Подати оголошення

ул. Михаила Донца, 2-б - "Житлоінвестбуд-УКБ"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 191.
10/5%
9/5%
50/26%
89/47%
33/17%
1. . .7577. . .303
05 лют 2015 13:22
Ок, народ. Подискутируем после сдачи дома. А потом возможно еще подискутируем когда все >200 квартир начнут забивать трубу :winky: Или же будем обсуждать тех, которым все должны, которые пакеты с мусором будут у лифта оставлять, в случае противоположного решения по этому вопросу.
05 лют 2015 13:24
Цитата "prudkovski":

бла-бла-бла. Вы имели возможность сравнить многоэтажки с мусоропроводом и без? ну хотя бы на протяжении года проживания в доме?

Да имел такую возможность и не год и не два.
К примеру было три дома:
1. 5-ти этажка, естественно без мусоропровода.
2. 14-ти этажка с частично заваренными люками (кто то на некоторых этажах ломал люки и выкидывал мусор, в основном арендаторы)
3. 9-ти этажка, в которой сейчас проживаю, с рабочим мусоропроводом.
Так вот, из всех трех домов относительно чисто именно в третьем варианте. Я допускаю стечение обстоятельств (жильцы, опрятный дворник), и именно это я считаю основным!
Соседский двор является кооперативным, так вот там изюмительный порядок и чистота, и опять таки с рабочим мусоропроводом. Кстати он не обслуживается ЖЕКом.
05 лют 2015 13:31
Цитата "McRamon":
Я допускаю стечение обстоятельств (жильцы, опрятный дворник), и именно это я считаю основным!
Соседский двор является кооперативным, так вот там изюмительный порядок и чистота, и опять таки с рабочим мусоропроводом. Кстати он не обслуживается ЖЕКом.

Я прекрасно понимаю что если все 200 квартиры будут с опрятными жильцами то проблема выеденного яйца не стоит :) Але є одне але (с) Вероятность этого стремиться к нулю, есть чисто технические моменты, как-то физичесвие параметры трубы и количество мусора, и размеры этого мусора. Поэтому превентивно лучшее решение это заварить. :yes:

Такая вот печальная селяви...
05 лют 2015 13:32
[/quote]Уважаемый/ая у Вас что раздвоение? То есть мусоропровод то нету. Чистота в парадном не зависит от наличия мусоропровода или его отсутствия. Он зависит от опрятности жильцов!!! И качественной работы ЖК.[/quote]

100% підтримую. Ще ніодного будинку не бачила де було б брудно через те що там працює мусоропровід. По-перше, ви подивіться по скільки квартир у нас на поверсі і подумайте про те що хоч пару з їх власників на ніч будуть виставляти пакети зі сміттям на коридор десь поближче не до своїх, а до ваших дверей, про запах і брудні липкі плями по всьому будинку від таких сюрпризиків я промовчу. По-друге, на скільки я розумію, коли працює мусоропровід, то сміттєві баки(ну хоча б їх половина) знаходяться в підвалі і саме в них летить сміття, потім коли бак наповнюється двірник його чіпляє за спеціальну лебідку і впринципі натисканням однієї кнопки витягує на вулицю. У мене в зовсім не новому будинку так і є. Тому аргумент, що двірник не захоче тягати мусорні баки з підвалу не годиться. А от коли мусоропровід заварений всі баки стоять на вулиці прямо під чиїмись вікнами і цілу добу пахнуть і годують бродячих собак. По-третє, всі ми сподіваємось жити в цьому будинку довго і щасливо, ну скажімо через 40 років ми не знаємо як будуть працювати ЖЕКи і скільки коштуватимуть ремонти ліфтів.
Нікого ні за що не намагаюсь агітувати, просто вважаю, що всю енергію яку збираєтесь витратити на заварювання чи розварювання мусоропроводу краще потратити на "винос мозга" ЖЕКу, щоб він так як належить виконував ваші вимоги.
І ще на час ремонтів робітникам своїм всі повинні пояснити, що в мусоропровід пхати все підряд не можна, бо читала, що є в монолітних будинках такі розумники, що прямо куски стін туди запихають.
В гілці Патріотики читала про те що щоб заварити мусоропровід потрібна згода всіх, абсолютно всіх власників квартир), а можливо ще й орендованих приміщень.
05 лют 2015 13:38
Цитата "kucr":
По-друге, на скільки я розумію, коли працює мусоропровід, то сміттєві баки(ну хоча б їх половина) знаходяться в підвалі і саме в них летить сміття, потім коли бак наповнюється двірник його чіпляє за спеціальну лебідку і впринципі натисканням однієї кнопки витягує на вулицю.

Нажаль це фантастика.
05 лют 2015 13:41
Цитата "McRamon":

А там я ще огірочки посаджу... капець.
Я зараз мешкаю в однокімнатній кватиркі біля трьохкімнатної сусідської.
Так ця пані у загальному тамбурі шкаф свій поставила та картину повісила, і малює у своєму мізку далі свої загарбницькі плани.
Я бачу тут також деякі футуристичні сусіди планують анексувати загальні територіі...

Я щось не зовсім зрозуміла - що за наїзд? При чому тут анексування? У Вашому розумінні краще мати занедбану і загажену зато "нічийну" загальну територію, ніж кілька зелених вазонів, за якими хтось доглядає? Я зараз живу на останньому поверху дев'ятиповерхівки, 4 квартири на поверсі. Одна сусідка повісила картину, друга прикріпила дзеркало біля ліфта, третя поставила 2 горщика з квітами. Живемо дружно і доглядаємо. Це погано? Поверхом нижче ніхто нічого не виставляв - ні шаф, ні картин, зате все постійно закидане недопалками і брудне.

Сміттєпровід кілька місяців тому заварили - я цю ідею не підтримувала, у нас і так було чисто і не смерділо, але змирилась з думкою більшості. Так от, смердить у нас в під'їзді і без нього - з підвалу, де проходять каналізаційні труби.

П.С. Не хвилюйтесь, в нашому домі в коридорі буде занадто темно, щоб ставити квіти.
05 лют 2015 13:43
Не фантастика, у мене будинку десь 40 років, то саме так все і працює.
05 лют 2015 13:43
Цитата "kucr":
100% підтримую. Ще ніодного будинку не бачила де було б брудно через те що там працює мусоропровід. По-перше, ви подивіться по скільки квартир у нас на поверсі і подумайте про те що хоч пару з їх власників на ніч будуть виставляти пакети зі сміттям на коридор десь поближче не до своїх, а до ваших дверей, про запах і брудні липкі плями по всьому будинку від таких сюрпризиків я промовчу.

Йоклмн! А ГОЛОВА НА ЧТО?!? МОЗГ зачем нужен??? Мусоропровод спасет от таких горе-"соседей"?
Цитата:
І от ситуація, ваша дочка з вашим внуком-немовлям виходить вдень погуляти, а виявляється ліфти зламались тиждень назад і сміття треба ще як на зло винести, далі розвивати тему можете самі.

Простите, и что?

Цитата:
І ще на час ремонтів робітникам своїм всі повинні пояснити, що в мусоропровід пхати все підряд не можна, бо читала, що є в монолітних будинках такі розумники, що прямо куски стін туди запихають.

Скажете, но все равно найдутся дебилы!! 100%!! Это в головах!! И мусоропровод тут не при чем!!
05 лют 2015 13:48
Цитата "kucr":
Не фантастика, у мене будинку десь 40 років, то саме так все і працює.

а квартир скільки? Я бачу буденки 2007/2009, від того ж УКБ, там все як у людей. Все скидається в приміщення, котре вигрібають щодня.
05 лют 2015 13:58
Не волнуйте народ.При покупке квартиры нам сказали,что мусорник заварят сразу после сдачи и без Ваших подписей.А то еще до конца стройки переругаетесь :ded:
05 лют 2015 14:04
Цитата "Galyaa":
Не волнуйте народ.При покупке квартиры нам сказали,что мусорник заварят сразу после сдачи и без Ваших подписей....

пгастите, кто сказал, кому и при каких обстоятельствах?
05 лют 2015 14:13
Заварить би його ще на етапі будівництва! ) Шоб Джамшути будматеріали не кидали. Бо якщо у вентшахту, буває, насиплють бетону, що можна тільки зносом будинку виправити, то що про сміттєпровід казати.

А якщо направляти енергію на промивання мізків ЖЕКу, то можна і давити на те, щоб сміттєві баки тримали в порядку, а не мати в підвалі кімнату Петрі.

От просто цікаво: той хто так агітує за сміттєпровід жив коли-небудь безпосередньо над сміттєвим бункером і чи хотілось би йому? 8-) )))
05 лют 2015 14:32
пропоною утворити ОСББ
:yes:
05 лют 2015 14:35
с плануванням визначилася, договір підписала, квартиру в відповідній темі відмітила! :hi:
05 лют 2015 16:55
Мусоропровод, ОСББ-ЖЭК, консьержки и т.д. на форуме это все не решиться, будут те кто за одно и за другое. Это придется все потом решать когда будем заселяться, на собраниях, тогда и будут все жильцы. А пока думаю споры бесполезны.
05 лют 2015 17:43
вставлю свои 5 копеек,знаю такой новострой уже заселен, мусорник изначально заварили, так народ ночью кульки с окон выбрасывают, под домом кошмар что творилось пока не распечатали все мусорники на этажах
05 лют 2015 17:55
Цитата "Ваш сосед":
так народ ночью кульки с окон выбрасывают, под домом кошмар что творилось

Вот это подход! Эвропа... и эвропейцЫ!
05 лют 2015 18:31
Цитата "Ваш сосед":
вставлю свои 5 копеек,знаю такой новострой уже заселен, мусорник изначально заварили, так народ ночью кульки с окон выбрасывают, под домом кошмар что творилось пока не распечатали все мусорники на этажах

Есть аналогичный опыт когда видел на свои глаза как с 8-9-х этажей метали кульки с мусором, причем не раз а стабильно, при рабочем мусоропроводе. Так что это скорее не следствие а просто умственный показатель тех людей кто таким занимаеться... Лично сам ничего не вижу плохого что бы раз в пару дней выходя на улицу захватить с собой кулек и выкинуть в мусорник на улице, но сколько людей столько и мнений.
05 лют 2015 18:38
Цитата "_ua_":
Лично сам ничего не вижу плохого что бы раз в пару дней выходя на улицу захватить с собой кулек и выкинуть в мусорник на улице...

У кого раз в пару дней, у кого пару раз на день
я лично на улицу выношу мусор, но думаю, что мусоропровод должен быть
05 лют 2015 18:43
Были бы мы все побогаче, можно было бы вообще мусоропровод не планировать в доме. По диспоузеру в каждый дом - и выносить мусор нужно было бы пару раз в неделю :@-:
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
1. . .7577. . .303
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше