Подати оголошення

ЖК Desna Residence | Десна Резиденс | Альпійське Містечко | с. Зазимье

ЗабудовникDesna PRO
Здача ЖК2016 - 2020 р.
Планування
Карточка Домік
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 99.
7/7%
6/6%
8/8%
24/24%
54/55%
1. . .3032. . .145
05 серп 2016 05:42
Все по графику.
Заказаны окна с первого по четвертый этаж второго дома. ждем в течении 7 дней поставку и будем устанавливать. для владельцев квартир на пятом этаже есть возможность дозаказать доп. функции в окнах ( в течении периода с 6 по 14 августа).
05 серп 2016 07:08
Я бы хотел еще раз обсудить с жильцами и с застройщиком вопрос застекления балконов, так как лично я бы хотел это сделать на момент планировки квартиры и дизайна так как эту площадь можно было бы использовать функционально.
У отдела продаж я бы хотел попросить чуть-чуть активности в этом плане, так как 1 дом уже сдан а никто ничего по этому поводу, на сколько мне известно, не решал.
05 серп 2016 18:41
Цитата "Андрій МВМ":
Я бы хотел еще раз обсудить с жильцами и с застройщиком вопрос застекления балконов, так как лично я бы хотел это сделать на момент планировки квартиры и дизайна так как эту площадь можно было бы использовать функционально.
У отдела продаж я бы хотел попросить чуть-чуть активности в этом плане, так как 1 дом уже сдан а никто ничего по этому поводу, на сколько мне известно, не решал.

мы , отдел продаж и представители застройщика, не вправе навязывать услугу по остеклению балконов. На этапе строительства это невозможно по нормам пожарной безопасности, как и во время подключения к подаче газа. В дальнейшем Ваша личная ответственность и материальные вложения. Собирайте большинство и мы разработаем единый проект и предложим свои услуги ( монтаж и заказ у одного производителя в оптовой цене) или предоставим Вам право выполнить работы по проекту.
06 серп 2016 12:00
сегодня приступили к работам по черновой штукатурке стен в цокольном этаже. По желанию заказчиков и при дополнительной оплате готовы предоставить услугу по чистовой штукатурке в квартирах. До окончания недели свяжитесь с отделом продаж для заявки на выполнение работ. Внутрення электроразводка так же может быть выполнена застройщиком до штукатурных работ. До 12.08 планируем установить окна с 1 по 4 этаж и приступить к внутренним отделочным работам.
06 серп 2016 18:19
Я за остекление=)
07 серп 2016 15:37
[quote="Kuka26"]На взаєм, сусіди :hi:
До речі, кому цікаво, реєстрація (прописка) зайняла хвилин 20 - привітна дівчина Інна в Сільраді все зробила швидко без бюрократичної тяганини і морди тяпкою ( як це іноді буває в держ структурах), вічлива і доброзичлива Пані держслужбовець. То і тут все супер! Блін, прям, боюсь зглазити, якийсь куточок Європи справді в нас виходить у нашому майбутньому мешкананні:)[/
доброго дня!як Вам живеться?чи ще ремонт не доробили?в скільки Вам обходяться комунальні послуги?і як швидко доїжджаєте до Києва?
09 серп 2016 15:23
Строим и растем
09 серп 2016 16:52
Цитата "Отдел продаж DESNA residence":
Строим и растем
10 серп 2016 06:16
Здравствуйте,
фотки с крана делали? :super:
11 серп 2016 08:13
И не одно фото сделали.
11 серп 2016 08:15
Цитата "Santer":
Здравствуйте,
фотки с крана делали? :super:

Добрый день. Угадали.
11 серп 2016 10:19
Принимаем заявки на покупку машиномест на крытом паркинге с документами на право собственности
11 серп 2016 12:41
Цитата "lyudo4ek":

доброго дня!як Вам живеться?чи ще ремонт не доробили?в скільки Вам обходяться комунальні послуги?і як швидко доїжджаєте до Києва?

Доброго дня, Вам)
якщо коротко - :up: :up: :up:
живу вже близько 2-х тижнів + пару днів в комплексі. Здається, крім мене ще ніхто не живе, чекаю на перших сусідів ось - Наталя з другого поверху 1го підїзду, і ще люди з 2го підїзду мають скоро вселятися.
Повертаюсь з роботи пізно - то будівництво 2го будинку ніяким чином не заважає. Будівельники наші порядні і вночі не гульдибенять, а відпочивають. Пилу і бруду від будівництва також немає як не дивно (хоч вікна постійно відчинені).
Як казала, не дивлячись що живу зараз в будинку одна, все одно вже повністю підключена загальна інфраструктура і все функціонує. Тобто коли підїжжаєш до комплексу вночі він гарно світиться здаля, дуже казково виглядає. Також вчора увімкнули світло у підїздах. Надіюсь не для мене, бо мені шкода електрики трохи:) Вночі тихо лише наш пес іноді гавкає і цвіркуни співають. Зрання починаються роботи о 8й, то можна будильник не заводити.
Познайомилась з охороною, садівником, майстром дідусем що робив нам пічку в дворі - всі дуже славні дядьки! Постійно працює поливання для травки, також уже підстригали газон, подвір'я тримається в повному порядку. Коли було спекотно, в хаті зовсім не жарко (моя квартира вікнами у двір), то припускаю кондиціонер можна і не заводити. Ну і свіже повітря, правда, цілюще, стала спати менше, а сил зрання і енергії побільшало, така магія.
Ні, ремонт ще не закінчили - трохи фінанси закінчились, та інші моменти, то був на паузі якраз пару тижнів - але воно в рідних стінах і без ремонту гарно живеться:)
" alt="" /> та надіюсь уже все-таки скоро закінчити (до осені), завтра якраз відновлюємо мій ремонт)))
Вода - є, wc - є, тобто каналізація вже повністю підключена ддо мереж, газ без поняття, він мені поки не треба бо ще кухні не маю (поцікавлюся завтра), електрика - користуюсь однією енергозберігаючою лампою (за 2 тижні набігло 3кв). З приводу оплати комунальних - наскільки мені відомо - до заключення індивідуальних договорів, електрика по комерціним цінам, а послуги ЖЕКів бере на себе наш забудовник, здається було озвуечено цифру 250 грн.місяць за однокімнатну. Дорога від нашого комплексу до м Олімпійська (~30км) зранку (8-10год) займає 40хв-1год через метро Лісова. Майже завжди трошки тягнеться біля моста Гідропарк, але терпимо. Плюса добирання - 2/3 цього шляху їдеш по шикарному лісу і широкій трасі (no smoge, no світлофори, без пробок). Траса що з Броварів до Києва в цей час повністю ОК. Ввечері якось поверталась в 19-30 було тяжче, тянулося з моста до повороту на Троєщину. А в більш пізній час (22-24 вечора) дорога пуста - півгодини на дорогу з центру.

Ну резюме - все добре, навіть краще ніж було в думках, ще раз подяка всім хто будує наш комплекс!
11 серп 2016 12:53
Дякую Вам за позитив!!!!Дуже радію за Вас)))) бажаю швидко і вдало закінчити ремонт))) а насолоджуватись життям треба вже сьогодні, зараз - це точно, особливо в своєму гніздечку)))
11 серп 2016 12:55
Цитата "lyudo4ek":

До речі, здивована, що їздите до Олімпійської (я саме недалеко живу :) ), але обрали Лівий берег. Адже на правому є теж із чого вибрати. Наприклад, Крюківщина, Гатне...
П. С. прошу врахувати, це не антиреклама.
11 серп 2016 13:03
Была затронута тема газа.
Завтра 12.08.2016 будут производиться пусковые работы по подключение газа в квартиры. Обход поквартирный. Всем собственникам или их представителям необходимо , в случае отсутствия ключей у охранника, ОБЯЗАТЕЛЬНО присутствовать для допуска сотрудников службы газа.
P.S. Спасибо за позитивный отзыв одного из первых, а скорее всего первого жителя ( фактического)ЖК ДЕСНА Резиденс.
11 серп 2016 13:11
Я все ж дуже попрошу відділ продажу, так як ви маєте контакти всіх мешканців, задайте питання про застіклення балконів, або визначти час чи якесь голосування, щоб зробити зведений список де кожен у графі "за" чи "проти" ставив свій підпис. Просто чесно, стоїть питання складання архітектурного плану, дизайну квартири, і якщо балкон зашитий, то зовсім по іншому можна все робити, потім, після ремонту, вже не будеш перероблювати, а додатково пару квадратних метрів, я думаю нікому не будуть лишні. А хто не хоче, нехай просто буде закритий балкон, вікна ж можна повністю відкрити в будь-який момент. Я, якщо чесно, просто не бачу мінусів у закритих балконах.
Дякую. Надіюся на взаєморозуміння.
11 серп 2016 13:35
Цитата "lyudo4ek":

До речі, здивована, що їздите до Олімпійської (я саме недалеко живу :) ), але обрали Лівий берег. Адже на правому є теж із чого вибрати. Наприклад, Крюківщина, Гатне...
П. С. прошу врахувати, це не антиреклама.

Приїзжайте та порівняйте. Тоді , думаємо. що питання відпадуть самі по собі. В нас багато хто з мешканців працює на правому березі. А по часу добиратись з місьць, що Ви перерахували, так само в часи пік ( не піковий час 30 хвилин). Якщо не принципово доїзжати до місця роботи машиною, то радив би залишати авто біля метро Лісова ( європейська практика) і в будь-який піковий проміжок доідете хвилин за 40 максимум. До метро немає заторів ніколи ( окрім надзвичайних подій). час в дорозі до 12 хвилин на Лісову і на метро хвилин 30 максимум до Олімпійської.
11 серп 2016 13:39
Цитата "Отдел продаж DESNA residence":

Добрый день. Угадали.

прекрасный вид, хорошие впечатления :yes:
11 серп 2016 14:11
Цитата "Андрій МВМ":
Я все ж дуже попрошу відділ продажу, так як ви маєте контакти всіх мешканців, задайте питання про застіклення балконів, або визначти час чи якесь голосування, щоб зробити зведений список де кожен у графі "за" чи "проти" ставив свій підпис. Просто чесно, стоїть питання складання архітектурного плану, дизайну квартири, і якщо балкон зашитий, то зовсім по іншому можна все робити, потім, після ремонту, вже не будеш перероблювати, а додатково пару квадратних метрів, я думаю нікому не будуть лишні. А хто не хоче, нехай просто буде закритий балкон, вікна ж можна повністю відкрити в будь-який момент. Я, якщо чесно, просто не бачу мінусів у закритих балконах.
Дякую. Надіюся на взаєморозуміння.

Спробуємо . Але багато хто не визначився.
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .3032. . .145
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше