Подати оголошення

ул. Михаила Донца, 2-б - "Житлоінвестбуд-УКБ"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 191.
10/5%
9/5%
50/26%
89/47%
33/17%
1. . .7375. . .303
02 лют 2015 21:47
Цитата "dps40":

Как подтверждение моих слов выше //domik.ua/novosti/ukrainskie-banki-vzvi ntili-ceny-na-obsluzhivanie-kartochek-n2 34205.html

Спасибо, поняла что ничего не пойму ), поэтому лучше и не думать, а то с такими ньюансами в тарифах можно не сэкономить, а переплатить )
02 лют 2015 22:04
Цитата "Uviva":
2б vs 2ж
ніяк не можу для себе визначити
може підкажете?
в 2б класно, що кухня більша і немає коридорів лабіринтів. Але в той же час коридори не такі широкі. Знаходиться біля ліфтів (і до речі біля мусоропроводу???), але посередині і буде тепліше
В 2ж крутий перший коридор, де можна зробитит гардеробну, хоча інші два коридорички - просто тунель. І кухня маленька, але більші кімнати. А ще можна з сусідами відгородитися, але це як карта ляже

буду вдячна за Ваші думки
хотела планировку 2б, но два менеджера (один по телефону, второй офисе) сказали что все разобрали, выбирали из оставшихся вариантов. Если они все-таки есть в наличии, вы меня расстроили (
Напишите на бумаге плюсы-минусы планировок (еще играет роль этаж), а мусоропровод это кружочек на чертежах по дороге на лестницу, поправьте если не права
03 лют 2015 06:29
Трошки більше місяця тому 2ж залишалось ще менше ніж 2б, тому перед тим як щось обирати треба з'їздити в відділ продаж і вияснити, що і на яких поверхах залишилось.
03 лют 2015 07:56
Цитата "kucr":
Трошки більше місяця тому 2ж залишалось ще менше ніж 2б, тому перед тим як щось обирати треба з'їздити в відділ продаж і вияснити, що і на яких поверхах залишилось.

залишилося по одній на 24!
03 лют 2015 08:26
Цитата "Uviva":

в 2б класно, що кухня більша і немає коридорів лабіринтів. Але в той же час коридори не такі широкі. Знаходиться біля ліфтів (і до речі біля мусоропроводу???), але посередині і буде тепліше

Якщо це 24 поверх, мусоропровід заважати не буде. Я зараз живу на останньому поверсі прямо біля мусоропроводу - усе чудово, вазони з квітами на площадці поставила :) А от аспект, щоб кавртира була більш всередині, для останніх поверхів досить важливий, щоб було тепло.
03 лют 2015 16:00
Цитата "OlgaBG":

Якщо це 24 поверх, мусоропровід заважати не буде. Я зараз живу на останньому поверсі прямо біля мусоропроводу - усе чудово, вазони з квітами на площадці поставила :) А от аспект, щоб кавртира була більш всередині, для останніх поверхів досить важливий, щоб було тепло.

дякую. 24 - це не останній. ще є 25 :))
04 лют 2015 08:30
Доброго дня, сусіди!

Щиро сподіваюсь на пораду - задумалась про перепланування квартири.
Можливо, хтось вже займався цим?
Якщо є інформація, підкажіть на якому етапі доцільніше розпочинати/робити це.

Щиро вдячна за будь-яку інформацію.
04 лют 2015 08:36
Цитата "Tanin":
Доброго дня, сусіди!

Добрый день. Дом панельный. Перепланировать ничего нельзя.
04 лют 2015 08:43
Цитата "Tanin":
Доброго дня, сусіди!

Вы хоть не вздумайте перепланировку делать, а то завалится вся наша конструкция как карточный домик :no-no:
04 лют 2015 09:08
Цитата "VREDYNA":

Добрый день. Дом панельный. Перепланировать ничего нельзя.

Ех, шкода :((
04 лют 2015 09:14
Tanin, добре, що ви запитали зараз, а не почали цього робити пізніше...
на форумі це питання вже багато разів обговорювалося
04 лют 2015 09:29
Цитата "father_igni":
Tanin, добре, що ви запитали зараз, а не почали цього робити пізніше...
на форумі це питання вже багато разів обговорювалося

Так, я вже зрозуміла.
Дякую, що підказали!
04 лют 2015 09:43
Цитата "Tanin":
Доброго дня, сусіди!

От люди, вже не цікавляться чи можна робити перепланування чи ні, а навіщо такою дурницею заморочуватися. Питання зразу в лоб, коли вже можна виносити стіни, бо руки чухаються. Якщо вам все рівно на своє життя та життя інших людей то можете вже сьогодні починати. Ви не соромтесь, відразу всі стіни виносьте, щоб скоріше падати було :trud:.
P.S. І це дорослі люди з сім'ями, це ппц просто...
04 лют 2015 09:56
Навіщо ви так? Я нормально запитала і не збираюсь наражати когось на небезбеку.
І для уникнення майбутніх сварок не хочу продовжувати цю тему.
Мені зрозуміло відповіли, не бачу сенсу в цькуванні і т.д.
04 лют 2015 10:02
Цитата "Tanin":

Не обращайте внимания, люди есть разные. Кто-то настроен на конструктив, а кому-то лишь потроллить...
04 лют 2015 10:16
Цитата "Tanin":

Я реально вибачаюсь якщо вас образив, просто ви вже не перша людина хто про це пише. І вже надоїдає кожному пояснювати елементарні речі. А сварки нікому не потрібні, я сам за те щоб жити дружно.
04 лют 2015 10:26
75 сторінок в темі, пошук не повернув потрібної інформації, тому вирішила уточнити.
Все добре, головне давайте не будемо продовжувати в режимі сварки, адже нам жити сусідами.
Дякую всім, хто відповів :)
04 лют 2015 10:32
Tanin, а яку ви купили квартиру? Можете відмітитись в темі сусідів тут на форумі.)
04 лют 2015 10:33
2б планування, 1ша секція :)
04 лют 2015 10:49
Цитата "Tanin":
2б планування, 1ша секція :)

Можете себе тут добавити, щоб краще познайомитись:) //forum.domik.ua/pr-otradnyj-4a-sosedi-t 25485.html
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
1. . .7375. . .303
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx