Подати оголошення

ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а

ЗабудовникУкраїнська будівельна компанія
Здача ЖК2022 р.
Планування
від 18 000 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
9з 220
Ваше загальне враження про об'єкт і компанію:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 19.
11/58%
0/0%
1/5%
0/0%
7/37%
1. . .121123. . .154
30 груд 2020 07:27
Дом вчера.

Люди роблять ремонти?
31 груд 2020 14:56
Да нет, живут уже.
01 січ 2021 11:21
Они видимость создают что там кто-то что-то делает и вечером мы тоже так делали на одном объекте заказчик просил
02 січ 2021 08:16
Делитесь своим противоречивым опытом? Ну-ну.
02 січ 2021 14:34
Та нет просто роботою в этой отросли и приходиться хоть и не хочеться заниматься таким делом
10 січ 2021 15:44
Не понятно почему окна ставят только с 1 стороны здания. Если за год поставили 1/3 внешнего фасада,то по примерным расчётам во на весь дом уйдёт 6 лет.
11 січ 2021 13:42
Я думаю 6 років ніхто чекати не буде. Думаю іще рік, можливо два та прийдеться звертатися до відповідних органів та місцевої влади.
Місцева влада виступає як замовник, то ж думаю відповідь на питання стосовно термінів також повинна надати.
12 січ 2021 12:30
Обнаружен новый маркет на углу а также два живых мужика в робе на стройке..
13 січ 2021 14:00
Як вони його швидко відкрили, може і наш будинок в цьому році все ж таки завершать, бо на сайті в рекламі пишуть про ключі в цьому році.
13 січ 2021 21:54
Ну вы наверное заметили, что про ключи в цьому році оні пишуться 2016го года))
14 січ 2021 06:54
С 2019-го
14 січ 2021 15:23
У договорі між відділом капітального будівництва і зат убк вказано період виконання зобовязань - 18 міс. Всі зміни повинні вноситися доп.угодами. саме в документації забудовника доп.угод не видно. Цікаво чи вони взагалі є?
Так цікаво чим обгрунтовує забудовник затримку в термінах перед містом?
Виходячи з темпів будівництва можна зробити висновок, що в адміністрації є зацікавлені особи в тому щоб дане питання не піднімати.
18 січ 2021 00:59
Всім привіт! У роздумах, щоб стати вашою сусідкою )))
Дуже цікавий форум-але він не дав точних відповідей на мої сумніви - вкладатись чи ні?
Рік-два я ще згодна почекати, якщо що. У відділі продажу ще не була, вирішила промоніторити в інтернеті що до чого ))
Хочу поцікавитися тим хто брав квартиру у розстрочку нещодавно - як це проходить взагалі? Дають договір додому почитати?)) Заключається договір через банк чи як? Яка форма договору - попередній договір? ффс?
І як справи з проїздом там? Часто маршрутки на Київ їздять?))))
Хто знає стяжку вони тут роблять як на Симоненка чи ні?)))
18 січ 2021 08:12
Добрий день.Купила квартиру на Симоненка113 ЖКА12 в 2019 році, здача мала бути в літку 2020року.зараз будинок в стані не добудови і ніякі будівельні роботи там не проводяться.Дзвонила у відділ продаж мені грубо відповіли і кінули
18 січ 2021 14:13
Всім привіт! У роздумах, щоб стати вашою сусідкою )))
Дуже цікавий форум-але він не дав точних відповідей на мої сумніви - вкладатись чи ні?
Рік-два я ще згодна почекати, якщо що. У відділі продажу ще не була, вирішила промоніторити в інтернеті що до чого ))
Хочу поцікавитися тим хто брав квартиру у розстрочку нещодавно - як це проходить взагалі? Дають договір додому почитати?)) Заключається договір через банк чи як? Яка форма договору - попередній договір? ффс?
І як справи з проїздом там? Часто маршрутки на Київ їздять?))))
Хто знає стяжку вони тут роблять як на Симоненка чи ні?)))

Якщо у Вас є час почекати років десь так 4, то я думаю що можна.
У відділі продажу увесь час обнадіюють по типу ось ось і все піде (це вже так 3 точно), а на самом ділі проводять мізерні роботи, по яким співставивши із термінами їх виконання можна зробити висновок, що будинок буде зданий (надіюсь) років за 4 - 5.
І нехай ніхто там не говорить про карантини і тому потібне - зацікавлені забудовники у здачі своїх об'єктів чомусь вионують зобовязання перед своїми інвесторами. Ну а тут, а тут все ясно-понятно... ЗАСАДА

Можете до них зателефонувати, і вони вам скинуть проєкт договору для ознайомлення. У випадку розтермінування, то не факт що будуть згодні внести якісь кардинальні правки (особливо про їхню відповідальність).
Після підписання на протязі декількох днів ідете із договором в банк і сплачуєте належну вам суму.
18 січ 2021 19:01
Дякую за відповідь!
А ніхто не звертався до юристів через такі затримки у здачі будівлі? У договорі ж мають писати термін введення експлуатації, чи тут забудовник у "вільному польоті"?
19 січ 2021 17:52
нуу.... якщо будете купувати квартиру тут, то гарно читайте те, що вам дають підписувати))
бо із тим договором дійсно, все у вільному польоті
21 січ 2021 08:41
Дякую за відповідь!
А ніхто не звертався до юристів через такі затримки у здачі будівлі? У договорі ж мають писати термін введення експлуатації, чи тут забудовник у "вільному польоті"?

Ви ще почитайте форуми про інші обєкти цього забудовника: Грюнвальд(9 черга не здана до теперішнього часу -5 років уже інвестори чекають), АЙ-Хоме в Крюківщині тіж проблеми.
22 січ 2021 14:19
Да все они достроят, темпы конечно атас. Потеплеет работа пойдёт
22 січ 2021 17:34
Это смотря что вкладывать в понятие "достроить".
Ключи они выдадут, рано или поздно, не вопрос.
Может быть, даже сдадут дом по бумажкам (хотя за последние 5 лет не сдали ни одного дома).
Но.
ЖК "Александровский" (это первый ЖК этого "застройщика") до сих пор живет на временной ветке по электрике - а это, на секундочку, уже лет 15+!!!
В ЖК "Грюнвальд" (второй ЖК "застройщика") на временной электрике живет 4 дома (из 6), из них 3 "сданных", уже 5+ лет.
Так что да, "достроят" рано или поздно. Но потом лет 10+ платить деньги фирме-прокладке от застройщика, постоянно рискуя быть отключенными от электрики. Потому что эта прокладка должна несколько СОТЕН ТЫСЯЧ поставщику электрики, а с т.з. поставщика это не жилой дом, а стройплощадка.
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
1. . .121123. . .154
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx