Подати оголошення

ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 8

ЗабудовникІнтергал-Буд
Здача ЖК2021 - 2022 р.
Планування
від 28 011 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
136з 220
Ваше загальне враження про об'єкт і компанію:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 6.
3/50%
0/0%
0/0%
1/17%
2/33%
1. . .567
03 лют 2022 19:40

Динаміка будівництва за січень 2021

Інформація на сайті ЖК

08 лют 2022 18:12
11 лют 2022 10:08

Андрей2021

В отделе продаж сказали что уже звонят и приглашают на осмотр квартир. Кому звонили и приглашали ?

Я дзвонила сама, в мене з ремонтом, то ще чекаю. А в кого без ремонту, то вже багато були на оглядах.

13 бер 2022 09:40

«Інтергал-Буд» прийняло рішення призупинити вимоги щодо поточних платежів за квартири, придбані у проєктах компанії на виплат. Нові умови внесення оплат діятимуть протягом 3 місяців. За цей час не нараховуватиметься пеня та будь-які інші штрафні санкції.

Інформація на сайті забудовника

05 трав 2022 16:44

Слава Україні !!!  

Може хтось чув про те коли почнуть видавати ключі в нашому комплексі ?

16 трав 2022 07:47

Андрей2021

Слава Україні !!!  

Може хтось чув про те коли почнуть видавати ключі в нашому комплексі ?

Героям Слава! По телефону сказали, що відновлять роботу через 2-3 тижні

16 трав 2022 10:38

Что-то совсем не торопятся... Это когда практически 90% киевских крупных девелоперов УЖЕ работают

27 трав 2022 13:34

Щось вони не дуже квапляться передавати квартири та видавати ключі від вже введених квартир !!!

На телефони не відповідають. Може хтось додзвонювався ??? Що сказали ???

27 трав 2022 19:07

Андрей2021

Щось вони не дуже квапляться передавати квартири та видавати ключі від вже введених квартир !!!

На телефони не відповідають. Може хтось додзвонювався ??? Що сказали ???

Я додзвонився, сказали що ключі будуть готові видавати з 15.06.

Як будуть новини, будь-ласка, повідомляйте на форумі 

15 черв 2022 16:58

AntonZY

Я додзвонився, сказали що ключі будуть готові видавати з 15.06.

Як будуть новини, будь-ласка, повідомляйте на форумі 

Доброго дня! Сьогодні у відділу продажів повідомили, що заселення 1 та 2 секції заплановано на кінець серпня ... 

29 черв 2022 12:43

Дзвонив, сказали що перші 5 заселяють в кінці серпня, з останніми 2ма будуть розбиратись на початку вересня.

04 лип 2022 09:57

Був на днях. робітники працюють але мало. спілкувався з одним каже тільки потроху повертаються та стають до роботи. Не можу вже дочекатися. моя 6та секція. 

15 трав 2023 05:42

Доброго дня, сусіди. Підкажіть, щось відомо про введення 6і секції? Красно дякую.

05 лист 2024 12:29

Обережно , не станьте заручниками шахраїв ! ІИнтергал-буд  та Скай банк відмовили  в поверненні 80 000 грн за бронювання квартири які мої діти  сплатили до погодження Є Оселі , Договір був підписаний 10.09.24. кошти сплачені через OTP Bank

Відмова  була на підставі  нововведень в Законі які були затверджені 16.09.2024 Забудовник  вирішив гроші залишити собі , хоча запевняли, що повернуть за виключенням 4 тисяч грн , але напевно справи в будівництві йдуть не так добре як має бути

05 лист 2024 14:49

И при чём тут мошенничество? Вы не выполнили свои обязательства, пусть даже не по своей вине, за это получили штраф от застройщика согласно условий бронирования. Вы, когда подписывались под этими 80000грн, знали, что можете их потерять, если не выйдете на покупку? В документах ваша ответственность прописана? 
Ну и какие могут быть претензии? 
Если бы вы «кинули» продавцов на вторичке — точно так же, остались бы без задатка/аванса, в качестве штрафа за невыполнение условий договора.  

08 лист 2024 07:39

Ви не ознайомлені з нашим договором ( можу скинути на ел.пошту ),Напевно неуважно читали мое повідомлення, по договору мало бути утримано 4т грн кошти були сплачені за БРОНЮВАННЯ , забудовник в шахрайській схемі з банком ( пиняють другу хто з них не повертає кошти ) Моє повідомлення це попередження людей які розглядають можливість купівлі квартири в Причал 8 . На разі забудовник торгується повертаючи 50% .Офіційної відмови на повернення всієї суми не дають , доведеться йти до суду

21 лист 2024 17:23

dmvgura

И при чём тут мошенничество? Вы не выполнили свои обязательства, пусть даже не по своей вине, за это получили штраф от застройщика согласно условий бронирования. Вы, когда подписывались под этими 80000грн, знали, что можете их потерять, если не выйдете на покупку? В документах ваша ответственность прописана? 
Ну и какие могут быть претензии? 
Если бы вы «кинули» продавцов на вторичке — точно так же, остались бы без задатка/аванса, в качестве штрафа за невыполнение условий договора.  

Шахрайство в тому, що підписання нашого договору відбулося 10.09.2024, нововведення через які нам не погодили єоселю прийняли 16.09.2024. Менеджер Ольга з причал 8, каже що правда на нашій стороні і нам мають повернути наші кошти, але так як вона працює на шахраїв вона нічого вдіяти не може. Нами була написана скарга в Скай банк( так як Причал 8 сказал, що саме скай банк не дає згоди на повернення коштів). Нами буда написана скарга в Національній банк України. Та ще в багато установ!

На минулому тижні причал 8, сказали що повернуть нам наші гроші, так як по договору нашої вини у відмові не було!!!! Мають повернути за 30-60 днів!!! Якщо гроші не повернуть, будемо подавати до суду з моральною компенсаціє за наш витрачений час!

21 лист 2024 17:24

Revutsky

Ви не ознайомлені з нашим договором ( можу скинути на ел.пошту ),Напевно неуважно читали мое повідомлення, по договору мало бути утримано 4т грн кошти були сплачені за БРОНЮВАННЯ , забудовник в шахрайській схемі з банком ( пиняють другу хто з них не повертає кошти ) Моє повідомлення це попередження людей які розглядають можливість купівлі квартири в Причал 8 . На разі забудовник торгується повертаючи 50% .Офіційної відмови на повернення всієї суми не дають , доведеться йти до суду

З договором ми ознайомились, перед підписанням ми питали у менеджера Ольги за всі ризики. Наш договір і є нашим спасінням від шахрайської схеми причал 8 інтеграл буд і скай банку!

Ключові моменти:

1. Підписання договору: 10.09.2024

2. Оновленні зміни вступили у дію 16.09.2024

3. про форс мажори (у нашому договорі) _8. НАСЛІДКИ ДІЇ НЕПЕРЕБОРНОЇ СИЛИ (ФОРС-МАЖОР):_

*дії державних органів законодавчої або

виконавчої влади, що перешкоджають нормальній діяльності Сторін, в т.ч. зміни в нормативній чи законодавчій базі, яка регулює правовідносини, за якими працюють Сторони цього Договору;*

Ми хотіли повернутися через перу місяців щоб купити тут квартиру, але з таким відношенням до клієнтів ні в якому разі. Шахраї які не дотримуються умов договору. 

А ми чекаємо на повернення наших коштів і вибачень від забудовника!

Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
1. . .567
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше