Подати оголошення

Продаж квартири з прописаним дітьми

06 черв 2024 07:17

Підказать будь ласка... Хочу продати квартиру і купити будинок але в ній прописані мої діти. Я не зовсім розумію з чого почати і як це зробити. Чи можна прописати дітей на цей час до бабусі ? Чи обов'язково звертатися до органів опіки за дозволом.

06 черв 2024 15:02

Vik-ko

Підказать будь ласка... Хочу продати квартиру і купити будинок але в ній прописані мої діти. Я не зовсім розумію з чого почати і як це зробити. Чи можна прописати дітей на цей час до бабусі ? Чи обов'язково звертатися до органів опіки за дозволом.

Органы опеки вам совершенно ни к чему, дети прекрасно выписываются в ЦНАПе с одним из родителей. Для продажи выписка детей ОБЯЗАТЕЛЬНА! С зарегистрированными детьми никто в здравом уме квартиру не купит. Так что, раз есть такая возможность, перерегистрируйте их к бабушке.

09 лист 2024 12:06

Ми звертались за дозволом до органів опіки. Там сидять корупціонери. Дозвіл дали. І при оформленні угоди ми надавали у нотаріуса цей дозвіл.

11 лист 2024 09:45

legzdin78

Ми звертались за дозволом до органів опіки. Там сидять корупціонери. Дозвіл дали. І при оформленні угоди ми надавали у нотаріуса цей дозвіл.

Органы опеки не имеют никакого отношения к снятию с регистрации детей. Зарегистрированные дете элементарно выписываются с одним из родителей через ЦНАП, в течении часа.
Не путайте с детьми-совладельцами. 

Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Детальніше
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Детальніше