Подати оголошення

Відгуки про забудовника ДоброБуд

Ваше враження про забудовника:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді.
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
23 груд 2021 08:55

Відгуки про забудовника ДоброБуд


Новобудови забудовника ДоброБуд


23 груд 2021 08:57

Компанія про себе:


"Асоціація «Група компаній «Добробуд» — одна з найбільших будівельних компаній у Черкаській області, яка спеціалізується на будівництві житла, торгівельних, офісних та виробничих приміщень. Свою історію Асоціація «Група компаній «Добробуд» розпочала з об’єднання «Черкасизалізобетонбуд», створеного у 1958 році, як завод із виготовлення залізобетонних виробів, конструкцій та будівельних матеріалів. За роки існування на підприємстві була створена потужна промислово-виробнича база, принцип якої — «все в одних руках». Ця концепція передбачає замкнутий виробничий цикл, який можливий завдяки наявності власних заводів і підрозділів. Крім того, комплексний підхід до реалізації проектів гарантує високу якість надання послуг та повагу і захист інтересів свого споживача.

ТОВ «Будівельний центр «Добробуд», яке входить до складу Асоціації «Групи компаній «Добробуд» перед реєстрацією отримало від Рейтингового комітету агенства «Кредит- Рейтинг» рівень кредитного рейтингу боргового інструменту — uaB, що свідчить про входження в першу двадцятку найсильніших будівельних організацій України.

Асоціація «Група компаній «Добробуд» є одною з найпотужніших та конкурентно-спроможних підприємств міста Черкаси, здобувши репутацію відповідального забудовника. Серйозне ставлення до своїх обов’язків забезпечило компанії високу довіру з боку клієнтів.

Складові успіху Асоціації «Група компаній «Добробуд» — це надійність інвестицій, комфорт проживання та порядність в веденні справ."

Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше