Подати оголошення

ЖК DESNA Residence / Альпійське містечко | Зазим'я, вул. Придорожня

Бровары, Погребы, Зазимье
ЗабудовникDesna PRO
Здача ЖК2016 - 2020 р.
Планування
Карточка Домік
ЖК зданий
Ваше враження про цей проект:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 38.
6/16%
8/21%
24/63%
1. . .137139. . .145
29 серп 2019 12:14
Шановний забудовник!
Так як відповіді на e-mail від вас досі немає, мушу звернутись тут.
21 серпня 2019 року працівниками вашої КК було розміщено оголошення на підїздах будинку по вул.Придорожна, 2, де я був вказаний боржником. Сума боргу - 1096,70 грн. При цьому, мною була здійснена оплата за надані послуги в повному обсязі згідно договору (більше ніж в квитанції). Також в оголошенні були розміщені мої персональні дані (без моєї згоди).
В зв'язку з цим, 21 серпня я відправив лист на всі ваші e-mail, які мені відомі. Як наслідок, я так і не отримав відповіді на наступні питання:
1. Документальне підтвердження (в квитанції сума до сплати за липень - 407,97) вказаної суми боргу (якщо цифра не мальована).
2. Хто дозволив вашій КК поширювати мої персональні дані?
В прикріплених розміщено переписку та квитанції.
мій другий лист
30 серп 2019 06:58
Євгене, на Ваш лист до Керуючої компанії від 21 серпня Вам була надана відповідь на НАСТУПНИЙ ДЕНЬ (22 серпня). Акт звірки не надається електронною поштою, а проводиться в офісі Керуючої Компанії. Приходьте.
30 серп 2019 07:32
Доброго дня!
Цитата "УК DESNA residence":
Євгене, на Ваш лист до Керуючої компанії від 21 серпня Вам була надана відповідь на НАСТУПНИЙ ДЕНЬ (22 серпня).

На наступний день, забудовник прислав лист (прикріплений в моєму попередньому пості), але не відповідь.
Адже з двох, заданих мною, питань, там була відповідь рівно на 0. Точно так як і зараз у Вашій публікації.
Акт звірки не надається електронною поштою, а проводиться в офісі Керуючої Компанії.

Акти (чи інші документи) самі, звісно, не відскануються і не відправляться. Але якщо Ви трохи уваги приділите Вашим клієнтам, то все це можна зробити.
Приходьте.

Враховуючи ваш графік роботи, виглядає як знущання.
Розклад із сайту
Розклад з каналу
30 серп 2019 10:02
У вашому листі від 21 серпня прикріплена квитанція від 19.08, ми надали Вам відповідь, що таке зарахування ми можемо побачити лише через 3 банківські дні, тобто 22-23 серпня, списки були вивішені 21 серпня. Оплата здійснюється до 15 числа кожного місяця. Відповідь надана.

Щодо особистих даних відповідь у тому ж листі надана.

Приймальні дні:
Вт - 10:00 – 18:00
Ср – 8:30- 13:00
Чт – 14:00 – 19:00
Сб – 10:30 – 14:00

Диспетчер Керуючої Компанії за телефоном на зв’язку з 8:00-19:00 кожного дня у черговому режимі.
30 серп 2019 10:14

Відповідь надана.

Не правда.

Повторю питання:
1. Документальне підтвердження (в квитанції сума до сплати за липень - 407,97) вказаної суми боргу (1096,70).
2. Хто дозволив керуючій компанії поширювати мої персональні дані?
30 серп 2019 12:34
Цитата "Evgeniy1989":
Шановний забудовник!
Так як відповіді на e-mail від вас досі немає, мушу звернутись тут.
21 серпня 2019 року працівниками вашої КК було розміщено оголошення на підїздах будинку по вул.Придорожна, 2, де я був вказаний боржником. Сума боргу - 1096,70 грн. При цьому, мною була здійснена оплата за надані послуги в повному обсязі згідно договору (більше ніж в квитанції). Також в оголошенні були розміщені мої персональні дані (без моєї згоди).
В зв'язку з цим, 21 серпня я відправив лист на всі ваші e-mail, які мені відомі. Як наслідок, я так і не отримав відповіді на наступні питання:
1. Документальне підтвердження (в квитанції сума до сплати за липень - 407,97) вказаної суми боргу (якщо цифра не мальована).
2. Хто дозволив вашій КК поширювати мої персональні дані?
В прикріплених розміщено переписку та квитанції.

Я оплатив послуги трохи невчасно і теж був у списках, але вчора мене вже не було. Доречі, без всяких звернень...
30 серп 2019 14:33
Цитата "Anna Kari":
Прошу терміново прокоментувати Директора Управляючої компанії - чому знесено яблуневий сад, і що відбувається під вінками будинку нашого будинку - Київська, 45В, - без повідомлень.

Земля за кадастром належить селу.

Виглядає, як протизаконні дії.

За ДБН - за 30-50 м - прибудинкова територія.

Що за інформацію про парковку?!!!
Викликали поліцію. Вимагаю дозвільних документів на проведення будівлельних робіт, поблизу із будинком, де живуть мешканці - без погодження із власниками квартир.

По состоянию на сегодня - вечер 30 августа ответа всем собственникам от нарушителя - Управляющей компании "Десна Резиденс" ТАК И НЕТ.

Нет ответа от УК о незаконном сносе сада перед домом по вул.Лисова 45В и самовольного строительства парковки на чужой земле сельрады без договора оренды и разрешения на строительство .

Зато, на всех подъездах есть АНОНИМНОЕ ОБЪЯВЛЕНИЕ о каком-то собрании. Неизвестно кем оно организовано. Да еще и указано о явке "в обов’язковому порядку" ))) с регистрацией без документов))

УК - обслуживающая компания, нанятая собственниками в лице ОСББ "Десна", в которое входят два дома по ул.Придорожная 1, корпус 1 и корпус 2.

Эта УК не может проводить никаких собраний с регистрацией и обязательной явкой)

Только наше ОСББ "Десна" имеет право созывать собрание и регистрировать на нём собстенников.

Эта УК может пригласить желающих собственников для отчета о своих услугах, их качестве и расходах денег собственников.

Собственники всех домов уже давно письменно собрали перечень вопросов к УК, на которые Директор УК просто отказался отвечать.

Только ОСББ может принимать решения по поводу качества и стоимости услуг УК. Кроме этого, толко ОСББ может расторгнуть договор с этой УК и поменять её на другую. Более адекватную)

Поскольку это объявление здесь на этом форуме от имени УК, прошу УК ответить:
Что это за " неправдива інформація" ?

Кто, где и когда распостранял такую информацию?

В чём суть этой якобы неправдивой информации?

Кто дал оценку о неправдивости информации, указанной в АНОНИМНОМ ОБЪЯВЛЕНИИ на подъездах домов?

Напряжение вызывает как раз отсутсвие каки-либо коментариев от нарушителя - УК о незаконном строительстве парковки вопреки жалобе собственников, поданной в Зазимскую сельраду, которой принадлежит земля, и в правоохранительные органы.

Только после выезда опертивно-следственной группы Броварской полиции, УК приостановила снос сада, захват чужой земли и незаконное строительство парковки на въезде в комплекс.

Если ответа нет, так именно УК распространяет неправдивую информацию...
Анонимное объявление на подъездах домов
30 серп 2019 17:30
Завтра на собрание приносить с собой вилку побольше, что бы лапшу снимать с ушей?
02 вер 2019 07:53
Чем дело кончилось на собрании? Что решили? :smile:
02 вер 2019 09:37
Где можно ознакомиться со стенограммой заседания?
:pc:
02 вер 2019 19:09
Немного позитива в ленту. Сегодня благодарили нашего застройщика, за то что обустроили двор в школе. Теперь деткам будет приятно идти в школу и находиться там. Присоединяюсь к благодарности!
03 вер 2019 07:52
Так як відповіді досі немає, повторюю свої питання:
1. Документальне підтвердження (в квитанції сума до сплати за липень - 407,97) вказаної суми боргу (1096,70).

На всякий випадок нагадую, що я маю діючий договір з Вашою КК про надання послуг з утримання будинку, прибудинкової території та додаткових послуг.
Звертайте увагу на Ваших клієнтів, поки вони у Вас ще є.
03 вер 2019 09:03
УК и ОП Десны отвечают в этом чате, только когда им выгодно.
это так удобно.
смиритесь.
03 вер 2019 10:15
Цитата:
Так як відповіді досі немає, повторюю свої питання:

Відповідь Вам надали, читайте вище. Якщо Вам потрібен акт звірки або у Вас є додаткові питання – приходьте в офіс Керуючої Компанії, зробимо. Дякуємо
03 вер 2019 13:23
Ну давайте почитаємо "вище". Мої питання:

Ваші "відповіді"
№1
Євгене, на Ваш лист до Керуючої компанії від 21 серпня Вам була надана відповідь на НАСТУПНИЙ ДЕНЬ (22 серпня). Акт звірки не надається електронною поштою, а проводиться в офісі Керуючої Компанії. Приходьте.

№2
У вашому листі від 21 серпня прикріплена квитанція від 19.08, ми надали Вам відповідь, що таке зарахування ми можемо побачити лише через 3 банківські дні, тобто 22-23 серпня, списки були вивішені 21 серпня. Оплата здійснюється до 15 числа кожного місяця. Відповідь надана.

Щодо особистих даних відповідь у тому ж листі надана.

Приймальні дні:
Вт - 10:00 – 18:00
Ср – 8:30- 13:00
Чт – 14:00 – 19:00
Сб – 10:30 – 14:00

Диспетчер Керуючої Компанії за телефоном на зв’язку з 8:00-19:00 кожного дня у черговому режимі.

№3
В прикріплених
-----------------------
І де відповідь?
Типу відповідь
04 вер 2019 07:09
Схоже що ця гілка форуму попала в петлю часу, одне й те саме, або «День бабака» знову :smile:
04 вер 2019 08:07
Та ні. Просто забудовник думає, якщо буде мовчати, то я забуду за свої питання.
Не правильно думає ))
05 вер 2019 20:43
06 вер 2019 06:40
Добрый день! Скажите к Давосу 5 уже подключены газ, свет,вода?
06 вер 2019 07:55
Доброго дня. Зараз ведуться роботи, орієнтовно до 15 вересня усі комунікації мають бути підключені.
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Детальніше
1. . .137139. . .145
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx