Подати оголошення

ЖК "Белый Шоколад Центр", Белогородка, ул. Михаила Величко

ЗабудовникБілий Шоколад
Здача ЖК2014 - 2023 р.
Планування
від 15 100 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
13з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 176.
15/9%
8/5%
22/13%
52/30%
79/45%
1. . .142144. . .289
12 квіт 2016 17:17
Цитата "Liolik":

Мы из 505)

Всім привіт. А ми із 8А і, швидше за все (поки тільки вносимо завдаток), будемо сусідами через внутрішній дворик (Ваша тераса, якщо не помиляюся, якраз навпроти (симетрично) нашої тераси) :).
12 квіт 2016 17:22
Цитата "kola686":

Всім привіт. А ми із 8А і, швидше за все (поки тільки вносимо завдаток), будемо сусідами через внутрішній дворик (Ваша тераса, якщо не помиляюся, якраз навпроти (симетрично) нашої тераси) :).

Уррря! Будемо зайчики пускати одне одному у вікна :P 8-) :smoke:
12 квіт 2016 17:31
Цитата "IREV":

Привет, соседи) Мы бьемся на тему котла еще с осени прошлого года- кухня ну никак не может быть такой же как в предоставленном стандартном проекте.
13 квіт 2016 07:20
Всім добрий ранок!

Мені от цікаво, хто проголосував "ужас". Невже в ЖК все так погано?
13 квіт 2016 07:23
Цитата "Liolik":
Всім добрий ранок!

Мені от цікаво, хто проголосував "ужас". Невже в ЖК все так погано?

Мала. То від заздрощів! Не переймайся! Все буде тіп-топ :ded:
13 квіт 2016 07:26
Цитата "Стой там иди сюда":

Мала. То від заздрощів! Не переймайся! Все буде тіп-топ :ded:

Так і буде! :leb:
13 квіт 2016 07:31
Цитата "lulyek":

Первые дома не так сделаны....В бублике ведь 6 этажей плюс верхний двухэтажный...

В нашей секции 10А 5 этажей + мансардный, по итогу выходит 6, а не 7.)
13 квіт 2016 09:40
Такой-якої? Всі будинки плюс/мінус різняться на 1 поверх: 5 плюс мансарда або 6 плюс мансарда. Так от висота одного поверху 2.7м. І невже вам ну так тих 2.7 псують життя??? Мдаааа. :ded: Не хочу нічого сказати або вказувати вам, але якщо хочеться ну повної свободи-приватний будинок рулить, а тут все ж СОЦІУМ і потрібно миритися. Я для себе не бачу проблеми в тому, що мій будинок 5+ мансарда, а сусідній по праву руку женуть 6+мансарда! Все сонце не закриють. :umnik:[/quote]
Вы же на 5-ом этаже, верно? Я не о свободе... Каждому свое. Но когда вам предлагают одно, а потом картинка существенно меняется-неприятно.
13 квіт 2016 09:42
Цитата "Megapolis_1":

В нашей секции 10А 5 этажей + мансардный, по итогу выходит 6, а не 7.)

Бублик большой....
13 квіт 2016 10:17
Цитата "lulyek":
Такой-якої? Всі будинки плюс/мінус різняться на 1 поверх: 5 плюс мансарда або 6 плюс мансарда. Так от висота одного поверху 2.7м. І невже вам ну так тих 2.7 псують життя??? Мдаааа. :ded: Не хочу нічого сказати або вказувати вам, але якщо хочеться ну повної свободи-приватний будинок рулить, а тут все ж СОЦІУМ і потрібно миритися. Я для себе не бачу проблеми в тому, що мій будинок 5+ мансарда, а сусідній по праву руку женуть 6+мансарда! Все сонце не закриють. :umnik:

Вы же на 5-ом этаже, верно? Я не о свободе... Каждому свое. Но когда вам предлагают одно, а потом картинка существенно меняется-неприятно.[/quote]
Мені здається, що якщо кількість будинків збільшується, то це навпаки добрий показник того, що з забудовником все ок і люди купують тут квартири. Гірше б було, якби недобудували. І тим паче, вони ж не 20 поверхівку будують серед ваших 5-ти поверхових будинків. Нормальний бублік)
13 квіт 2016 10:28
Цитата "Liolik":

Вы же на 5-ом этаже, верно? Я не о свободе... Каждому свое. Но когда вам предлагают одно, а потом картинка существенно меняется-неприятно.

Мені здається, що якщо кількість будинків збільшується, то це навпаки добрий показник того, що з забудовником все ок і люди купують тут квартири. Гірше б було, якби недобудували. І тим паче, вони ж не 20 поверхівку будують серед ваших 5-ти поверхових будинків. Нормальний бублік)[/quote]

Нормальний бублік :super:
13 квіт 2016 10:51
Нарешті дочекалися підключення газу і плити. очікували на цю радість 6 місяців.
Але бентежить той факт що комфорки ледь-ледь горять. хтось з сустдів з таким стикалися чи це із-за того що нова плита ?
13 квіт 2016 12:45
Цитата "viktress":
Але бентежить той факт що комфорки ледь-ледь горять. хтось з сустдів з таким стикалися чи це із-за того що нова плита ?

Вибачте, а ви з якого будинку?
13 квіт 2016 15:05
Був сьогодні на ВК Тепло! Добре, що поїхав (і вам рекомендую, сусіди). Є декілька новин. З нормальних: можете перепланувати радіатори під ті, що бажаєте! Котел буде в наших будинках не Протерм, а Бош (так само бюджетний!). З поганого: котел на 18 кВт і його потужності може не вистачити для забезпеченні всіх точок одномоментно гарячою водою. Так званий косвєннік до нашого котла не підключите, а лише бойлер, як додатковий нагрівач. По проекту всі радіатори стоять ПЕРЕД вікнами, а це маразм, як на мене! Тому їдьте на ВК Тепло і вирішуйте, поки не пізно!
13 квіт 2016 15:44
Цитата "viktress":

Если у соседей по стояку такой же прикол - вызывайте газовщиков, это не нормально.
Если у вас только то смотрите открыт ли нормально вентиль на входе, но вообще надо бы тоже газовщиков вызывать.
13 квіт 2016 15:47
Цитата "Стой там иди сюда":
По проекту всі радіатори стоять ПЕРЕД вікнами, а це маразм, як на мене!

Правильно, ставьте где угодно но не под окнами.
Потом будете вместе с жильцами МВ3 и МВ5 жаловаться что с окон ручьи воды текут зимой и поздно что-то делать.
13 квіт 2016 16:14
Цитата "elgatito":

Знаєте: я ще не повністю для себе вияснив причину запотівання вікон! Я ввагаюся що є причиною: температура чи ВЕНТИЛЯЦІЯ! Не рідко буває, що волога накопичується саме через недостатню вентиляцію! Візьміть баню: температура ого, а ПАРУ (читай вологи) уйма. Тому що недостатньо вентиляції. Тому потрібно розібратися що є причиною. Це мої роздуми. Можливо я помиляюся, але переробляти або робити по своєму опалення 100% потрібно! Забудовник зпроектував х****ю. І це факт.
14 квіт 2016 10:19
Уважаемые жильцы БШ, кто-то из вас или ваших знакомых пользовался услугой ремонтников из "Домовика", которых предлагает застройщик? Сайта у них нет, несмотря на то, что в буклете их имя значится как домовик.укр, гугл молчит о них как рыба- ни отзывов, ни следов в соц.сетях (опять же, несмотря на значки вк и фейсбука в буклете. Для красоты прицепили?). Лично у меня вызывает сомнения компания, которая позиционирует себя как лучший представитель рынка, но при этом не имеет никакой интернет-поддержки. К тому же, фотография, подписанная "Работа компании" с зелёной спальней 20м.кв, нашлась на забугорном сайте, что дает повод для новых подозрений. Не хочется сразу же "встрять" на переделке. При встрече представитель компании говорил, что в БШ делали ремонт в нескольких квартирах, поэтому очень надеемся что хоть кто-то о них что-то слышал. Будем благодарны за любую информацию!
14 квіт 2016 10:52
[quote="San Vagabundo"] Не хочется сразу же "встрять" на переделке. /quote]
У вашому повідомленні як мінімум три негатива, які ВІДРАЗУ мусять вас відштовхнути від того Домовика! Невже так мало бригад в Києві?;) Маякніть в приват, я вам розповім де шукати бригади з позитивними (а також негативними) відгуками;) І до чорта шліть той домовик;)))
14 квіт 2016 11:02
Цитата "San Vagabundo":
Уважаемые жильцы БШ, кто-то из вас или ваших знакомых пользовался услугой ремонтников из "Домовика", которых предлагает застройщик?

Точно знаю, що послугами домовика користувались сусіди із МВ3. В результаті розмови, рекомендації я не отримав.
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
1. . .142144. . .289
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше