Подати оголошення

ул. Драгоманова, 2, ( дом 6 )

1. . .108110. . .160
17 серп 2016 20:44
Та я бы за, но во-первых нет доказательств, а только мои слова и во-вторых посмотрю как будет дело после 20 числа и если будет тишина, то буду поднимать этот вопрос обязательно...ключница мне дала свой номер и сказала названивать.. Мы хотели сегодня сразу куда-то обратиться, но нас заверили что все решат и даже на просмотр пустят на выходных... Конечно я им не очень верю и буду держать это дело на контроле!
А когда встреча планируется???
17 серп 2016 20:55
Цитата " Elenka":
Та я бы за, но во-первых нет доказательств, а только мои слова и во-вторых посмотрю как будет дело после 20 числа и если будет тишина, то буду поднимать этот вопрос обязательно...ключница мне дала свой номер и сказала названивать.. Мы хотели сегодня сразу куда-то обратиться, но нас заверили что все решат и даже на просмотр пустят на выходных... Конечно я им не очень верю и буду держать это дело на контроле!
А когда встреча планируется???

Мы хотим определиться с жеком до конца этой недели и на следующей неделе встречаться с КГС. Когда конкретно, пока не известно.
18 серп 2016 04:51
які ж Ви та ми співласники ? Поки що Ви шановний - "доверитель" - для того щоб Ви стали співласником - необхідно трошки - КГС повинен - отримати сертифіката, сплатити земельний пай, отримати поштову адресу - потім Ви повинні виконати 100 % оплату - а потім якщо назбираєте 50+1 голос та проведете установчі збори будете співвласником - а сувора правда життя така що у 3 підїзді секція А не продано ще 30 квартир , а право власності отримали тільки доверітели КГС - оттакої - але дорогу осилит идущий - даю пораду - почитайте форум 2 та 3 дому стосовно ОСББ і прочаї лобуди - там все написано - "єтапи большого пути"
18 серп 2016 05:13
Цитата "teseleo":
які ж Ви та ми співласники ? Поки що Ви шановний - "доверитель" - для того щоб Ви стали співласником - необхідно трошки - КГС повинен - отримати сертифіката, сплатити земельний пай, отримати поштову адресу - потім Ви повинні виконати 100 % оплату - а потім якщо назбираєте 50+1 голос та проведете установчі збори будете співвласником - а сувора правда життя така що у 3 підїзді секція А не продано ще 30 квартир , а право власності отримали тільки доверітели КГС - оттакої - але дорогу осилит идущий - даю пораду - почитайте форум 2 та 3 дому стосовно ОСББ і прочаї лобуди - там все написано - "єтапи большого пути"

Добре, шановний довєрітель. Моє питання, на яке ви так і не відповіли, полягало в тому, чи ви зі своїми майбутніми сусідами робили щось аби прискорити заселення?
18 серп 2016 09:01

Уважаемые инвестора дома 6, сейчас очень важно ваше мнение по выбору эксплуатирующей организации.

Так же вносите себя в табличку дома, чтобы быстрее найти соседей и скооперироваться для решения вопросов по дому
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1GJvPCGldRYZqhv90u1DXeNundquJGOz8HiCG6l7r7TM/edit#gid=0

18 серп 2016 11:29
Цитата "Mikeuri":

Добре, шановний довєрітель. Моє питання, на яке ви так і не відповіли, полягало в тому, чи ви зі своїми майбутніми сусідами робили щось аби прискорити заселення?

нічого не робили бо все це марно - поясню для отримання поштової адресу Забудовник повинен сплатити по Вашому дому десь приблизно 1,2 млн. грн, власник земельної ділянки ТОВ "Бориспільміскбуд", ще у травні ощіційно подав клопотання про прининення дії договору аренди земельної ділянки, Вам шановні сусіди трохи не поталанило - дома 1,2, 3, 4, 5 якимсь дивом проскочили цю біду - як буде у Вашому випадку не знаю - окрім цього після оплати пая Дарницька района держадміністрація розпорядженням присваюває дому поштову адресу - і тільки потім БТІ видає забудовнику техпаспорти - на підставі яких вирішуєтья скільки коштів треба доплатити або отримати назад. У нашому домі ця процедура зайняла десь 2,5 місяці -а доверителі інших пайовиків і досі не отримали техпаспорти - так що я Вам не заважаю створюйте ініціативні групи - ходіть у КГС (бо в Княгіню Ярославну Вас і на поріг не пустять без запрошення), усе це марна справа - спитайте у 4 та 5 домів - на зустріч з керівництвом КГС прийшло 7 чоловік - зустрів їх якийсь зам пом зама наобіцяв кучу усякого і нічого не виконав - воно як йшло так і йде. Ага пропоную зробіть зараз обяву - мол шановні мешканці 6 дому збираємося о 12-00 у першого підїзда наприклад 22 серпня і йде на штурм КГСа - і подивитесь скільки народу прийде. Так що не тратьте куме сили - настроювайтесь на довгу і нудотну тяганину - по досвіду нас Ваших попередників до ключів Вам ще місяців 8-10 будете Ви там щось робити (або займатися профанацією активності), або будете спокійно сидіти на березі Гарячки і очікувати доки мимо проплеве трупак бюрократії КГСа (кітайський народний гумор).Спишитесь с форумчанами Сосед 4А , Анчик, Шелтон - они Вам все популярно объяснят если к моим постам нет доверия
18 серп 2016 11:54
Цитата "teseleo":

Cпіввласниками стають з момену державної реєстрції права власності а не створення ОСББ.
А управляти будинком можна і без створення ОСББ. Є ЗАКОН УКРАЇНИ Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку.
18 серп 2016 12:14
Цитата "teseleo":

нічого не робили бо все це марно - поясню для отримання поштової адресу Забудовник повинен сплатити по Вашому дому десь приблизно 1,2 млн. грн, власник земельної ділянки ТОВ "Бориспільміскбуд", ще у травні ощіційно подав клопотання про прининення дії договору аренди земельної ділянки, Вам шановні сусіди трохи не поталанило - дома 1,2, 3, 4, 5 якимсь дивом проскочили цю біду - як буде у Вашому випадку не знаю - окрім цього після оплати пая Дарницька района держадміністрація розпорядженням присваюває дому поштову адресу - і тільки потім БТІ видає забудовнику техпаспорти - на підставі яких вирішуєтья скільки коштів треба доплатити або отримати назад. У нашому домі ця процедура зайняла десь 2,5 місяці -а доверителі інших пайовиків і досі не отримали техпаспорти - так що я Вам не заважаю створюйте ініціативні групи - ходіть у КГС (бо в Княгіню Ярославну Вас і на поріг не пустять без запрошення), усе це марна справа - спитайте у 4 та 5 домів - на зустріч з керівництвом КГС прийшло 7 чоловік - зустрів їх якийсь зам пом зама наобіцяв кучу усякого і нічого не виконав - воно як йшло так і йде. Ага пропоную зробіть зараз обяву - мол шановні мешканці 6 дому збираємося о 12-00 у першого підїзда наприклад 22 серпня і йде на штурм КГСа - і подивитесь скільки народу прийде. Так що не тратьте куме сили - настроювайтесь на довгу і нудотну тяганину - по досвіду нас Ваших попередників до ключів Вам ще місяців 8-10 будете Ви там щось робити (або займатися профанацією активності), або будете спокійно сидіти на березі Гарячки і очікувати доки мимо проплеве трупак бюрократії КГСа (кітайський народний гумор).Спишитесь с форумчанами Сосед 4А , Анчик, Шелтон - они Вам все популярно объяснят если к моим постам нет доверия

Около 6 мес. назад когда меня забросали камнями во главе с одним контуженным инвестором этого форума, у него еще "смешной" ник, так мои прогнозы на конец 2017г казались такими убийственными, хотя я и не желал этого, а всего навсего выразил свое видение на это, что форумом разрешается. Приятно удивлен что люди постепенно выходят из состояния иллюзии и начинают общаться на эту тему здраво. У меня три моих коллеги по работе и двое из них близкие товарищи инвестировали на пике низкой цены в квартиры в этом доме и на момент вложения средств все трое прекрасно понимали что это 2017г.
А то что договора с ЖЕКами, выбор обслуживающей организации и прочее, да инвесторы находятся в статусе "0", без обид активисты - детский сад.
18 серп 2016 12:25
Цитата "Shelton":

....инвесторы находятся в статусе "0", без обид активисты - детский сад.

Уважаемые Сосед 4А , Анчик, Шелтон, teseleo и все-все-все,

спасибо огромное за отзывы и советы. но считаю, что лучше попробовать и не добиться, чем не пробовать вообще. да, видно, что активность "зашкаливает", да, понятно, что застройщики, эксплуатирующие организации - это трясина или как там это лучше назвать...

мы сами реально оцениваем свои шансы, но сидеть сложа руки не хотим. поэтому советам и отзывам рады, а гнобить нас не надо. лучше давайте направим негатив в другое русло - вдруг пользу принесет
18 серп 2016 12:31
Цитата "Shelton":

У меня три моих коллеги по работе и двое из них близкие товарищи инвестировали на пике низкой цены в квартиры в этом доме и на момент вложения средств все трое прекрасно понимали что это 2017г.
А то что договора с ЖЕКами, выбор обслуживающей организации и прочее, да инвесторы находятся в статусе "0", без обид активисты - детский сад.

И мои трое коллег проинвестировали)))
18 серп 2016 12:38
Цитата "InvestorV":

мы сами реально оцениваем свои шансы, но сидеть сложа руки не хотим. поэтому советам и отзывам рады, а гнобить нас не надо. лучше давайте направим негатив в другое русло - вдруг пользу принесет

Обращайтесь, помогу с дополнительными подписями инвесторов.
18 серп 2016 12:43
Цитата "An4ik":

Обращайтесь, помогу с дополнительными подписями инвесторов.

отлично! спасибо
18 серп 2016 15:02
ось бачити пане Инвесторе я Вас і познайомив з самими активними форумчанами - до речі не зважаючи на їхні внутрішні "перепалки" півроку назад давнини - ці люди дійсно вболівють за справу. Я не до того - просто в терории управления любым бизнесом самое страшное это постанова неправильной или нереальной задачи - это хуже чем вообще никаких задач и сроков не ставить вообще, а так ми всі звісно за Вас вболіваємо та бажаємо скорішого отримання ключів (у самого пів року "руки чесались" кожен зимовий вечір після роботи з дружиною дізайнювали та чубилися де телевізор поставимо а де стріральну машину. Успіхів вам але головне повторюю ГИГАНТСЬКОГО ТЕРПІННЯ
18 серп 2016 15:07
Цитата "Luda_с.Ж.эт.24":

Cпіввласниками стають з момену державної реєстрції права власності а не створення ОСББ.
А управляти будинком можна і без створення ОСББ. Є ЗАКОН УКРАЇНИ Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку.

дайте будте ласкаві статтю Закону на підставі якої людина має право управляти загальним майном без згоди на це більшої половини власників. Якщо без юридичної казуістіки - ОСББ і є така коллективна згода оформлена належним чином - а доручіти уплавління суспільним майном Ви можете хоча тому самому безрукому Житлокомунсервісу
18 серп 2016 15:11
і які ж Ви співласник без головного - без права власності (або частини власності) на земельну ділянку. Ви є власником своєї квартири за вхідною дверю до огородження балкону. Як любий пересичений громодянин маєте усі права які передбачені Констітуцією та Законами України - у тому числі писати петіції (ото і все на що ми маємо право), я вчора у звязку з вітром з Бортничів запропонував подати петіцію про заборону Бортничів або підвденного вітру- одна людина мене вже підтримала (а це гумор українського народу)
18 серп 2016 15:34
Цитата "teseleo":
і які ж Ви співласник без головного - без права власності (або частини власності) на земельну ділянку. Ви є власником своєї квартири за вхідною дверю до огородження балкону. Як любий пересичений громодянин маєте усі права які передбачені Констітуцією та Законами України - у тому числі писати петіції (ото і все на що ми маємо право), я вчора у звязку з вітром з Бортничів запропонував подати петіцію про заборону Бортничів або підвденного вітру- одна людина мене вже підтримала (а це гумор українського народу)

Згідно з ч.5 ст. 1 ЗАКОН УКРАЇНИ Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку - 5) співвласник багатоквартирного будинку (далі - співвласник) - власник квартири або нежитлового приміщення у багатоквартирному будинку;. А ось ч. 6 ст. 1 цього ж закону - 6) спільне майно багатоквартирного будинку - приміщення загального користування (у тому числі допоміжні), несучі, огороджувальні та несуче-огороджувальні конструкції будинку, механічне, електричне, сантехнічне та інше обладнання всередині або за межами будинку, яке обслуговує більше одного житлового або нежитлового приміщення, а також будівлі і споруди, які призначені для задоволення потреб співвласників багатоквартирного будинку та розташовані на прибудинковій території, а також права на земельну ділянку, на якій розташовані багатоквартирний будинок і належні до нього будівлі та споруди і його прибудинкова територія;

Ви пишите що співвласники тоді коли маєте право на землю, Тоді хто ті люди які живуть в будинках які розташовані на земельних ділянках що належать місту?

Суть в тому що після створення ОСББ земельна ділянка може передаватися безоплатно у власність Об’єднанню власників.

Але люди які не створювали ОСББ всеодно є власниками і співвласниками будинку.
18 серп 2016 15:49
Цитата "teseleo":

дайте будте ласкаві статтю Закону на підставі якої людина має право управляти загальним майном без згоди на це більшої половини власників. Якщо без юридичної казуістіки - ОСББ і є така коллективна згода оформлена належним чином - а доручіти уплавління суспільним майном Ви можете хоча тому самому безрукому Житлокомунсервісу

До чого тут людина яка управляє загальним майном.
Є ст. 10 ЗАКОН УКРАЇНИ Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку яка дозволяє управляти загальним майном будинку.
18 серп 2016 15:58
Після того як земельну ділянку передадуть ОСББ, ці об'єднання можуть виступати власниками земельних ділянок, що складають прибудинкові території.У цьому випадку земельна ділянка належить співвласникам житлового будинку на праві спільної сумісної власності.
Але Учасник спільної часткової власності на прибудинкову територію багатоквартирного будинку не має права вимагати виділення належної йому частки зі складу прибудинкової території і не має права на компенсацію за свою частку. Також він не має права на отримання в його володіння та користування частини спільної земельної ділянки. Крім того, частка у праві власності на прибудинкову територію не може бути самостійним предметом цивільного обігу й відчужується тільки разом із житловим чи нежитловим приміщенням
18 серп 2016 17:55
Цитата "Luda_с.Ж.эт.24":
Після того як земельну ділянку передадуть ОСББ, ці об'єднання можуть виступати власниками земельних ділянок, що складають прибудинкові території.У цьому випадку земельна ділянка належить співвласникам житлового будинку на праві спільної сумісної власності.
Але Учасник спільної часткової власності на прибудинкову територію багатоквартирного будинку не має права вимагати виділення належної йому частки зі складу прибудинкової території і не має права на компенсацію за свою частку. Також він не має права на отримання в його володіння та користування частини спільної земельної ділянки. Крім того, частка у праві власності на прибудинкову територію не може бути самостійним предметом цивільного обігу й відчужується тільки разом із житловим чи нежитловим приміщенням

так я Вам про це й кажу ось коли буде ОСББ тоді і будете співласником земельної ділянки горищ та підвалів (якщо до цього КГС та його структура Житлокомунсервіс не продадуть або не здадуть в оренду). Повірте мені як людині яка працювала на депутата ВР минулого скликання - усі Закони пишуться з подачі крупних компаній - ось ця колізія для ОСББ треба установчі сбори 50+1, а хто буде приймати будинок ? підписувати акти виконавчої документації ? От якби ми з Вами були як при Советах членами будівельного кооперативу - оооо тоді була б інша справа а так я вже в котре повторюю - на момент здавання обєкту в єксплуатацію ми з Вами "доверители" - це таке безправна істота яка не має ніяких прав у процессі приймання робіт - повинна сидіти, тремтіти і чекати що вкладені кровні гроші матеріалізуються у право власності (колись)
19 серп 2016 07:18
Цитата "Shelton":

Около 6 мес. назад когда меня забросали камнями во главе с одним контуженным инвестором этого форума, у него еще "смешной" ник, так мои прогнозы на конец 2017г казались такими убийственными, хотя я и не желал этого, а всего навсего выразил свое видение на это, что форумом разрешается. Приятно удивлен что люди постепенно выходят из состояния иллюзии и начинают общаться на эту тему здраво. У меня три моих коллеги по работе и двое из них близкие товарищи инвестировали на пике низкой цены в квартиры в этом доме и на момент вложения средств все трое прекрасно понимали что это 2017г.

Это все понятно.Камнями бросать последнее дело, ведь на одной льдине сидим. Все затягивают сроки, переносят. "Бориспольгорстрой"( или как там его) удружил с паем и платой за него. Хорошо у кого дача, родители и т.д... Можно отсидеться, переждать всю эту тяганину. Только есть люди, которые мало того что хотят что бы что-то продвигалось или хоть знать инфо. что и когда, но и коммуналочку на сьемной квартирке туговато платить(которая растет каждый месяц в Украине). В ремонт вложить -нужное дело, а дяде за квартиру сьемную отдать и коммуналочку-это никто не вернет. В 2009г. и моя близ. подруга купила квартиру у КГС, так она сразу предупредила что 6 месяцев будем ждать минимум.У нас все для людей.И сроки в Договорах по сдаче.И пустые обещания КГС.
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .108110. . .160
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше