Подать объявление

Міністерство освіти і науки припинило освітню діяльність

02 май 2007 10:25
Зокрема, припинено освітню діяльність через відсутність ліцензій Консультаційного пункту Інституту менеджменту та економіки "Галицька академія" у місті ВИНОГРАДІВ (Закарпатська область); МУКАЧІВСЬКОГО навчально-консультаційного центру (навчально-наукового філіалу) Львівського державного аграрного університету; Навчально-консультаційного центру (навчально-наукового філіалу) Львівської національної академій ветеринарної медицини ім. С.Гжицького у місті МУКАЧЕВІ

Читать дальше >>
02 май 2007 10:25
Я є студенткою 1 курсу факультет облік і аудит Галицької академії у м.Виноградово. Порекомендуйте,будь-ласка,вуз у Закарпатській області куди я могла би перевестися у зв язку з припиненням освітньої діяльності Консультаційного пункту Інституту менеджменту та економіки "Галицька академія" в м.Виноградові. Дякую.
28 июль 2023 10:17

Anonymous

Я є студенткою 1 курсу факультет облік і аудит Галицької академії у м.Виноградово. Порекомендуйте,будь-ласка,вуз у Закарпатській області куди я могла би перевестися у зв язку з припиненням освітньої діяльності Консультаційного пункту Інституту менеджменту та економіки "Галицька академія" в м.Виноградові. Дякую.

Переведись за кордон. Це буде найкращий варіант. В Україні на даний момент небезпечно + навчання дороге. Дуже рекомендую Польщу.

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее