Подать объявление

ЖК "Михайловский городок", Одесса, ул. Михайловская, 8 - "Будова"

27 июль 2015 14:07


Жилой комплекс "Михайловский городок"
Одесса, ул. Михайловская, 8
Застройщик: "Будова"
1 очередь ( cекции 2,3,4 ): 4 квартал 2017


Жилой комплекс состоит из десяти жилых домов этажностью 18-20 этажа + технический этаж и подземного паркинга.

Квартиры:
- однокомнатные, общей площадью 37-52 м²;
- двухкомнатные, общей площадью 55-70 м²;
- трехкомнатные, общей площадью 93-97 м²
27 июль 2015 14:08
16 сен 2015 17:58

ДАБІ попередила незаконне будівництво в Одесі на вулиці Михайлівській
//www.dabi.gov.ua/index.php/pres-sluzhba /novini/1463-dabi-poperedila-nezakonne-b udivnitstvo-v-odesi-na-vulitsi-mikhajliv skij


Департамент Державної архітектурно-будівельної інспекції в Одеській області скасував декларацію про початок виконання підготовчих робіт за адресою місто Одеса, вулиця Михайлівська, 8.

Під час позапланової перевірки підготовчих робіт з будівництва житлового комплексу з вбудовано-прибудованими приміщеннями виявлено, що у замовника немає документів, які б підтверджували право власності на земельну ділянку або укладених договорів оренди земельної ділянки. Департамент Комунальної власності Одеської міської ради підвердив відсутність такої документації.

Натомість у поданій декларації про початок виконання підготовчих робіт замовник зазначив, що земельна ділянка використовується ним на підставі договору оренди від 2006року.

Оскільки в декларації вказана недостовірна інформація, реєстрація даного документу була скасована. Порушника оштрафовано на 24,6 тис. грн., які він сплатив до державного бюджету України.

23 июнь 2016 20:35

ДАБІ скасувала дію містобудівних умов та обмежень на будівництво по вулиці Михайлівській в Одесі.
//www.dabi.gov.ua/index.php/pres-sluzhba /novini/1937-dabi-skasuvala-diyu-mistobu divnikh-umov-ta-obmezhen-na-budivnitstvo -po-vulitsi-mikhajlivskij-v-odesi

Департамент Держархбудінспекції в Одеській області в рамках здійснення функцій державного архітектурно-будівельного нагляду скасував дію містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки щодо будівництва по вул. Михайлівській, 8 в м. Одесі ( житлові будинки №1-10 та два паркінги).

Під час планової перевірки Управління архітектури та містобудування Одеської міської ради встановлено, що розміщення житлових будинків з вбудовано-прибудованими приміщеннями на вул. Михайлівська, 8 не відповідає містобудівній документації.

Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее