Подати оголошення

ЖК "Белый Шоколад Центр", Белогородка, ул. Михаила Величко

ЗабудовникБілий Шоколад
Здача ЖК2014 - 2023 р.
Планування
від 15 100 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
13з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 176.
15/9%
8/5%
22/13%
52/30%
79/45%
1. . .167169. . .289
31 лип 2016 20:07
Цитата "toxico":

А можете пояснити, навіщо Вам ті дві камери на будинки (1А, 1Б), зовнішні роботи по яким вже давно завершені? Що нового Ви намагаєтесь там побачити?

А це вже моє ОСОБИСТЕ ХОЧУ. Така відповідь вас влаштує?
Камери-один з СЕРВІСІВ БШ і він, як і всі решта, маєпрацювати. З камер почнеться, а завершиться тарифами, наприклад! Тому ВСЕ має працювати, а не через Ж, як все в нашій країні. Маю надію надав вам вичерпну відповідь.
Дякую.
31 лип 2016 20:51
Цитата "Стой там иди сюда":
"Хотеть - не вредно"

Кожен з нас ОСОБИСТО хоче багато чого. Я, наприклад, хочу персональну камеру в своїй квартирі, але ж не вимагаю цього від БШ.
31 лип 2016 20:57
Цитата "toxico":
"Хотеть - не вредно"

Кожен з нас ОСОБИСТО хоче багато чого. Я, наприклад, хочу персональну камеру в своїй квартирі, але ж не вимагаю цього від БШ.

А ОСОБИСТОЇ камери немає в переліку послуг, а от НА САЙТІ камери є і вони МУСЯТЬ працювати, чи ви думаєте вартість розробки і функціонування сайту не включено у вартість квартири? На шар вам в цій країні ніхто і нічого не зробить! Тому ви можете в приватному порядку хтіти особисту камеру, а я ЗА СЕРВІСОМ І ОПЛАТОЮ, хочу, щоб працювали камери.

На цьому мою з вами дискусію ЗАКІНЧЕНО. Добраніч.
31 лип 2016 21:28
Цитата "b-shokolad":
На данний момент в ЖК "Белый Шоколад. Center" працює одна камера. Дві інші налагодимо найближчим часом.

Рекомендую БШ убрать с сайта 2 камеры на уже построенные дома (чтоб не мозолили глаза некоторым). Или переключить их на строящиеся объекты.
01 серп 2016 06:09

Камери-один з СЕРВІСІВ БШ і він, як і всі решта, маєпрацювати. З камер почнеться, а завершиться тарифами, наприклад! Тому ВСЕ має працювати, а не через Ж, як все в нашій країні. Маю надію надав вам вичерпну відповідь.
Дякую.

Підтримую повністю СТОЙТАМИДИСЮДА.Повинно все за що взялися працювати,це першопричина порядку і відповідальності.
01 серп 2016 08:34
Цитата "toxico":

Рекомендую БШ убрать с сайта 2 камеры на уже построенные дома (чтоб не мозолили глаза некоторым). Или переключить их на строящиеся объекты.
Поддерживаю инициативу. На сайте не указано, что именно должны показывать камеры и их количество.
01 серп 2016 09:03
В чем непреодолимое препятствие их просто включить, если конечно они физически на месте?

Кстати, как дополнительная опция, за которую бы я доплачивал, так это возможность доступа к камерам направленных на детские площадки и парковки
01 серп 2016 09:14
Цитата "xDrake":
Кстати, как дополнительная опция, за которую бы я доплачивал, так это возможность доступа к камерам направленных на детские площадки и парковки

Вот это будет 100% правильно... переключить камеры туда, где они реально полезны (строящиеся объекты, детские площадки, парковки).
02 серп 2016 09:02
НОВОСТИ!
Добрый день, уважаемые клиенты и форумчане.
Рады сообщить Вам последние новости со стройплощадки в ЖК "Белый Шоколад. Center"

Ул. Михаила Величко, 1-А
Завершены работы по благоустройству придомовой территории и центральной аллеи
02 серп 2016 09:04
Ул. Михаила Величко, 6-А
Проводятся работы по монтажу стен 2-го этажа

Ул. Михаила Величко, 6-Б
Завершены работы по монтажу стен первого этажа
02 серп 2016 09:06
Ул. Михаила Величко, 8-Б
[list]Завершаются работы по монтажу разводки водоснабжения
Завершаются фасадные работы
едутся работы по устройству системы отопления
Ведутся работы по монтажу минваты[/list:u]
02 серп 2016 09:34
Цитата "b-shokolad":

На данний момент в ЖК "Белый Шоколад. Center" працює одна камера. Дві інші налагодимо найближчим часом.

Дозволю ще раз нагадати про своє запитання, а то вибірково якось у вас новини йдуть.
Інвестор з квартири 505 цікавиться: коли саме камери будуть працювати? Чи вам краще телефонувати кожні 2-3 дні, щоб розуміти хід справи? Мені не важко.

Або скажіть відверто: нам ті камери до одного місця або що ви їх не ремонтуватиме і більше ніхто вас не турбуватиме.

Дякую!
02 серп 2016 09:45

Дозволю ще раз нагадати про своє запитання, а то вибірково якось у вас новини йдуть.
Інвестор з квартири 505 цікавиться: коли саме камери будуть працювати? Чи вам краще телефонувати кожні 2-3 дні, щоб розуміти хід справи? Мені не важко.

Або скажіть відверто: нам ті камери до одного місця або що ви їх не ремонтуватиме і більше ніхто вас не турбуватиме.

Дякую!

Я щойно перечитала увесь діалог по цьому питанню. Я не можу зрозуміти чому у деяких мешканців прям таке ставлення "хай не працюють камери, вам-то що?". Якщо Вам все рівно, то не дискутуйте на цю тему. Нехай дискутують ті, яким це питання дійсно важливо. Я особисто теж згодна, що камери мають працювати. Хоча б з одного принципу, бо вже понад місяць (!!!) обіцяють, що ось-ось запрацюють камери. Треба бути відвертими з клієнтами, а не тупо не помічати їх. Просто ради принципу "Обіцяли? Виконайте!".
Я, до прикладу, не маю змогу постійно навідуватись на будівництво, а так хоч можу бачити як рухаються роботи. Чи ходять будівельники? Чи щось змінилось? Бо якщо будинки міняють зовнішню форму - супер, я спокійна, а так камери не працюють і в мене питання "Чи забудовник не приховує, що роботи уповільнились?"
02 серп 2016 09:50
Цитата "Megapolis_1":

Я щойно перечитала увесь діалог по цьому питанню. Я не можу зрозуміти чому у деяких мешканців прям таке ставлення "хай не працюють камери, вам-то що?". Якщо Вам все рівно, то не дискутуйте на цю тему. Нехай дискутують ті, яким це питання дійсно важливо. Я особисто теж згодна, що камери мають працювати. Хоча б з одного принципу, бо вже понад місяць (!!!) обіцяють, що ось-ось запрацюють камери. Треба бути відвертими з клієнтами, а не тупо не помічати їх. Просто ради принципу "Обіцяли? Виконайте!".
Я, до прикладу, не маю змогу постійно навідуватись на будівництво, а так хоч можу бачити як рухаються роботи. Чи ходять будівельники? Чи щось змінилось? Бо якщо будинки міняють зовнішню форму - супер, я спокійна, а так камери не працюють і в мене питання "Чи забудовник не приховує, що роботи уповільнились?"

Не парьтесь! Декому підходить принцип "і так сайдьот"! Тому цікавтеся своїми питаннями, а решта-всього лиш решта і їх думка вас не мусить цікавити;) і ви абсолютно праві-ОБІЦЯЛИ! Як би написали: та лишіть ви в спокої нас з тими камерами.... Але ж ні-ось ось зробимо і...... кукіш. Тому чекаємо:)
02 серп 2016 10:22
Зачем зря расходовать свои нервы, Мегаполис? Камеры никак не влияют на ход строительства. Ну, уберут все камеры, как опцию на сайте, кому от этого легче станет? В договоре камеры не прописаны, если я не ошибаюсь.
02 серп 2016 10:32

Дякую!

Це питання вирішується. Дві камери, котрі не працюють - направлені на будинки, що ззовні вже побудовані, тому найближчим часом ми їх приберемо з сайту.
02 серп 2016 10:35
Ооо! От бачите.... Я ж кажу: все через одне місце. Декілька постів вище читаємо: скоро зробимо. Далі-дві приберемо. От так і потрібно працювати-не вводити в оману людей. Дякую, БШ за чітку відповідь.
02 серп 2016 10:51
Ооо! От бачите.... Я ж кажу: все через одне місце. Декілька постів вище читаємо: скоро зробимо. Далі-дві приберемо. От так і потрібно працювати-не вводити в оману людей. Дякую, БШ за чітку відповідь.

Зрозуміли, що немає сенсу лагодити саме ці камери, так як ззовні будинки готові.
02 серп 2016 11:03
Цитата "b-shokolad":

Зрозуміли, що немає сенсу лагодити саме ці камери, так як ззовні будинки готові.

Дякуємо за інформацію!
02 серп 2016 11:04
Цитата "b-shokolad":

Насправді сенс є, як на мене! Окрім самих будинків, можна було спостерігати за облаштуванням прибудинкової території, що не менш важливо! Але вам видніше, що робити , а що ні.
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
1. . .167169. . .289
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше