Подати оголошення

ЖК "Кристер Град", ул. Маршала Гречко, пр. Правды - "ДБК-4"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 256.
13/5%
8/3%
67/26%
118/46%
50/20%
1. . .8991. . .372
16 січ 2016 09:39
Цена в прайсе изменилась 15.01.16 (в пятницу) вечером. Видимо, после окончания акции, которая как раз была до 15.01.16, внесли сразу изменения и на цену. Ведь сегодня - 16.01.16 - в субботу - рабочий день.
Радует, что ДБК-4 лояльно относится к своим клиентам, которые не внесли еще 100% оплаты.
16 січ 2016 09:45
Цитата "Rielti":
а кто подскажет - для оформления договора у застойщика и оплаты чеез банк прописка нужна? может кто без нее обошелся?
Киевская прописка не нужна. Даже если прописка в зоне АТО, справка или прочие бумаги не нужны. Ни ДБК, ни банку.

Цитата "Glumanes":
Я не знаю когда они сменили цены на сайте, звонил сегодня им, сказали что с сегодняшнего дня, цена для старых клиентов осталась, а новые инвесторы платят по новому
Хорошая новость! Только я не могу понять, почему уравняли цены на 1й и 2й дом. Степень готовности различается кардинально!
16 січ 2016 14:20
Привет соседям! 2 дом, 2 секция, 15 этаж

В отделе продаж что то рассказывали что есть план сдать первый и второй дом примерно одновременно в конце этого года возможно из-за этого цены уравняли.
16 січ 2016 14:30
Цитата "lyolik2":

В отделе продаж что то рассказывали что есть план сдать первый и второй дом примерно одновременно в конце этого года возможно из-за этого цены уравняли.
хм... вполне себе может быть... рассрочку на 1-й и 2-й ведь дают до декабря 2016, хотя второй обещали к марту 2017.
16 січ 2016 14:57
Цитата "lyolik2":

Это было бы замечательно)только что бы скорость не во вред качеству!
17 січ 2016 09:58
Цитата "iren0":
//monitor.mkk.kga.gov.ua/
Ребята, не нашла нашей стройки и Варшавского в законном строительстве! Есть только КГС и Мостицкий... Кто-то владеет информацией по этому вопросу?

И "Варшавский", и "Кристер" в статусе "Рассмотрение". Только территория "Кристера" указана неверно возле перекрестка Межевой и Правды.
19 січ 2016 11:46

Не забываем голосовать за петицию о строительстве метро на Виноградарь
https://petition.kievcity.gov.ua/petition/?pid=705

19 січ 2016 16:02
Цитата "Sumchanin ":
Не забываем голосовать за петицию о строительстве метро на Виноградарь
https://petition.kievcity.gov.ua/petition/?pid=705

Оказывается можно несколько раз голосовать... Я уже второй раз проголосовал только что
19 січ 2016 17:58
Цитата "Vall66":

Оказывается можно несколько раз голосовать... Я уже второй раз проголосовал только что :super:

Там кілька петицій про метро на Виноградарі, може, ви попереднього разу іншу підписували?
19 січ 2016 18:29
Цитата "Оленка_":

Там кілька петицій про метро на Виноградарі, може, ви попереднього разу іншу підписували?

Возможно... Главное что бы результат был)
19 січ 2016 21:29
Привіт сусідам! Сьогодні проінвестувала 1к в 1 будинку, 4 секція, 19 поверх. Буду рада знайомству :hi:
20 січ 2016 07:10
Цитата "Cristina87":
Привіт сусідам! Сьогодні проінвестувала 1к в 1 будинку, 4 секція, 19 поверх. Буду рада знайомству :hi:

Я тоже 1к буду брать, но еще не до конца определился с районом, а выбор еще есть ?
20 січ 2016 10:10
Цитата "Nall":

Я тоже 1к буду брать, но еще не до конца определился с районом, а выбор еще есть ?

На момент підписання договору 1-кімнатні в 1 будинку, 4 секціі були. Мені запропонували 19 поверх (нижче не було). Я сама живу на проспекті Правди на 16 поверсі, тому 19-й мене не лякає, навіть краще - буде все видно) Поверхи були вище, але так, як квартири швидко розбирають, то раджу дзвонити у відділ продажу і питати. Ми бронювали квартиру з сьогодні на завтра. Стосовно району, то, як писали раніше, він комфортний для проживання: є супермаркети, зелена зона, хороша транспортна розв'язка і що важливо для автомобілістів - немає заторів. Я все життя живу на Виноградарі і тому хотіла придбати житло саме в цьому ж районі.Не пошкодуєте :)
20 січ 2016 10:26
Цитата "Cristina87":
... і що важливо для автомобілістів - немає заторів...

Інколи затори трапляються, якщо їхати з вул.Мостицької на вул.Вишгородську. А враховуючи, що поруч буде мікрорайон "Замковецька-Новомостицька", там буде постійний затор((( Та біля нас також, коли добудується "Варшавський" (всі черги) - також буде не дуже... А окрім "Варшавського" ще мікрорайони плануються...
20 січ 2016 11:13
Цитата "DiHLoS":

Інколи затори трапляються, якщо їхати з вул.Мостицької на вул.Вишгородську. А враховуючи, що поруч буде мікрорайон "Замковецька-Новомостицька", там буде постійний затор((( Та біля нас також, коли добудується "Варшавський" (всі черги) - також буде не дуже... А окрім "Варшавського" ще мікрорайони плануються...

Якщо думати, що затори будуть, то, виходить, в Києві немає місця, де поселитися, бо машини є всюди :) Тим більше до того часу, як добудується Варшавський квартал, ще багато часу. Сподіваюся, що вони збудують нові вулиці і розвантажать проспект Правди в майбутньому (який до того ж і так вільний). Я мала на увазі, що в порівнянні з інишми районами Києва, ситуація на Виноградарі не критична. А машини є далеко не у всіх, тому не думаю, що в один момент всі вулиці стануть. Виноградар має широкі вулиці і проспекти. :yes:
20 січ 2016 13:19
Цитата "Cristina87":
Ми бронювали квартиру з сьогодні на завтра.

А Ви у відділі продажів приїжджали чи дзвонили, щоб забронювати?
20 січ 2016 13:25
По телефону не бронируют.
Бронируют только при личном посещении и то неохотно
20 січ 2016 14:06
Цитата "Talisman2005":
По телефону не бронируют.
Бронируют только при личном посещении и то неохотно

От і мені у телефонній розмові сказали, що немає послуги бронювання. Краще усі деталі з'ясовувати безпосередньо у відділі продажів, уже не вперше переконуюсь, що по телефону одне, а насправді - інше.
20 січ 2016 18:41
Цитата "Cristina87":

А можна дізнатися, скільки кв. м взяли однокімнатну?
20 січ 2016 19:17
подскажите а оплата через какой банк при инвестировании?
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
1. . .8991. . .372
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше