Подати оголошення

Полтава, ул. Первомайская, 18

30 черв 2015 13:23


Полтава, ул. Первомайская, 18
Первая очередь: I квартал 2016
Вторая очередь: III квартал 2016


Элитный жилой комплекс расположен в центральной части города Полтава рядом с «Парком Победы» в начале Первомайского проспекта (напротив памятника Келину). Уютное место расположения, большое разнообразие планировочных решений квартир различных площадей с шикарным видом из окон .
02 лип 2015 06:21
Был там недавно. Ближе к парку и правда невозможно. Но есть проблема: до супермаркетов далековато, да и детских садиков рядом не видел.
13 жовт 2015 17:29
//www.dabi.gov.ua/index.php/pres-sluzhba /novini/1515-u-poltavi-zabudovnik-splati t-shtraf-za-nedostovirni-dani-u-deklarat siji

Полтавський окружний адміністративний суд підтвердив законність дій працівників Департаменту ДАБІ у Полтавській області про накладення штрафу у розмірі 109,6 тис. грн. за недостовірні дані, наведені у декларації про початок виконання будівельних робіт щодо будівництва об’єкту у м. Полтава по проспекту Першотравневому, 18а.

В червні-липні 2015 р. на вказаному об’єкті здійснена позапланова перевірка. За її результатами встановлено, що будівельні роботи виконуються за відсутності належно затвердженої проектної документації.

У декларації замовник зазначив, що йому надані містобудівні умови та обмеження від місцевого Управління з питань містобудування та архітектури від 12.04.2013 року. Разом з тим, у наданому замовником проекті зазначено, що містобудівні умови та обмеження видані 31.10.2013 року, тобто після реєстрації декларації про початок виконання будівельних робіт. Крім того, сам проект будівництва виготовлений у 2014 році.

Таким чином, замовник у декларації про початок виконання будівельних робіт зазначив недостовірні дані. За дане правопорушення він був оштрафований на 109,6 тис. грн.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше