Подати оголошення

Спасаем наш район!

07 серп 2016 21:49

Уважаемые друзья,инвесторы,будущие соседи,не остаёмся в стороне от сложившейся проблемы,объединяемся и спасаем наш район вместе,за нас это никто не заделает....Не поленитесь и подпишыте петицию это займёт 2 минуты вашего времени,а ваш голос может стать решающим ........
https://petition.kievcity.gov.ua/petition/?pid=4256

08 серп 2016 03:30
уже
08 серп 2016 07:43
+1
но,как-то мало голосов (((
08 серп 2016 11:36
Норм тема, я петицию тоже подписал!
31 серп 2016 18:54
Дублирую сообщение одного из жильцов нашего района из основной ветки форума.

Пару слів про наболілі питання інвесторів – квартира-ключі-адреса-правовстановлюючі документи-iнфраструктура.
Після появи інформації стосовно сплати пайової участі, я, як інвестор ЖК«Патріотика» та декілька інших інвесторів звернулись до забудовника та Аркади за роз’ясненнями з питань введення в експлуатацію побудованих будинків.
Забудовник та банк Аркада, погодились провести зустріч з нашою ініціативною групою, за результатами проведення якої, зрозумілим стало те, що в будь-якому випадку вони виконають свої зобов’язання, а саме, введуть в експлуатацію будинки та передадуть квартири інвесторам.
Поруч з цим, на сьогодні, Київська міська рада просто шантажує Забудовника питанням сплати пайової участі.
Зокрема, відповідно до вимог закону «Про регулювання містобудівної діяльності» у випадку будівництва садків, шкіл та інженерних мереж, Забудовник звільняється від сплати пайової участі.
Але, Київська влада ігнорує закон, та змушує сплатити пайову участь, а випадку не сплати не надає документи та поштову адресу будинкам що є необхідним для ведення їх в експлуатацію.
Саме головне те, що під тиском хочуть змусити забудовника сплатити грошові кошти, які б пішли на розвиток соціальної інфраструктури нашого житлового комплексу. Начебто влада сама бажає організувати будівництво садків, шкіл, тощо.
З огляду на те, що всім відомо як влада «вміє» витрачати бюджетні кошти та «будувати» садки та школи, не відомо коли ми це все побачимо у реальності.
З цих підстав, пропоную об’єднатися та домогтися виконання закону, а саме того, щоб забудовника звільнили від сплати пайової участі, з метою отримання якнаймога більшу кількість якісно побудованих садків, шкіл, спортивних майданчиків.
Також, поруч із наявною петицію на сайті Київради, додатково було підготовлено відповідне письмове звернення на адресу мера.
У разі підтримки таких прагнень, прошу підтримати звернення та підписати його, проект звернення для зібрання підписів знаходиться у консьєржа будинку Поділля та Диканька.
Також, пропоную разом вирішувати питання шляхом відповідної комунікації, які виникають та виникнуть як під час будівництва комплексу так і у майбутньому, коли ми всі станемо сусідами.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше