Подати оголошення

Дом 9 ( ул. Киевская, 247 ) - ЖК "Лесной квартал"

1. . .911. . .127
03 черв 2016 10:02
Цитата "Лялькарка":
Добрий день. Були у відділі продажу - жодної інформації які будуть вікна, ліфти. Пояснили, що буде тендер. Хіба це нормальна практика купувати невідоме? Може хто пояснить, буду вдячна! Вже голова кругом від підбирання квартири, особливо враховуючи обмежений ліміт))))

во втором доме была точно такая же ситуация. в основной ветке это уже обсуждалось.
03 черв 2016 14:43
Цитата "alinasv":

во втором доме была точно такая же ситуация. в основной ветке это уже обсуждалось.

Дякую за відповідь. Зараз виділю чотири години і перечитаю 715сторінок в основній темі.
06 черв 2016 10:24
Цитата "Лялькарка":

Дякую за відповідь. Зараз виділю чотири години і перечитаю 715сторінок в основній темі.

будьте немного проще. мне кажется пролистать пару страничек назад еще бесплатная опция. так же как и поиск по форуму. можно просто научиться пользоваться этими благами и быть немножко добрее к людям.
06 черв 2016 12:31
Цитата "alinasv":

будьте немного проще. мне кажется пролистать пару страничек назад еще бесплатная опция. так же как и поиск по форуму. можно просто научиться пользоваться этими благами и быть немножко добрее к людям.

Не хотіла Вас образити, якщо так , Вибачте! Мені здається агресії у моїй відповіді не було. Але і у Вашому повідомленні відповіді на моє питання теж не було. Я вже знайшла те чим цікавилася, отримавши ссилку у відповідь. Доречі, це було десь на 520сторінці.
А про мою доброту до людей не можливо судити лише по одному повідомленню.
10 черв 2016 14:22
Ну що-ж, вітаю дев"ятих!
Моноліт вигнали. Там навіть квіточку поставили зі сторони епіцентра. :drink:
11 черв 2016 20:36
Теж сьогодні бачив ту квітку (невеличка 10-12 пелюстків, в кутку першої секції, видно тільки здалеку, бо вона не на краю, і якщо підійти ближче до майданчику, то квітку закривають краї моноліту).

Дивна якась ситуація з монолітом 9-го будинку. В середині будинку на рівні 25-го поверху, великий шмат недороблено (з вебки того не видно). "Дірка" нічим не закрита і з дивними краями, там перекриття йде не паралельно землі, а ніби під кутом піднімається вгору (явно нестандартне планування поверху). По краям бетону стирчать голі арматурні прути, що натякає на незавершеність роботи. З іншого боку вже є квітка, і вже днів зо 5-ть нема жодних видимих робіт по моноліту. Як це розуміти неясно.

Можливо та "дірка" - то місце під вищезгадану "дахову котельну" і закривати його будуть після встановлення котлів?! На це натякає нестандартний підйом перекриття, можливо там буде вищий рівень даху, ніж вцілому на поверсі. Але мене напрягає гола арматура?! Вони що післі встановлення котла, забетонують дах?! Як тоді міняти котла в майбутньому? Ламати моноліт? Нічого не розумію?! :notsure: Якщо ж та "дірка" не під котельну - тоді стає питання якого біса вона досі відкрита і навішо ставили квітку?! Питань багато? Відповідей поки немає!

Фото додаю. Вибичайте за якість, камера в мобільці - лайно, а нормального фотика під рукою не було.
Буд. 9. Дірка в моноліті
Буд. 9. Квітка
11 черв 2016 21:09
Тоже покоя не дает эта дыра. А по подъему по краям дырки подумал, что то вперед выдается выступ плиты балкона и кажется подъемом вверх.
12 черв 2016 07:32
Цитата "alexsashkalg":
Тоже покоя не дает эта дыра. А по подъему по краям дырки подумал, что то вперед выдается выступ плиты балкона и кажется подъемом вверх.

Так, мені теж здається, що то плити йдуть вперед, а не вгору. Цікаве питання, послухав би що воно за таке.
12 черв 2016 08:13
Звонил по поводу котельной. Все-таки крышная. Разрешения есть, все ок - заверили. В детали не вдавался, но в Броварах и пожарной техники то для таких высоток нет... Так что место в монолите, вероятно, для нее.
16 черв 2016 11:23
Цитата "Diezel":
Ну що-ж, вітаю дев"ятих!
Моноліт вигнали. Там навіть квіточку поставили зі сторони епіцентра. :drink:

хорошие новости :up:
09 лип 2016 17:34
Щось пригальмувалась будова на 9-му будинку, і тема затихла...
09 лип 2016 19:30
Убеждаю себя, что все каменщики-кирпичники 6 дом гонят, потом на 9й все дружно переместятся. А с котельной все так же не понятно, когда ее, на каком этапе строительства, все ли там ок... это ж у них первый опыт такой по идее
31 лип 2016 10:11

Привет! Как-то затихла тема, надо исправлять. Планирую инвестировать в 9й дом, 3я секция. Рассматриваю вариант однокомнатной. Уже две недели не могу оторваться от веб трансляции, думаю вы меня понимаете) Обратил внимание, что в последнии дни строители активно работают на крыше второй секции.

Вместе с тем, думаю над планировкой будущей квартиры. Нашел интересный вариант перепланировки однокомнатной квартиры ~40 метров. Изначальная планировка во многом похожа на планировки однокомнатных квартир этого ЖК. Надеюсь, идея кому-то пригодиться.

//ideas.vdolevke.ru/posts/18197/proekt-o dnushki-v-zhk-quotkvartal-a101quot/

31 лип 2016 10:25
Цитата "alexsashkalg":
Убеждаю себя, что все каменщики-кирпичники 6 дом гонят, потом на 9й все дружно переместятся.

В последнем обновлении на сайте комплекса сказано, что на 12 августа запланировано завершить кладку наружных стен.
Тоже надеюсь, что на следующий день пойдет жара на 9ке.
01 серп 2016 09:39
Судя по трансляции, на крыше идет установка котельни
16 серп 2016 08:54
В відділі продаж від гальмування будівництва 9-ки відхрестились.
Кажуть - весь час там працюють.
Якісь мабуть невидимі роботи проводять...
16 серп 2016 21:17
ХОД СТРОИТЕЛЬСТВА ПО СОСТОЯНИЮ НА 15.08.16

Дом № 9 ЖК «Лесной квартал»
завершены работы по устройству монолитного каркаса
ведутся работы по кирпичной кладке наружных стен с 3 по 5 этажи

Радует, что карказ завершен. А вот кладка совсем не заходит.
16 серп 2016 21:19
+1 в вашем клубе: 3-я секция 12 этаж :hi:
17 серп 2016 04:47
Добро пожаловать! Вам по котельной в отделе ничего свеженького не говорили?
17 серп 2016 07:36
Цитата "alexsashkalg":
Добро пожаловать! Вам по котельной в отделе ничего свеженького не говорили?

Узнавал чуть больше недели назад. Тогда сказали, что котельня будет на крыше, все документы есть. На вопрос почему не подключили дом к автономной котельни ЖК мне сказали, что при ее строительстве еще не было точного плана застройки той части, где сейчас 9, 10 и 11 дома. А теперь для подключения необходимо перерыть дороги и клумбы, на что они не готовы пойти. Как-то так.

Еще из того, что узнал:
- 8й дом на стадии проектирвания. Предварительно будет стоять в ряд с 6-м домом, параллельно девятому;
- на счет паркинга: еще много свободных мест в Зеленом и застройщик пока не планирует строить отдельный паркинг. Но если будет спрос, они его учтут. Говорят, что предварительно под него выделено место;
- по срокам сдачи заверили, что переносить не планируют;
- ставить окна на балконы и лоджии не будут (в тех где они не планировали);

Если вспомн еще что-то - допишу.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .911. . .127
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше