Подать объявление

ЖК Атлант | Коцюбинское, ул. Доковская, 14

ЗастройщикАТЛАНТ
Сдача ЖК2015 - 2023 г.
Планировки
от 21 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
201из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 133.
10/8%
12/9%
34/26%
35/26%
42/32%
1. . .101103. . .117
02 фев 2021 12:48
Не будет там ни какого трам трейна в ближайшие лет 5-7 если не 10 точно, это я вам говорю как сотрудник профильного ведомства который владеет состоянием дел в данной сфере. Это очень капиталоемкий и технически сложный проект. В наших реалиях лучшее что может быть в ближайшие годы это капитально отремонтированые челночные електрички. И то в лучшем случаи.
05 фев 2021 13:36

Сьогоднішня новина.

"Міністерство юстиції України

​​​​Друзі, маємо для вас новину👇
Спільно з Фондом державного майна України ми розпочинаємо спецпроєкт в рамках приватизації – продаж майна колишніх в'язниць!

Об'єктами приватизації стане майно нефункціонуючих установ виконання покарань, які знаходяться на етапі консервації. За отримані кошти держава зможе збудувати нові виправні заклади європейського типу.

Одним з перших об'єктів, який буде виставлено на прозорий аукціон, стане Ірпінський виправний центр (№132).

Непрацююча установа, де раніше утримували в'язнів, розташована в центрі Коцюбинського – анклаві Святошинського району Києва. Вона має 8,3 га земельних ділянок та будівлі загальною площею 27830,6 м².


Нагадаємо, що це лише один з об'єктів пенітенціарної системи, які плануємо виставити на приватизацію у 2021 році. Також готується до продажу майно Львівської виправної колонії №48 та Південної виправної колонії №51.".

https://www.epravda.com.ua/news/2021/02/5/670732/

05 фев 2021 14:38
Цікаво, а що вони робитимуть з жилим будинком на території в'язниці?
07 фев 2021 02:14
Цитата "vivs » 02.02.2021 14:48":
Не будет там ни какого трам трейна в ближайшие лет 5-7 если не 10 точно, это я вам говорю как сотрудник профильного ведомства который владеет состоянием дел в данной сфере. Это очень капиталоемкий и технически сложный проект. В наших реалиях лучшее что может быть в ближайшие годы это капитально отремонтированые челночные електрички. И то в лучшем случаи.

Виклав свої думки з приводу Трам-трейну, Метро, долі Коцюбинського, ДПТ жм Біличі та Новобіличі в листі на е-адресу розробників ДПТ (файл документа додаю), як запропоновано в публікації:
Забудова Новобіличів загрожує нацпарку й Біличанському лісу
Сергій Огородник — Лівий Берег, 5 лютого 2021, 11:30
https://lb.ua/news/2021/02/05/476981_zabudova_novobilichiv_zagrozhuie.html
info@kga.gov.ua. У листі треба обов’язково вказати своє ім’я та місце проживання, бо анонімні зауваження не розглядаються. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються також. >>
Думаю, навіть при вчасному поданні зауважень до ДПТ сумнівно щоб їх розглядали та враховували. Із зазначеної публікації складається враження, що ДПТ було складено під бажання забудови Мікрорайону №13А (дороги взято без змін з проєкту Генплану Києва), про це свідчить і спосіб громадського обговорення.
Скористався випадком, щоб звести до купи різні думки/ідеї і подати на обговорення.
08 фев 2021 14:10
Подскажите пожалуйста какая шумоизоляция в домах 10,11 на ул.Доковской?
09 фев 2021 08:45
Шумоизоляция там отсутствует,стандартные плиты перекрытия этажей, бытового шума от боковых соседей не слышно, там несущие стены. Если соседи сверху не вменяемые то шумоизоляция особо не поможет, или ее стоимость будет как пол стоимости квартиры, надейтесь что соседи будут вменяемыми
09 фев 2021 18:58
[...] ​​​​Одним з перших об'єктів, який буде виставлено на прозорий аукціон, стане Ірпінський виправний центр (№132). Непрацююча установа, де раніше утримували в'язнів, розташована в центрі Коцюбинського – анклаві Святошинського району Києва. Вона має 8,3 га земельних ділянок та будівлі загальною площею 27830,6 м².[...]

Додаткова інфо по темі:
Об'єкт, стартова ціна якого складає 220,2 млн грн, відкриває безліч можливостей
Повідомлення Мін'юсту з деякими скороченнями і акцентами: Перший об'єкт, який буде виставлено на прозорий аукціон, – Ірпінський виправний центр (№132). Наразі Міністерство юстиції та Фонд державного майна готують до приватизації майновий комплекс цієї установи. […] «В рамках «Великої приватизації в'язниць» плануємо виставити на прозорі аукціони майно 35-ти виправних закладів, що перебувають в «законсервованому» стані. […] », – говорить заступниця Міністра юстиції Олена Висоцька.
Державна установа «Ірпінський виправний центр (№132)» розташована в самому центрі смт Коцюбинське, лише в 6 км від столичної станції метро «Академмістечко». Заклад припинив свою профільну діяльність ще в серпні 2019 року. «Об'єкт має чудовий інвестиційний потенціал. Загальна площа земельної ділянки складає 8,3 га. […] Поруч – залізнична гілка, що дозволить новому власнику забезпечити чудову логістику. Крім того, навколо об'єкта зведений новий житловий масив, поруч – великий парк, що створює чудові умови для забудови», – зазначив заступник голови Фонду державного майна Тарас Єлейко.
Очікується, що прозорий аукціон з продажу майнового комплексу ІВЦ№132 буде оголошено в середині лютого. Об'єкт, стартова ціна якого складає 220,2 млн грн, відкриває безліч можливостей як для побудови бізнес-центру, логістичного комплексу, так і для житлової забудови. Очікується, що об'єктом зацікавиться широке коло інвесторів.
Довідка:
Державна установа «Ірпінський виправний центр (№ 132)» розташована за адресою: Київська обл., місто Ірпінь, смт. Коцюбинське, вул. Залізнична, будинок 1 та будинок 5. Відстань до Києва складає 2,8 км, до станції метро «Академмістечко» – 6,4 км, до міського парку відпочинку – 150 м, до залізничної станції «Біличі» – 120 м, до загальноосвітньої школи № 18 – 650 м. […] Загальна площа земельних ділянок – 8,3 га, категорія земель – землі житлової та громадської забудови.
На об’єкті наявні водопостачання та каналізаційна мережа. Електропостачання здійснюється двома підстанціями: 700 та 490 кВт. Стартова ціна (без урахування податку на додану вартість) складає 220 211 587,66 грн. >> Подано за: https://minjust.gov.ua/news/ministry/olena-visotska-minyust-spilno-z-fondom-derjmayna-ukraini-rozpochinae-veliku-privatizatsiyu-vyaznits
---
Вже з'явилася надумана позиція експерта, який чіпляється за юридичну чистоту процедури і сам же прогнозує, що для дотримання процедури потрібно щонайменше рік часу: https://ua-times.com/news-uk/na-pryvatyzaciyu-vystavlena-irpinska-vypravna-koloniya-ekspert-pro-nezakonnist-cogo-rishennya.html .
---
На завтра (10.02.2021) за повідомленнями ЗМІ намічено з'їзд "Слуг" (загальний чи обласної організації?), на якому ймовірно "смотрящого" за Київською областю Олександра Дубінського знімуть з цієї посади, по максимуму - виключать з партії (теоретично через ділові стосунки з ним підпадають під американські санкції осередки і члени партії). Відсторонення О.Дубінського з ідеологією "Коцюбинське має крутити дулі Києву" відкриває шлях до інтеграції Селища з Кивом.
09 фев 2021 22:21
Kyiv Sky "Відсторонення О.Дубінського з ідеологією "Коцюбинське має крутити дулі Києву" відкриває шлях до інтеграції Селища з Кивом."

Думаю що більшість мешканців Коцюбинського відчуває незручності анклаву через незручності з медичним обслуговуванням, транспортним сполученням, тощо. Але єдиним законним шляхом до початку злиття з Києвом є рішення Коцюбинської селищної ради про це. А про таке рішення, на жаль, на даний момент можна тільки мріяти. Не знаю що можна зробити в цьому напрямі.
10 фев 2021 19:57
Що тут знати. Обирати на виборах інших депутатів в селищну раду, які програмно пообіцяють голосувати за об'єднання з Києвом.
Інша справа - чи Київ захоче.
10 фев 2021 21:03
Я-Андрій Наступні місцеві вибори будуть в кінці 2025 року, якщо я не помиляюся. Пропонуєте втратити ще 5 років життя всім жителям?!

А Київ, в особі Кличка, в 2020 році декілька разів звертався до керівних / законодавчих органів нашої держави з проханням приєднати Коцюбинське до Києва, але все марно. Нагадаю що і Київрада і Київська облрада теж виступали за приєднання.
10 фев 2021 21:05

"Нову електричку Київ – Коцюбинське – Ірпінь – Буча планують запустити в березні".

https://itvua.tv/news/novu-elektrychku-kyiv-kotsiubyns-ke-irpin-bucha-planuiut-zapustyty-v-berezni/

12 фев 2021 18:43
Пропонуєте втратити ще 5 років життя всім жителям?!



Пропоную на виборах бути відповідальним у виборі. Бо якщо так голосувати, як більшість голосує, не вивчаючи програму і не цікавлячись попередньою діяльністю кандидатів, то і через 5, і через 10 будемо на ті самі граблі ставати.

А з приводу згоди Києва, то ви перегляньте форуми новобудов навколо Києва, от хоч би тут:

что еще киевом станет?гатное и крюковщина?еще бульвар стоит на чабанах не только в новоселках


Всі хочуть вселитися і щоб незабаром після цього саме те село ставало Києвом. Коцюбинське не самотнє в такій тенденції. А Київ вибирає що йому вигідно.
13 фев 2021 13:47
Подскажите пожалуйста какая шумоизоляция в домах 10,11 на ул.Доковской?


Цитата "vivs » 09.02.2021 10:45":
Шумоизоляция там отсутствует,стандартные плиты перекрытия этажей, бытового шума от боковых соседей не слышно, там несущие стены. Если соседи сверху не вменяемые то шумоизоляция особо не поможет, или ее стоимость будет как пол стоимости квартиры, надейтесь что соседи будут вменяемыми

В порівнянні з Атлант-2, де стіни з газоблоку, звукоізоляція краще.
Необхідно розрізняти два вида звуку:
* звук у повітрі, що падає на стіни та перекриття;
* звук у матеріалах конструкції будівлі.
Газобетон достатньо добре пропускає звуки низької частоти менше 150 герц (довжина хвилі приблизно 2 метри). Стіна товщиною 20-30см, легка і не жорстка, сприймається такою звуковою хвилею просто як мембрана. Зайде і перейде на протилежну сторону частина енергії звукової хвилі пропорційна відношенню щільності повітря до щільності газоблоку. А при довжині хвилі менше 10см (понад 3кГц) газоблок повністю погасить енергію звуку своєю внутрішньою структурою.
В Атланті-2 через зовнішню стіну чути прохід вантажних потягів залізницею, факт розмов сусідів за стіною (типу "бу-бу-бу", слів не розібрати).
Залізобетон стін в Атланті-1, як важкіший і жорсткий, ефективніше відбиває звукові хвилі.
Щодо звуку, який зайшов в матеріал, в цьому випадку залізобетон набагато кращий провідник звуків і саме середньочастотного діапазону.
Роботу електро- або ударного інструменту по стіні в будинку з газоблоку буде чути від найближчих сусідів. В будинку з бетону звук поширюватиметься на відстань кількох квартир поверху та на кілька поверхів.
Звуки через стелю. Окрім ремонтних звуків пізніше завжди буде чути:
* кроки (в форматі "важкі кроки", "гасання дитини", "цокання підборів")
* пересування стільців та інших меблів
* звуки падіння чогось на підлогу.
І ось зі сказаного цікавий висновок. Кому дуже не до вподоби сторонній шум варто звернути увагу на квартири останнього 25 поверху (поверхи вище 20-го погано розкуповуються). Є варіанти, де з сусідами лише спільна стіна по кухні й санвузлу (квартири торцьові і прилеглі до МЗК поруч ліфтів).
17 фев 2021 09:11

Ну що ж, старт аукціону відбувся - статус: в продажу, державної установи «Ірпінський виправний центр (№132)».

https://privatization.gov.ua/product/okreme-majno-derzhavnoyi-ustanovy-irpinskyj-vypravnyj-tsentr-132/

Там же дві фотографії з висоти.

17 фев 2021 11:39
прочитал, что на продажу выставили колонию, к которой относится 3 земельных участка.
Самый большой участок это сама колония, второй участок 2Га (котельная и пр. постройки) - участок если ехать к Атлант2 вокруг колонии будет слева перед 3 домом. Этот участок как раз граничит с Атлант2 (ранее не знал что он относится к ИВЦ). Третий участок совсем крохотный (скорее всего какие то постройки на въезде к Атлант 2)
Фото с группы во вложении
17 фев 2021 20:27

Сьогоднішня новина, дуже доречна для смт.Коцюбинське, "Міндовкілля запустило чат-бот SaveEcoBot — для скарг на забруднення повітря, води або ґрунту, несанкціоноване сміттєзвалище та шумове забруднення". Прошу про неймовірне - хто прочитає цю публікацію, будь-ласка, вділіть декілька хвилин та надішліть туди повідомлення. Давайте зробимо місце нашого проживання кращим!!!

https://itc.ua/news/mindovkillya-zapustilo-chat-bot-saveecobot-dlya-skarg-na-zabrudnennya-povitrya-vodi-abo-%d2%91runtu-nesankczionovane-smitt%d1%94zvalishhe-ta-shumove-zabrudnennya/

22 фев 2021 08:01
Подскажите, как со школой обстоят дела? Заканчиваем 4-й класс в 288 в Киеве, на осень надеемся переехать и думаем , переводить дочку в 5-й класс по месту или возить.
22 фев 2021 16:20
Сьогоднішня новина, дуже доречна для смт.Коцюбинське, "Міндовкілля запустило чат-бот SaveEcoBot — для скарг на забруднення повітря, води або ґрунту, несанкціоноване сміттєзвалище та шумове забруднення". Прошу про неймовірне - хто прочитає цю публікацію, будь-ласка, вділіть декілька хвилин та надішліть туди повідомлення. Давайте зробимо місце нашого проживання кращим!!!

https://itc.ua/news/mindovkillya-zapustilo-chat-bot-saveecobot-dlya-skarg-na-zabrudnennya-povitrya-vodi-abo-%d2%91runtu-nesankczionovane-smitt%d1%94zvalishhe-ta-shumove-zabrudnennya/

Напомните, какие основные предприятия загрязнители возле нашего жк? Особенно эта дымящая труба. Чтобы хоть понимать на кого жалобу оставлять. спасибо
22 фев 2021 16:57

>

Подивився де ця школа №288 знаходиться. Виявилося мені знайомою - там моя виборча дільниця і часто проходжу поруч, коли йду в район Новуса або на пішохідний перехід через пр.Палладіна. Як на мене, краще не поспішайте - обживетесь, і за якийсь час на місці все з"ясуєте. В Селищі дві школи - Ірпінська (!!!) №18 і Гумнітарний Ліцей на протилежній стороні залізниці (діти частенько перетинають колії по лівим проходам, один з яких в кінці вул.Робітнича, і там можуть бути непримні пригоди).

Зустрічав такі інфо. Школа №18 хронічно недофінансована і батьки в фонд школи доплачують в середньому 3000 грн/місяць (які платежі в київських школах не знаю). В київських школах позакласні гуртки оплачує (чи частково компенсує?) міський бюджет, в Селищі такого немає. Наталія Коломієць (депутатка КСР від Голосу) повідомляла про факти булінгу в школі №18. І ось це питання потрібно з"ясувати - чи немає групівщини за принципом "місцеві" проти "понаєхавших". Про Ліцей зустрічав такий факт: військова картографічна частина (та що в лісі поруч Атланту-2) подарувала Ліцею дорогу американську Геоінформаційну систему.

Відома журналістка Ірина Федорів (на УП.Блоги можете побачити сьогоднішню її публікацію, вона ж веде групу Громада Коцюбинського) рік тому в радіоефірі згадувала, що возить своїх дітей у Київ. Тож знаходьте сторінки зазначених закладів і осіб у мережі і запитуйте в них. Можливо інформаційно та як контакт може бути помічним сайт //kotsubynske.com.ua/ .

А щоби дитина могла протистояти булінгу можна віддати в секцію китайського бойового і психофізичного мистецтва - місцевий "Шаолінь" - "Храм Миру Пересвіт": https://peresvit.ua/ . Між іншим "американська легенда гунфу-кіно" Брюс Лі починав з м"яких (внутрішніх) стилів - Тайчі і Вінчун.

23 фев 2021 15:07
Прошу тих хто знає назви підприємств, які забруднюють повітря навколо ЖК "Атлант" вказати їх.

-------------------------------------------------

Основні забруднювачі повітря в смт.Коцюбинське:

- ВАТ "Білицька меблева фабрика";
- ПРАТ"Білицький завод "Теплозукоізоляція";
- ПРАТ "Пластмодерн";
- ТОВ "Білицьке деревообробне підприємство";
- ТОВ "Еколіс груп";
- ТОВ "УкрКабель";
- виробництво на території колишнього заводу "Промкомбінат";
- багаточисельні малі підприємства.
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .101103. . .117
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее