. Может, как Вы выразились "сосед" перепутал с проектной? Потому что: "Проектная красная линия не является границей, наделенной юридической силой. Ее цель – публичное объявление об утвержденных намерениях в области изменения планировки территории. Определенная часть участка, отсекаемая красной линией, в перспективе будет отчуждена в законном порядке для общественных и государственных нужд. Проектная линия не означает требование о немедленном отчуждении, а говорит о начале физического осуществления намерения относительно строительства запланированного объекта общего пользования. Однако между утверждением намерения по началу строительства объекта общественного пользования в виде определения проектных красных линий и непосредственным принятием решения о запуске строительства может быть радикальный временной разрыв. Возможен вариант принятия в будущем решения по корректировке данного намерения или же отказа от него. Следовательно, проектную красную линию нельзя рассматривать как окончательный вариант, то есть не обязательно то, что она будет превращена в существующую линию конкретно в том виде, в каком сформирована первоначально. Проектная красная линия не рассматривается как объект учета кадастровой недвижимости". Вывод такой: "Забить на эту красную линию". А так как ребята говорят что земля под этими гаражами не приватизированная, то это все и объясняет. Ничего страшного в этом нет.
05 бер 2016 17:45
Цитата "Nall":

а о какой квадратуре речь и в каком доме? С приобретением Вас!
05 бер 2016 19:10
Цитата "mmx":
Сосед, слегка путаете понятия. Красная линия - это зона ограничения застройки, обусловленная долгосрочным развитием транспортных магистралей. Между гаражами и стойкой их не может быть, ибо там не планируется дорог

Ну, вибачте, трохи переплутав поняття. Мав на увазі "межу ділянки будівництва".

А, якщо серьозно: проблема з гаражами має місце.
Я раніше писав, що гаражі "віджали" нашої території приблизно 0,7-0,8 га.

1. Ось наш Генплан.

2. Тепер відкрийте Google Earth та порівняйте.

2а. Ось знімок з Google Eatrh за 2008 рік:

Фото клікабельно. Червоним кольором я приблизно відмітив межу ділянки будівництва.
Тут все ок. Ніхто ні в кого землю не "віджимав". Ділянка будівництва "Крістер Граду" вільна.

2б. Ось знімок за 2010 рік:

Гаражники побудували ДВА ряди гаражів навпроти другого та третього будинків "Крістер Граду"

2в. Ось змімок за 2014 рік:

Гаражі з'явились перед першим будинком. На теперішній час деякі з них - вже ТРИповерхові

Хтось може скаже: "Ну і що тут такого?".
Але подивіться на наступне фото (червоним позначена межа гаражів на теперішній час):

Така "самодіяльність" призведе до того, що:
1). Перед першим будинком кількість паркомісць суттєво зменшиться.
2). Ніде будувати "Наземний механізований гараж на 196 м/місць" (4 черга будівництва) біля 6 секцій будинку №1 (п. 6.1 на Генплані).
3). Ніде будувати "Наземний механізований гараж на 276 м/місць" - 2 штуки (5 черга будівництва) перед будинком №2 (п. 6.2 на Генплані).
4). ...

Як Вам таке?

А Ви кажете:
Цитата "Viant":
Гаражі не могли зайти за червону лінію будівельного майданчика "Крістер Граду", тому що, вони вже стояли. Це буд. майданчик зайшов кудись...
05 бер 2016 20:21
А какое примерно ростояние от дома (края) до гаражей?
05 бер 2016 21:09
Цитата "DiHLoS":
Viant,
А як Ви прокоментуєте (з точки зору будівельника :) ) гаражі, що зайшли за червону лінію будівельного майданчика "Крістер Граду"?

Доброго вечора Вам "DiHLoS". Я вибачаюсь, якщо я Вас якось образив. Як Ви і запитували з точки зору "будівельника" на хід будівництва цей факт ніяк не впливає. Я Вам так в відповів. Юридично як ці питання вирішувати в подальшому я поки що не знаю. Я тільки один день як купив тут квартиру. Але я думаю,що генплан був затверджений без урахування того факту, що там побудовані гараді (раніше нам тут прокоментували, що гаражі побудовано не законо). Я думаю, що в подальшому це питання ьуде стояти луде гостро, так як, в такому випадку забудовник має право все що попадає в ділянку забудови (законо затверджену)зносити. Мені говорили юристи, що всі документи ю, що стосуютьсч землі в ДБК 4 перевіряли, там все чисто.
05 бер 2016 21:20
Цитата "DiHLoS":
Viant,
А як Ви прокоментуєте (з точки зору будівельника :) ) гаражі, що зайшли за червону лінію будівельного майданчика "Крістер Граду"?

Доброго вечора Вам "DiHLoS". Я вибачаюсь, якщо я Вас якось образив. Як Ви і запитували з точки зору "будівельника" на хід будівництва цей факт ніяк не впливає. Я Вам так і відповів. Юридично як ці питання вирішувати в подальшому я поки що не знаю. Але я думаю,що генплан був затверджений з урахування того факту, що там побудовані гаражі (раніше нам тут прокоментували) не законо). Я думаю, що в подальшому це питання буде стояти дуже гостро, так як, в такому випадку забудовник має право все що попадає в ділянку забудови (законо затверджену)зносити. Мені говорили юристи, що всі документи, що стосуються землі в ДБК 4 перевіряли, там все чисто. Після вихідних заїду в ДБК попрошу прокоментувати. А ви ці питання їм ставили?
05 бер 2016 22:08
Цитата "крист2":
А какое примерно ростояние от дома (края) до гаражей?

Ось фотка, можете візуально оцінити:
05 бер 2016 22:30
Цитата "Viant":
Доброго вечора Вам "DiHLoS". Я вибачаюсь, якщо я Вас якось образив.

Та що Ви! Які образи?

Цитата "Viant":
Я думаю, що в подальшому це питання буде стояти дуже гостро, так як, в такому випадку забудовник має право все що попадає в ділянку забудови (законо затверджену)зносити. Мені говорили юристи, що всі документи, що стосуються землі в ДБК 4 перевіряли, там все чисто. Після вихідних заїду в ДБК попрошу прокоментувати. А ви ці питання їм ставили?

У ДБК-4 з документами все чисто. Але не факт, що вони будуть займатись тими гаражами. Тим паче, що "механізовані гаражі" - це 4 та 5 черга будівницва і вони їх можуть ще довго будувати (1,2,3 черга - це відповідно 1й, 2й та 3й будинки).

Можу Вам відповісти, що сам не уточнював, але деякі інвестори ставили питання щодо гаражів фахівцям з відділу продажу і відповіді були діаметрально протилежні, наприклад:
"Всі незаконні гаражі будуть знесені"
або
"Земля належить державі (ДП ВНДА "Пуща Водиця"), а держава цим займатись не буде".

Була пропозиція написати колективного листа в ДБК-4 щодо офіційних роз'яснень (тому що ВП - це ВП, його задачі продавати квартири), але ця ініціатива не була підтримана інвесторами...

ДБК-4 і так здасть будинки в експлуатацію (1...3 черги будівництва), але хто потім буде займатись "віджатою" територією? Хто буде зносити незаконні гаражі? Хто потім буде займатись благоустрієм?

Багато хто з інвесторів побоюється, якщо ми почнемо "качати" свої права, будівництво може чомусь призупинитись

Це було б актуально у тому випадку, якщо б наш забудовник (не дай Боже) був не дуже "чистий" та наприклад отримав дозвіл будувати 9-ти поверхівку, а будує будинок в 25 поверхів... Почитайте розділ цього форуму "Проблемное строительство", там прикладів досить...

Але ж у ДБК-4 все законно, чого ми боїмося? Тим більше мова йшла тільки щодо листа самому забудовнику, про ДАБІ або КМДА мови не йшло...

Цитата "Viant":
Після вихідних заїду в ДБК попрошу прокоментувати. А ви ці питання їм ставили?

Дуже цікаво, що Вам розкажуть... Розповісте потім?
05 бер 2016 23:00
"DiHLoS"! Я завтра буду поруч проїзджати і постараюсь зайти на будмайданчик. Хочу подивитись на стиковку 1-ї та 2-ї секції. Потім відпишусь... А до них в офіс скоріше за все заїду в четвер. Раніше вони мені говорили, що гаражі знесенню не підлягають, тому, що приватизовані і рекомендували пошукати там гараж поки ціна не піднялася. От така штука...
05 бер 2016 23:02
Цитата "DiHLoS":

Ось фотка, можете візуально оцінити:
[attachment=0]2016_03_04.png[/attachment]

Візуально 15-17м. Це дуже мало. На генплані приблизно 30м.
06 бер 2016 03:01
Цитата "22 этаж":

а о какой квадратуре речь и в каком доме? С приобретением Вас!

Дом 1 площадь 55м.
06 бер 2016 07:15
Переживать за 4 очередь строительства и требовать от застройщика выполнение Генплана стоит после ввода первой очереди, как минимум, а за 5 очередь после сдачи второго дома...Тем более, что застройщик на данном участке будет работать как минимум до 2018 года...
И утверждать что все законно у застройщика и бояться нечего можно было бы да не в нашей стране - где на любую бумажку можно выдать сто других бумажек, где нет закона и справедливости, и каждая разрешительная бумажка - это просто сумма в у.е., которая при любой шумихе просто будет больше для строителя...Тему уже мусолили до мазоли на ином форуме - у кого есть желание там могут почитать о чем говорили и до чего договорились... Каждый остался при своем мнении...Как говорят "Говорили, балакали, сіли та й заплакали від пустих балачок, язик буде без кісточок."
06 бер 2016 07:48
Цитата "22 этаж":
Переживать за 4 очередь строительства и требовать от застройщика выполнение Генплана стоит после ввода первой очереди, как минимум, а за 5 очередь после сдачи второго дома...Тем более, что застройщик на данном участке будет работать как минимум до 2018 года...
Да что за нее переживать? Не будет 4-й (механизированных паркингов). Знаем, плавали. :ded:
06 бер 2016 08:55
Тоді і не буде більшості паркомісць перед будинком 1... Потім будемо дивуватись, чому це автівки запарковані на газонах та тротуарах...
06 бер 2016 08:59
Цитата "Viant":
"DiHLoS"! Я завтра буду поруч проїзджати і постараюсь зайти на будмайданчик. Хочу подивитись на стиковку 1-ї та 2-ї секції.

У будинку 2 нульова відмітка на 161м у всіх секціях, крім першої. У першої нуль на висоті 159.6м.
06 бер 2016 09:22
Цитата "DiHLoS":
Тоді і не буде більшості паркомісць перед будинком 1... Потім будемо дивуватись, чому це автівки запарковані на газонах та тротуарах...

А где сейчас строят новострои, где предусмотрено каждому жильцу по паркоместу у дома?У дома прежде всего дорожки для пешеходов, детская площадка. А машины, ну кто первый встал на паркоместо, тот молодец, а остальные - на ближайшие платные стоянки. А уж жильцы позаботятся чтобы на газоны и пешеходные дорожки шустрые машины не ставили (имею ввиду оградят эти зоны клумбами и шинами). К сожалению так сейчас во всех новостроях приучают водителей уважать пешеходов.
Проблема стоянок для машин есть, так же как проблема школ и детских садиков. Вот в "Эврике" запланорован пятиэтажный паркинг. И это правильно.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .136138. . .372
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше