Подати оголошення

пр. Науки, 55а - "ДБК-4"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 191.
11/6%
1/1%
40/21%
107/56%
32/17%
1. . .193195. . .306
14 січ 2015 17:29
Сегодня в вагончике начали выдавать дверную фурнитуру (под роспись в журнале)
14 січ 2015 20:21
Цитата "oksana06072":
Сегодня в вагончике начали выдавать дверную фурнитуру (под роспись в журнале)

Как выдавать!? А устанавливать кто будет?
14 січ 2015 20:22
Цитата "Urec63":

Заказов хватает но они делают бистро и качественно сейчас они делают у меня но на другоем доме.Балкон полнстью переделывают будет с расшырением и с выносом. Сделают всем желающим у них сейчас золотая пора.Все хотят побыстрее.

Побыстрее и качественно часто бывает врагом друг другу.
14 січ 2015 20:44
Цитата "lantana":

Как выдавать!? А устанавливать кто будет?

Нам тоже отдали и ручки и звоночек. Придется самим ставить.
14 січ 2015 20:51
Цитата "lantana":

Побыстрее и качественно часто бывает врагом друг другу.

Когда полностью закончат буду видеть результат.
15 січ 2015 00:03
Був в середу 14.01.2014 в 3-й секції дома. Нажаль точних відповідей від прораба важко отримати. Розумію, що не лише від них все залежить, але хочеться конкретики, а не "завтраків".
Отже, порівняно з кінцем грудня 2014 зміни такі:
- працював вдень правий пасажирський ліфт, хоча ліфтери сказали, що вже всі ліфти робочі і будуть працювати без відключень (тільки коли???)
- труби і батареї біля ліфта і сміттєпроводу на 12 поверсі - ГАРЯЧІ,
АЛЕ:
сантехніка так і стоїть в коробках, а ванни - біля ліфта, води - немає,
в квартирі батареї холодні (температура в квартирі - нижче нуля, вологість - нижче 30 %), на вулиці в той день було тепліше...

Зловив електрика на своєму поверсі - задав питання на тему:
= купи скруток дротів біля стелі в ванній - сказав, що так і є по проекту, закрийте картонкой, заляпайте цементом, коли будете плитку класти. Доступ до них буде з коридору, там вони прикриті пінопластом. Блін, у мене в хрущовці все в акуратних пластмасових коробочках, а тут в голому цементі...
= немає деяких розеток і вимикачів - сказав, так і є, їх просто ще і у них не має, при підключенні їх доставлять.

Акт вирішив підписувати, вселяє надію нормальна якість робіт в 1-2 секції. Від затоплень ніхто не застрахован, побачимо.

ВАЖЛИВА інформація: пані Світлана (яка видає і підписує АКТИ зі сторони ДБК4) буде працювати в вагончику біля дому лише до кінця тижня, потім - на вул. Луговій. Так, що кому зручніше їздити до будинку ніж на Лугову - поспішіть.

Тетяна (в тому ж вагончику), представниця ЖЕКа - покищо там по ПН і СР, потім їй вже мають надати постійну кімнату і вони буде частіше.

Дуже багато людей запитували про квартирні лічильники тепла - ЖЕК їх дозволяє/допомагає ставити. Деталі у теплоіженеру ЖЕКу - Олег Борисович (044)2202901, сам я ще не дзвонив, ціну і порядок не знаю.
15 січ 2015 08:46
В первой секции сейчас запускают холодную воду по стоякам. Очень много квартир стоит с открытыми дверями. Ходит мужчина по этажам смотрит, чтоб не текло.

В первой секции в лифте нет света, лифт ездит очень интенсивно - людей много, хотя возле и в вагончике, можно сказать, никого из жильцов и инвесторов нет

Народ начинает потихоньку заселять квартиры. Завозят вещи и бытовую технику.

Перфораторы с утра не "играли".
15 січ 2015 08:57
Цитата "cvv":
Був в середу 14.01.2014 в 3-й секції дома. Нажаль точних відповідей від прораба важко отримати. Розумію, що не лише від них все залежить, але хочеться конкретики, а не "завтраків".
Отже, порівняно з кінцем грудня 2014 зміни такі:
- працював вдень правий пасажирський ліфт, хоча ліфтери сказали, що вже всі ліфти робочі і будуть працювати без відключень (тільки коли???)
- труби і батареї біля ліфта і сміттєпроводу на 12 поверсі - ГАРЯЧІ,
АЛЕ:
сантехніка так і стоїть в коробках, а ванни - біля ліфта, води - немає,
в квартирі батареї холодні (температура в квартирі - нижче нуля, вологість - нижче 30 %), на вулиці в той день було тепліше...

Зловив електрика на своєму поверсі - задав питання на тему:
= купи скруток дротів біля стелі в ванній - сказав, що так і є по проекту, закрийте картонкой, заляпайте цементом, коли будете плитку класти. Доступ до них буде з коридору, там вони прикриті пінопластом. Блін, у мене в хрущовці все в акуратних пластмасових коробочках, а тут в голому цементі...
= немає деяких розеток і вимикачів - сказав, так і є, їх просто ще і у них не має, при підключенні їх доставлять.

Акт вирішив підписувати, вселяє надію нормальна якість робіт в 1-2 секції. Від затоплень ніхто не застрахован, побачимо.

ВАЖЛИВА інформація: пані Світлана (яка видає і підписує АКТИ зі сторони ДБК4) буде працювати в вагончику біля дому лише до кінця тижня, потім - на вул. Луговій. Так, що кому зручніше їздити до будинку ніж на Лугову - поспішіть.

Тетяна (в тому ж вагончику), представниця ЖЕКа - покищо там по ПН і СР, потім їй вже мають надати постійну кімнату і вони буде частіше.

Дуже багато людей запитували про квартирні лічильники тепла - ЖЕК їх дозволяє/допомагає ставити. Деталі у теплоіженеру ЖЕКу - Олег Борисович (044)2202901, сам я ще не дзвонив, ціну і порядок не знаю.

Спасибо огромное за детальную информацию по 3-ей секции.
С Уважением,
Соседи из 3-ей секции,
11эт, кВ.347
15 січ 2015 09:01
Вчера (14/01)около 12-00 в 3-й секции на 18-м эт. отопление в квартире было (батарей горячие), всё сухо.
15 січ 2015 09:52
Спасибо, завтра с утра буду проверять электрику, отпишусь. :pray:
15 січ 2015 10:33
Всем привет. Я сегодня заказала балкон со срезом плиты ( точнее ее половины). :hi: :hi: :hi: Типа панорамный. Очень жду следующих выходных увидеть все по итогу :ura:
15 січ 2015 10:49
Офіційний графік роботи ЖЕКу в вагончику:
Понеділок 9:00-14:00
Середа 9:00-15:00
15 січ 2015 11:02
Був сьогодні, в 3-й секції,

вдалося піднятися вантажним ліфтом, потім його продовжували доналаштовувати і він не ходив, пасажирські теж не ходили, тобто все ще в процесі.

Сьогодні була дуже приємна косьержка (казала, що їх буде 4 на під"їзд по змінно): з усіма знайомиться, формує собі базу даних: записує в блокнот ПІБ, квартиру, телефони.
У неї ж можна взяти ключ від вашого щитка, щоб включити собі світло, якщо вам його вже підключали, також вона віддає цей ключ на те, щоб люди зробили собі дублікат цього ключа, якщо треба.

Були тепломонтажники на поверсі, казали, що котел капризний, автоматика поки налаштується, багато разів вимикається, багато завоздушення, насос вимкнувся - його знову запускали. Ходять по всім квартирам спускають повітря з системи. Да, цікава деталь, кран, що перекриває батареї знаходяться в монтажній кімнаті за ліфтами АЛЕ поверхом нижче. Тобто мій знаходиться на 11 поверсі. Це важливо, бо за договором за протікання батарей несе відповідальність власник квартири, а не ЖЕК на відміну від старих будинків, де розводка по стоякам і ви ніяк не впливаєте на батареї. Правда ця відповідальність наступить вже після здачі будинку остаточно.
Це лірика, але в квартирі поки ХОЛОДНО.

Забрав свої ручки і ключі, чекаю на все інше. на наступному тижні вже буду переїжати.
15 січ 2015 12:30
Ребята подскажите какие размеры у наших ванн. Я хочу продать ее, а замерять забыла. Если не сложно, буду благодарна за информацию :???: :???: :???: :yes:
15 січ 2015 12:38
Цитата "OlechkaSk":
Ребята подскажите какие размеры у наших ванн. Я хочу продать ее, а замерять забыла. Если не сложно, буду благодарна за информацию :???: :???: :???: :yes:

1700/700/390
Эти цифры были нарисованы на упаковке от ванны.
Кому продавать будете?
Мы бы тоже от нее избавились :)
15 січ 2015 12:40
У кого установлена сантехника - подскажите, пожалуйста, у вас полностью все стоит в рабочем состоянии- смесители подключены, сифоны у раковин подключены, есть все необходимое что бы прямо взять и пользоваться?
15 січ 2015 12:46
Всем привет, у меня все стоит подключено, нет только душа...А что то у Вас не так?
15 січ 2015 12:50
Цитата "Cass":

1700/700/390
Эти цифры были нарисованы на упаковке от ванны.
Кому продавать будете?
Мы бы тоже от нее избавились :)

Я сейчас закину на сландо D-/ D-/ :call: Спасибо ВАМ! :wow:
15 січ 2015 12:51
Цитата "OlechkaSk":
Всем привет. Я сегодня заказала балкон со срезом плиты ( точнее ее половины). :hi: :hi: :hi: Типа панорамный. Очень жду следующих выходных увидеть все по итогу :ura:

Во сколько обошлось по деньгам? Тоже хочу такое себе сделать.
15 січ 2015 12:55
Цитата "VVBIG":
Всем привет, у меня все стоит подключено, нет только душа...А что то у Вас не так?

У нас просто трубы торчат, в холле - коробки с умывальником и унитазом, и ни смесителей ни сифонов ничего нет, я вот пытаюсь понять что происходит
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .193195. . .306
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше