Подати оголошення

Коробки для Довгого, или Как киевские депутаты "замяли" тарифный вопрос

20 вер 2009 08:38

Уменьшение стоимости жилищно-коммунальных услуг отложили в долгий ящик. К пересмотру тарифов Киевсовет вернется не ранее 8 октября.



Читать дальше >>

20 вер 2009 08:38
Ми памятаємо як за участю з погозами депутатам прокурорським отродьєм , силових структур разом з рецідивистами котрі вбивали депутатів , але невбили , призначалось "керивництво" КМДА , за хабарі суддям в вигляді вкрадених у інвалідів квартир , приймалось рішення про підвищення тарифів на комунальні послуги . Чекати від вбивці словян жида Черновецького , яких він роздавив своїм автомобілем , та разом з Шаховим(Волклконським) крав гроші "Елітацентру", що він буде дотримуватись конституції нема чого , адже його кришують прокуратура за хабарі в вигляді квартир та земельних ділянок , в.ющенко ,та інший чиновницький зброт.Пишний П.П.
20 вер 2009 09:12
резать давно пора всех черновецких. олесиков ющей юлей и т.д.
20 вер 2009 09:28
16 При умножении нечестивых умножается беззаконие; но праведники увидят падение их.
(Притчи.2916)Українські багатодітні батьки!Об”єднаємось і не допустимо на наступних виборах ні ющенківців, тимошенківців, яценюків,януковичів,литвинів,симоненків,тапасюків!Боже бережи нас від тягнибоків,тiгібко,богословських,пересунько!Тобі Господь, слава і хвала!Допоможи нам у нашому виборі, амінь!Українські батьки ви з нами ?!А як нас підвів Черновецький! Він живе життям що вже пройшло-бабусі!Господь з нами, багатодітними батьками!Тільки Він нас чує та оберігає!Депутатів, що сприяють алкогольному та ігровому «бізнесу» на Україні – до ганебного стовпа!!! Президент України,сам є багатодітним батьком, але жодного шагу на допомогу українським багатодітним батькам на зустріч не зробив!А янукович свого синочка ввів у депутати!ГАНЬБА!Соромно!А ціни ростуть!Господь,Ти все бачиш та знаєш,прости їх,вони не усвідомлюють, що роблять,бо так просто їм кривдити нас.А нам дай терпіння пережити це та прославити ім"я Твоє!Боже захисти Україну від брехунів-керівників!Діти-дар Божий!
20 вер 2009 17:17
а когда зарплата будет поднята до экономически обоснованного уровня жизни медикам?????
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше