Подати оголошення

ЖК "Озерное", ул. Владимира Наумовича (ул. Обуховская) - "Киевгорстрой"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 304.
35/12%
42/14%
120/39%
75/25%
32/11%
1. . .6769. . .556
10 лист 2014 22:01
Цитата "Natali 3":

Кстати, мне говорили, что земля ЖЛ "Озерное" относится к Новобеличам. Может по этому. :@-: :@-: :@-: но честно,не знаю + квадратура квартир. И,кстати, на Заречном, метро Славутич,я недавно смотрела цены, я бала свою квартиру за 13106грн\м2 ,а там 12500грн\м2 было.

А что за ЖК?
10 лист 2014 22:33
Цитата "sergey88":

А что за ЖК?

ЖК"Заречное" - застройщик КГС. //zarichna.com/#!ua/flats/umovy/ - а сейчас от 13100грн.м2
11 лист 2014 06:35
Наш дорогий забудовник підняв ціни по всім об"єктам. Долар дорожчає, неохота збитки рахувати. Наш ЖК теж перерахували: 1-но кімнатну брала по одній ціні, а вже 2-х кімнатну по новій, але змилостивились і знижку дали хоч так, а то спочатку і ціну підняли, і знижку не дали - ВСЕ ДЛЯ ЛЮДЕЙ!!! :yes:
11 лист 2014 06:44
Добрый день, будущие соседи.
Хотелось бы узнать Ваше мнение о близости ЛЭП к домам, ведь влияние эл.-маг. поля на организм - вопрос существенный.
11 лист 2014 07:01
Цитата "nataliia-z":
Добрый день, будущие соседи.
Хотелось бы узнать Ваше мнение о близости ЛЭП к домам, ведь влияние эл.-маг. поля на организм - вопрос существенный.

почитайте форум добре, бо тут уже цю тему обговорювали раніше і все ок у нас з цього питання.
11 лист 2014 07:07
Цитата "sergey88":
Ребята скажите, если какие либо мысли о том что сейчас продаются однушки на сландо по 450 тыс грн, хотя в прайсе кгс были квартиры самые дешёвые по 520 тыс? А сейчас вообще этих квартиры в прайсах нет.
И ещё как насчёт соседства с озером, есть ли какие то риски?

Сергей, будьте внимательны, зачастую это мошенники, я на них также попадала. Говорят что продают от Столицы, при этом в Столице понятия не имеют об этих квартирах и в данном обьекте они не участвовали вовсе.
11 лист 2014 07:16
Цитата "alinasha":

Сергей, будьте внимательны, зачастую это мошенники, я на них также попадала. Говорят что продают от Столицы, при этом в Столице понятия не имеют об этих квартирах и в данном обьекте они не участвовали вовсе.

Алина, спасибо, я уже понял что что то не ладное))
11 лист 2014 07:20
Цитата "ягуар":
10м

почитайте форум добре, бо тут уже цю тему обговорювали раніше і все ок у нас з цього питання.

Вот что указано в "Санитарная зона ЛЭП. Влияние электромагнитных полей на человека"

Санитарные зоны ЛЭП согласно СН № 2971-84
Напряжение ВЛ ЛЭП 0,4 кВ - 2м, ЛЭП 10 кВ -10м, ЛЭП 35 кВ - 15м, ЛЭП 110 кВ - 20м, ЛЭП 220-330 кВ - 25м, ЛЭП 500 кВ -30м, ЛЭП 750 кВ - 40м.

В опытах, проведенных многими исследователями, обнаружено четкое пороговое значение напряженности электромагнитного поля ЛЭП, при котором наступает разительное изменение реакции организма человека. Значение определено равным 160 кВ/м, меньшая напряженность электромагнитного поля сколько-нибудь заметного вреда человеку не наносит.
11 лист 2014 07:32
nataliia-z

там 40 м. є від ЛЕП до крайньої точки будинків, тому я для себе це питання зняв. Якщо дуже цікаво, то можете самі подивитися на місцевості, щоб пересвідчитися у реальній відстані до ЛЕП.
Гуляти під ЛЕП точно не збираюсь і нікому не раджу.
11 лист 2014 07:47
Цитата "ягуар":
nataliia-z

там 40 м. є від ЛЕП до крайньої точки будинків, тому я для себе це питання зняв. Якщо дуже цікаво, то можете самі подивитися на місцевості, щоб пересвідчитися у реальній відстані до ЛЕП.
Гуляти під ЛЕП точно не збираюсь і нікому не раджу.

Я вже була на майданчику. Більше того, збираюсь укладати договір на придбання. Але позитивна думка інших майбутніх сусідів теж впливає заспокійливо щодо цієї теми. Дякую.
11 лист 2014 08:10
......, в настоящее время, многочисленные исследования ученых в различных странах показали, что слабые электромагнитные поля (ЭМП), мощность которых измеряется тысячными долями Ватт, не менее опасны для человека, а в ряде случаев и более опасны, чем электромагнитные излучения ЛЭП большой мощности. Ученые объясняют это тем, что интенсивность слабых электромагнитных полей соизмерима с интенсивностью излучений самого человеческого организма, его внутренней энергетики, которая формируется в результате функционирования всех систем и органов, включая клеточный уровень. Такими низкими (нетепловыми) интенсивностями характеризуются излучения электронных бытовых приборов, имеющихся сегодня в каждом доме. Это, главным образом, компьютеры, телевизоры, мобильные телефоны, СВЧ-печи и т.п. Они то и являются источниками вредных для человека, т.н. техногенных ЭМИ, которые обладают свойством накапливаться в организме людей,...... Все буде добре :super: :hi:
11 лист 2014 08:36
Подскажите, пожалуйста, на подписание договора с КМБ нужно приглашать своего юриста? Или доверять КМБ? Это ведь не "шарашкина контора". А сам договор заверяется нотариально?
Заранее спасибо.
11 лист 2014 08:49
Цитата "nataliia-z":
Подскажите, пожалуйста, на подписание договора с КМБ нужно приглашать своего юриста? Или доверять КМБ? Это ведь не "шарашкина контора". А сам договор заверяется нотариально?
Заранее спасибо.

У будь-якому випадку краще проконсультуватись у юриста для того, щоб краще розуміти умови договору.
11 лист 2014 08:51
Цитата "sashkor":

У будь-якому випадку краще проконсультуватись у юриста для того, щоб краще розуміти умови договору.

А якщо умови договору не влаштовують, можна попросити їх змінити? мені здається, що КМБ не буде змінювати шаблон свого договору....
11 лист 2014 08:57
Цитата "melnikvp":

А якщо умови договору не влаштовують, можна попросити їх змінити? мені здається, що КМБ не буде змінювати шаблон свого договору....

Звичайно, Вони наполягатимуть на своїх умовах, і можливо, відмовляться їх змінювати, але з іншої сторони Ви клієнт, так-що можете спробувати запропонувати свої зміни!
11 лист 2014 09:48
Цитата "melnikvp":

просити можна все, але навряд чи Вас послухають бо в даному випадку диктує умови продавець на свій розсуд. У договорі не має нічого кримінального, але і захисту інвестора понад встановленого законом очікувати не варто. Загальні норми і все ;)
Якщо підпишете договір, то відпишіть які строки введення в експлуатацію у вас там будуть прописані, цікаво чи буде збільшено строк до кінця 1 кварталу 2015 року.
11 лист 2014 09:57
Цитата "ягуар":

просити можна все, але навряд чи Вас послухають бо в даному випадку диктує умови продавець на свій розсуд. У договорі не має нічого кримінального, але і захисту інвестора понад встановленого законом очікувати не варто. Загальні норми і все ;)
Якщо підпишете договір, то відпишіть які строки введення в експлуатацію у вас там будуть прописані, цікаво чи буде збільшено строк до кінця 1 кварталу 2015 року.

Та я договір укладав ще в жовтні 2013....я просто запитав, тому що було запропоновано з юристом договір вивчити...як на мене - це нічого не дасть....не буде КМБ змінювати свій шаблон. Не подобаєть договір - не підписуйте...знайдуться ті, кого умови задовольнять....
11 лист 2014 10:12
Цитата "ягуар":

Обовязково напишу. Я так розумію, Ви вже підписали договір раніше. Чи були там якісь незрозумілі Вам моменти (трактування), які, можливо, краще зясувати з юристом під час підписання договору? Мене більше в договорі цікавить фіксація суми в грн. на момент підписання. Чи є такий пункт взагалі?
11 лист 2014 12:04
nataliia-z
Єдине що треба було б з"ясувати так це договори на підставі яких діє КМБ, як забудовник і відповідно продає інвестору квартиру. Але боюсь що у відділі продажу таких договорів може не бути і по цій же причині я їх не прочитав перед укладенням договору.
Сума в гривнях фіксується на день укладення договору і дається строк для оплати 99% від вартості квартири. Той 1 %, що залишився інвестор платить по вартості кв.м. на день останньої проплати по договору перших 99%, коли КМБ вкаже остаточний метраж квартири. Якщо метраж квартири буде меншим, ніж заявлений в інвестдоговорі, то КМБ вам ще поверне кошти або піде у залік по виготовленню документів права власності.
11 лист 2014 13:29
На всякий случай повторюсь по поводу ЛЭПа. Перед покупкой квартиры вызывал контору с крутым прибором(взяли сто баксов!) замеряли уровень ЭМ излучений. Правда, у меня 22 эт 3-й дом, хоть это было в сырую погоду, сказали что все супер.
ПС
где то на форуме даже отчет скидывал
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .6769. . .556
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше