Подати оголошення

ЖК "Озерное", ул. Владимира Наумовича (ул. Обуховская) - "Киевгорстрой"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 304.
35/12%
42/14%
120/39%
75/25%
32/11%
1. . .3335. . .556
08 лип 2014 19:35
На вихідних був на бідівництві але до моєї квартири на 15 поверх 3 будинку не пустили, оскільки ліфти з якихось причин не працювали, тому подивився такуж квартиру на 3 поверсі (1 кімнатна - 41,06 кв.м.).
08 лип 2014 19:56
Цитата "M A K S I M":
На вихідних був на бідівництві але до моєї квартири на 15 поверх 3 будинку не пустили, оскільки ліфти з якихось причин не працювали, тому подивився такуж квартиру на 3 поверсі (1 кімнатна - 41,06 кв.м.).

У вас 131? у меня 130 хочу в будние приехать посмотреть если смогу, попытаюсь пофоткать вашу кв и скинуть
08 лип 2014 19:59
У 3 будинку у квартирах уже все готово, електропроводка та труби на отоплення проведено по підлозі поверних буде бетонна стяжка.Залишилося також встановити вхідні двері та підвіконники. Здивувало те, що у наших квартирах буде примусове вентилювання (фото №4)для цього вже виведено провід для вимикача, який буде поряд із вимикачем світла на кухні. Працівниця, яка показувала квартиру сказала що у інших будинках Київміськбуду дакого "шику" не має та зазначила що усім власникам квартир видадуть навіть самі вентилятори для встановлення (відповідно до коробки,яку встановлено вже у вентиляційну шахту зазначено фірму "Vents"). На запитання щодо облагороження території працівниця повідомила що це займе близько місяця та вказані роботи розпочнуться після завершення проведення комунікацій щоб потім знову не перекопувати територію. Разом з тим, провиться вивезення будівельного сміття та вирівнюється прибудинкова територія
08 лип 2014 20:02
Цитата "orajet":

У вас 131? у меня 130 хочу в будние приехать посмотреть если смогу, попытаюсь пофоткать вашу кв и скинуть

Так, 131. Буду вдячний, а то я ще жодного разу не був у своїй квартирі. Головне щоб Вам не завадила та ж сама проблема - непрацюючі ліфти.
08 лип 2014 20:04
M A K S I M

трубы для отопления по полу идут или стояком? батареи есть? хочу счетчик на отопление
08 лип 2014 20:05
M A K S I M
Я сейчас живу на 15 этаже ступеньки не пугают)
08 лип 2014 20:17
Хтось вже задумувався з чого розпочинати ремонт? Та ж працівниця, яка показувала квартиру зазначила, що стіни щикатурити не потрібно, достатньо буде спочатку стартової а потім фінішної шпаклівки із використанням сітки на перестінках із газобетону. Цікаво чи хтось планує обєднувати лоджію із кухнею та як це краще злобити (питання отоплення та утерлення)?
08 лип 2014 20:25
Цитата "orajet":
M A K S I M
Я сейчас живу на 15 этаже ступеньки не пугают)

Вас може і не лякає 15 поверх але з Вами ніхто не захоче підніматися пішки а самих ніхто не пустить.
08 лип 2014 20:25
Еще рано после нового года будет болеть голова этим посмотрим что с финансами будет, стоимость материалов, придумать какой ремонт, смету составить......и офигеть и отложить опять на потом:)
08 лип 2014 20:33
Цитата "orajet":
M A K S I M

трубы для отопления по полу идут или стояком? батареи есть? хочу счетчик на отопление

Мене теж цікавить питання лічильника на тепло. Те що труби до радіаторів прокладені через підлогу це точно. Можливо можна буде поставити лічильник десь на вході. Потрібно додатково з'ясовувати оскільки ціни та отоплення будуть підвищуватися.
08 лип 2014 20:36
Соседи, если кто-то в последнее время был в офисе киевгорстроя, поделитесь пожалуйста новостями, какие там настроения. Последнее время много негативных известий касающихся киевгорстроя, надеюсь это не повлияет на сроки сдачи домов.
08 лип 2014 20:47
Цитата "M A K S I M":

Мене теж цікавить питання лічильника на тепло. Те що труби до радіаторів прокладені через підлогу це точно. Можливо можна буде поставити лічильник десь на вході. Потрібно додатково з'ясовувати оскільки ціни та отоплення будуть підвищуватися.

Да, вход отопительной системы возле входной двери. Так что ставится один счётчик с регулятором и вуаля! Узнавали у строителей.
08 лип 2014 20:55
Цитата "martyn_luter":
Соседи, если кто-то в последнее время был в офисе киевгорстроя, поделитесь пожалуйста новостями, какие там настроения. Последнее время много негативных известий касающихся киевгорстроя, надеюсь это не повлияет на сроки сдачи домов.

Ага, тоже, как-то волнительно... Но, думаю, все ограничится пределом акций там, собственников и на этом все успокоится. Курочку, несущую золотые яйца никто убивать не будет! А КГС ооооочень жирная курочка :winky: !!!
.
09 лип 2014 00:08
Цитата "M A K S I M":

Вас може і не лякає 15 поверх але з Вами ніхто не захоче підніматися пішки а самих ніхто не пустить.

Со мной поднимались на мой 18 в первом доме, и сам я тоже поднимался пару раз, главное уметь договориться :winky:
09 лип 2014 08:45
Что-то слышно по поводу первого дома? Его воообще делают... ато внешне картинка совсем не радует((.. увидела фото - расстроилась((
У кого есть какая инфа - поделитесь, пожалуйста)
09 лип 2014 08:55
Цитата "Kristal4ik":
Что-то слышно по поводу первого дома? Его воообще делают... ато внешне картинка совсем не радует((.. увидела фото - расстроилась((

Внутренние работы в первом доме сильно не отстают от остальных двух, а внешняя облицовка, я думаю, затянется ещё на месяц.
09 лип 2014 11:31
Цитата "Kristal4ik":

Сегодня был рабочии делали облицовку.
09 лип 2014 11:35
Был на стройке квартиры можно смотреть только в вт. чт. до 14-00 сб.до13-00
В 3-м доме делают штукатурку лестничной клетки так что верхние этажи можно будет посмотреть не раньше чем в суботу.Лифты еще не работают

M A K S I M постораюсь в суботу заехать пофоткать
09 лип 2014 11:38
Цитата "Kristal4ik":

Слушайте, не на шутку беспокоит, как КГС будет сдавать свои объекты вовремя и в высококачественном состоянии, если Левочкин настолько нажился на ресурсах Киевгорстроя, что компания рискует остаться без гроша? Сам инвестировал в проект на Краснозвездном 15, а только успокавиет ситуация, мягко говоря
09 лип 2014 15:45
Оёёй! Ты смотри Уорон так переживает за свои инвестиции что под разными аккаунтами во всех ветках с КГС-ом пиарит статью с рбк. Очень професионально. Сколько за комент берешь, гривен 5?
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
1. . .3335. . .556
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше