Подати оголошення

ЖК "Озерное", ул. Владимира Наумовича (ул. Обуховская) - "Киевгорстрой"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 304.
35/12%
42/14%
120/39%
75/25%
32/11%
1. . .5860. . .556
17 жовт 2014 08:56
Цитата "-Helen-":
Привет будущим соседям! Дом 2, 17 этаж.
Попасть на стройку можно во вторник, четверг и субботу, в первой половине дня. Это официальные "дни просмотра" , согласованные в КГС.

а можно контакт этого человека?
заранее спасибо :)
17 жовт 2014 10:23
Цитата "ягуар":

ці гроші платиться коли КМБ за тебе буде робити документи власності на квартиру після здачі її і підписанні акту прийому-передачі.
А так при підписанні договору я особисто не платив нічого.

спасибо, буду знать))
17 жовт 2014 10:26
Подойдите к охраннику стройки,он направит Вас к Наталье. Ей назовёте цель визита и номер квартиры. Вам обязанны выдать ключ.Дальше-ищите свою квартиру ...
Возьмите с собой отвёртку или если есть ручку от металлопластикового окна. Понадобиться, так как замки в входной двери есть, а ручек-нет.
17 жовт 2014 11:05
Цитата "-Helen-":
Подойдите к охраннику стройки,он направит Вас к Наталье. Ей назовёте цель визита и номер квартиры. Вам обязанны выдать ключ.Дальше-ищите свою квартиру ...
Возьмите с собой отвёртку или если есть ручку от металлопластикового окна. Понадобиться, так как замки в входной двери есть, а ручек-нет.

Спасибо.
Но это надо идти только во вторник, четверг или субботу, верно?
18 жовт 2014 11:39
Привіт усім сусідам,
сьогодні був на будівництві...після місяця перерви (коли я був останнього разу) багато чого змінилося і порадувало. Сьогодні я вперше попав у свою квартиру...чесно кажучи думав буде все набагато гірше. В квартирах вже все готово до здачі. Принаймні, я так можу стверджувати за будинок #3. Що ще потребує часу та зусиль робітників: не скрізь укладено плитка...а також закінчуються облицьовувати вхідну зону. Як на мене, виглядати вона буде цілковито пристойно. Також порадувало те, що наразі прокладають тепло магістралі. Зі слів Наталії Іванівни, що залежить від робітників- вони зроблять, а щодо підключення до мережі - вона прогнозувати на цей рік не береться. Доречі, порадувало ще те, що в квартирі тепло.
18 жовт 2014 11:48
Ще трішки фотозвіту
18 жовт 2014 12:36
Всім привіт!
ось ще пару фото.
18 жовт 2014 16:37
Цитата "Джульетта":

Спасибо.
Но это надо идти только во вторник, четверг или субботу, верно?

Верно. Удачи)
18 жовт 2014 19:08
Соседи, спасибо за фотки :yes: Радуют.
18 жовт 2014 19:41
19 жовт 2014 10:07
Цитата "alinasha":
Форумчане поделитесь, пожалуйста (можно в личку), почем вы берете квартиры, интересуют в частности 1 ком.. :pray: Хотелось бы знать, какая реальная стоимость квартир 8-) Благодарю.

Квартира 39,81 я брала за 498 000 грн. (Примерно)Но к оплате было 491 000 грн. 99% от стоимости кв-ры. Затем ждем обмер БТИ. И доплата при сдаче квартиры на баланс КГС 1% от стоимости кв. И около 500 грн. на оформление тех-паспорта. Все,
и отмечать получку кв-ры...)) :alc:
19 жовт 2014 13:44
Была сегодня возле стройки, на нее не заходила, обратила внимание, что уже зарыли ров с трубами, которые подходя к домам, значит уже к общей системе плдключают.
19 жовт 2014 14:24
Цитата "Natali 3":

Квартира 39,81 я брала за 498 000 грн. (Примерно)Но к оплате было 491 000 грн. 99% от стоимости кв-ры. Затем ждем обмер БТИ. И доплата при сдаче квартиры на баланс КГС 1% от стоимости кв. И около 500 грн. на оформление тех-паспорта. Все,
и отмечать получку кв-ры...)) :alc:

Спасибо большое за информацию :ura:
19 жовт 2014 16:44
Цитата "Barabolka":
Была сегодня возле стройки, на нее не заходила, обратила внимание, что уже зарыли ров с трубами, которые подходя к домам, значит уже к общей системе плдключают.

Как Вы думаете успеют? С 30-го уже начинается отопительный сезон. Если не врежутся в централ.отопление, будем ждать весны. :ded: Прораб говорил, что хотят сначала подключится, а потом вести трубы.
19 жовт 2014 18:50
вірним знаком що буде передача квартир інвесторам це наявність лічильників в т.ч. лічильника на опалення :winky:
19 жовт 2014 21:56
Всем привет :hi:
№3 дом, 18 этаж.
Круто конечно..асфатльт кладут)
Лижбы небыло переносов сдачи больше. :pray:
20 жовт 2014 08:34
Цитата "Seenya":
Всем привет :hi:
№3 дом, 18 этаж.
Круто конечно..асфатльт кладут)
Лижбы небыло переносов сдачи больше. :pray:

Привет соседям по этажу! :winky:
20 жовт 2014 12:09
принимайте соседа :hi: 3 дом, 17 этаж))) :ura:
21 жовт 2014 03:22
Привіт усім сусідам. Прошу відповісти хто знає. Під час перегляду квартири, в прихожій, на відстані приблизно 30 см від підлоги, я помітив дверцята розміром 20 на 20 см. На жаль, вони були зачиненими, і я не зміг довідатися навіщо вони призначені. Якщо хтось знає що це та навіщо - прошу поділитися інформацією.
Заздалегідь вдячний
21 жовт 2014 05:47
там можно поставить тепловой счетчик
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
1. . .5860. . .556
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше