Подати оголошення

ЖК Европейка | BD Holding | Софиевская Борщаговка, ул. Соборная, 103

ЗабудовникBD Holding
Здача ЖК2016 - 2022 р.
Планування
від 25 000 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
-30з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 255.
32/13%
20/8%
57/22%
63/25%
83/33%
1. . .443445. . .580
04 жовт 2017 17:27
Цитата "Sosed_po_domy":

Документы проверял юрист. Говорил все нормально. Когда начались проблемы, что-то там отменяли из документов по всем домам кроме моего и еще двух (не помню какие именно два и не помню какие документы отменяли) Но сейчас застройщик строит и тихо вроде. Вообще любая стройка в которую вкладываетесь это риск) решать Вам

На сегодняшний день документы на строительство отменены, судебные перспективы мягко говоря туманны (і це дуже мяко сказано).
04 жовт 2017 19:28
Все хорошо прекрасная маркиза - на сегодняшний день документы на строительство отменены, судебные перспективы мягко говоря туманны (і це дуже мяко сказано) - "а в остальном все хорошо, все хорошо" :drink:[/quote]
Вам еще не надоело поливать всё грязью? Или снова подкинули деньжат на лапу? Закройте дверь с той стороны форума и забудьте сюда дорогу. Вам тут не рады, мягко говоря. Хватит дурь нести.
04 жовт 2017 21:45
А хто конкретно не радий? Відділ продажу?
Тут ні у кого немає монополії і права комусь щось вказувати.
це вільний форум
05 жовт 2017 04:55
Цитата "Александр Дядюк":

Все хорошо прекрасная маркиза - на сегодняшний день документы на строительство отменены, судебные перспективы мягко говоря туманны (і це дуже мяко сказано) - "а в остальном все хорошо, все хорошо" :drink:

Почему отменены?? Вроде как был суд в августе или когда там, все декларации восстановили. Или сново какие-то качели начались?? Дайте факты какие-то.
05 жовт 2017 06:31
Цитата "Goriunov":

Почему отменены?? Вроде как был суд в августе или когда там, все декларации восстановили. Или сново какие-то качели начались?? Дайте факты какие-то.

Розгляд справи по суті, ще лише розпочався і рішення суду, по суті справи ще нема.
Є таке поняття - "забезпечення позову"
Так от, лише в поярдку забезпечення позову, суд виніс ухвалу, якою - ТИМЧАСОВО на час розгяду справи по суті зупинив дію наказів ДАБІ про скасування декларацій.
Важливо зрозуміти ці наказаи ДАБІ про скасування декларацій на будівництво не відмінені - а лише тимчасово зупинена їх дія.
Проте, як на мене - правових підстав для скасування наказів ДАБІ (які оскаржуються у суді) немає.
Тому, у разі якщо суд відмовить у позові забудовника до ДАБІ, заходи забезпечення позову будуть скасовані - і буде відновлена дія Наказів ДАБІ про скасування декларацій. Які як я вже писав не відмінені, а лише имчасово на час розгляду справи - зупинено їх дію
05 жовт 2017 07:12

Розгляд справи по суті, ще лише розпочався і рішення суду, по суті справи ще нема.
Є таке поняття - "забезпечення позову"
Так от, лише в поярдку забезпечення позову, суд виніс ухвалу, якою - ТИМЧАСОВО на час розгяду справи по суті зупинив дію наказів ДАБІ про скасування декларацій.
Важливо зрозуміти ці наказаи ДАБІ про скасування декларацій на будівництво не відмінені - а лише тимчасово зупинена їх дія.
Проте, як на мене - правових підстав для скасування наказів ДАБІ (які оскаржуються у суді) немає.
Тому, у разі якщо суд відмовить у позові забудовника до ДАБІ, заходи забезпечення позову будуть скасовані - і буде відновлена дія Наказів ДАБІ про скасування декларацій. Які як я вже писав не відмінені, а лише имчасово на час розгляду справи - зупинено їх дію

А це все значить, що вони як мінімум тимчасово ДІЮЧІ. Кому як вигідніше на це дивитися. Вам як "доброзичливій" людині не діючі. Аж скучив за вашими чорними коментарями, форум аж приснув, за вашої відсутності.
05 жовт 2017 07:47
Александр Дядюк это проплаченный человек, в Петропавловской он леса спасает, здесь поля. одно только интересно почему этот "АКТИВИСТ" другие жк не трогает и кто его проплачивает
05 жовт 2017 08:02
Цитата "Andrey_29":
Александр Дядюк это проплаченный человек, в Петропавловской он леса спасает, здесь поля. одно только интересно почему этот "АКТИВИСТ" другие жк не трогает и кто его проплачивает

Так далеко ходить не нужно, вон рядышком Петровский квартал ( хозяин регионал, который скорей всего и платит ахтивистам), людям продают тех этажи и это только цветочки. Но что то у безкорыстных ( на самом деле нет) борцов за справедливость вопросы только к Европейке, которая снизила продажи в петровском.
05 жовт 2017 08:06
Цитата "DDemian":

А це все значить, що вони як мінімум тимчасово ДІЮЧІ. Кому як вигідніше на це дивитися. Вам як "доброзичливій" людині не діючі. Аж скучив за вашими чорними коментарями, форум аж приснув, за вашої відсутності.

Бачте ви скучили - і я зьявився.
Так, тимчасово ці декларації на будівництво дійсні.
Що дає забудовнику можливість покищо будувати і продавати.
А ви задумувались, що станеться, якщо забудовник програє суди і всі декларації, в тому числі про готовність будуть скасовані?
Як на мене, якщо забудовник користуючись ухвалою про забезпечення продовжує будувати - це його справа - ноу проблем.
Але чи не відповідально було б перед людьми, покищо не продавати, адже жодних гарантій для нових покупців покищо немає - то навіщо підставляти людей під такі ризики?
05 жовт 2017 08:08
Цитата "Andrey_29":

І скільки ви мені заплатили? :P :???:
Якби ви були уважні і переглянули форум, ви побачили б - скількох я "трогаю".
05 жовт 2017 08:10
Дядюк, а что там Пражский. Вы же про него абсолютно тоже самое писали.
Вам не надоело еще?
05 жовт 2017 08:11
Цитата "lll noname lll":
Дядюк, а что там Пражский. Вы же про него абсолютно тоже самое писали.
Вам не надоело еще?

Ні не надоїло :hi:
05 жовт 2017 08:12

Ні не надоїло :hi:

А ЖК "Петровский с ним все нормально ?))
05 жовт 2017 08:13

І скільки ви мені заплатили? :P :???:
Якби ви були уважні і переглянули форум, ви побачили б - скількох я "трогаю".

Да не я, а те кому этот шум нужен
05 жовт 2017 08:14
Цитата "Andrey_29":

А ЖК "Петровский с ним все нормально ?))

Не знаю, я не є юристом тих осіб, які б мали конфлікт із Петровським
05 жовт 2017 08:15
Цитата "Andrey_29":

Да не я, а те кому этот шум нужен

І кому цей шум потрібен?
05 жовт 2017 08:20

Не знаю, я не є юристом тих осіб, які б мали конфлікт із Петровським

А можно поинтересоваться какие особы имеют конфликт с БДХ?
05 жовт 2017 08:22

І кому цей шум потрібен?

я не удивлюсь если тому же ЖК "Петровскому"
05 жовт 2017 08:23
Цитата "Vika0584":

А можно поинтересоваться какие особы имеют конфликт с БДХ?

Покищо ГО "Борщагівська січ", - а там може ще хтось знайдеться. БД багато кого обманув, багато кому насолив і без "Борщагівської січі"
05 жовт 2017 08:28

Покищо ГО "Борщагівська січ", - а там може ще хтось знайдеться. БД багато кого обманув, багато кому насолив і без "Борщагівської січі"

Чем ЖК "Европейка" хуже остальных ЖК и какие с ее стороны есть значительные нарушения которых нет в других?
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .443445. . .580
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx