Подать объявление

ЖК Атлант | Коцюбинское, ул. Доковская, 14

ЗастройщикАТЛАНТ
Сдача ЖК2015 - 2023 г.
Планировки
от 21 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
196из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 133.
10/8%
12/9%
34/26%
35/26%
42/32%
1. . .9395. . .117
16 окт 2020 14:14
Nikalay Про те чи нормальні вікна встановлює забудовник краще розкажуть люди з попередніх корпусів бо я ще не живу в ЖК "Атлант", мій 9 будинок.
16 окт 2020 14:21
maxskayt Мені при купівлі квартири сказали що орієнтовна дата заселення / початку ремонтів - червень 2021 року. Два тижні тому телефонував у відділ продажів і отримав інформацію що будинок 9 майже готовий. Буде сертифікат від ДАБІ і десь через місяць після цього почнуть викликати людей на огляд квартир. Судячи по всьому статися таке повинно до кінця цього року.

Але в більшості випадків забудовники не вселяють людей до кінця опалювального сезону, хоча в 11 будинку в грудні 2019 року таки стартував процес заселення.
17 окт 2020 01:10
Местные жители.Есть инфа какой застройщик купил землю бывшей колонии? Должен был быть(или будет) аукцион Минюста в октябре


Чому Ви думаєте, що ця ділянка має цікавити забудовників (житла)? По-перше, житло або щось громадське типу школи будувати на місці колишньої в"язниці - точно "не феншуй" (неблагодатне місце по нашому). По-друге, поруч залізниця і буде шумовий некомфорт мешканцям. По-третє, будувати потрібно згідно з ДПТ території (Генпланом для Києва) або узгоджено з місцевою владою, яка має погодити (або змінити призначення ділянки). У зв"язку з виборами влада - в стані транзиту, статус селища Коцюбинське - в стані транзиту (до Києва). ДПТ Святошинського району або його частини немає. На Генплані визначено лише план забудови на ділянці колишньої військової частини 147га у лісі (Пономарьова, 1А; мешканці вважаються коцюбинчанами, а земля передана одним з міністрів оборони Києву). По-четверте, у самого міністра (Д.Малюська) схоже проблеми, пов"язані з поведінкою. (Незадоволені у зеСлузі: вже є Головний Клоун - і досить!)

Можливо чекають результатів виборів і подальшого приєднання Селища до Києва, тоді ціна може збільшитись.

Думаю ділянка може бути цікавою під господарське застосування, щоб щось доставляти і вивозити залізницею.

Моя думка для варіантів об"єднання Селища з Києвом або асоціації (наприклад соціальна інфраструктура інтегрована з Києвом, адміністративно - самостійна територія в спеціальному статусі "території інноваційного розвитку") - станція метро продовженої Червоної гілки. Тоді поруч станції метро логічно будувати торговий центр і офісну будівлю з різноманітними закладами надання послуг. Поки що хочуть продовжувати метро до перетину пр.Палладіна з залізницею для пересадки там в бік Ірпеня, щоб розвантажити платформу Святошин. Якщо ж тягнути метро, як я пропоную, тоді 2 завдання вирішуються - і пересадка на електричку, і сполучення з Селищем. І проміжну по дорозі станцію зробити в Новобіличах під вул.Підлісна з виходами на Булаховскького і Наумова. Тоді суттєво розвантажується простір поруч ст.м.Академмістечко переповнений громадським транспортом. (В 2012 році під проєкт Bionic Hill на згаданих 147га планувалися 3 наступні станції - Новобіличі, Коцюбинське, Науковий Центр. В Bionic Hill планувалося 20-30 тисяч постійних мешканців і ще 80-100 тисяч працівників щодня іззовні.)

[Малюнок відображено зі зрізаними лівою і правою частиною. Щоб роздивитись ліву частину відкрийте зображення в окремій вкладці.]
17 окт 2020 22:23
Nikalay Про те чи нормальні вікна встановлює забудовник краще розкажуть люди з попередніх корпусів бо я ще не живу в ЖК "Атлант", мій 9 будинок.


живу в 11

як пояснили мені люди, що встановлювали вікна на балконі (в 9 та 8 корпусі - вже встановлено забудовником), бригади спішать і халтурно встановлюють вікна
особисто в мене, двері на балкон погано закривалися, зчесували залізо
на вікнах - кути не зачищені
самі по собі вікна - класні, якісні

якщо фінанси дозволяють - запросіть майстрів по встановленню склопакетів
при потребі, демонтуйте відразу встановлене забудовником і ставте з якісним монтажем
демонтоване без проблем продасте на олх
18 окт 2020 08:14
Я из 10 дома, нам больше повезло с окнами. Профиль качественный (Рихау), все системы были отлично отрегулированы. В балконной двери в нижней части (не стекло, а пластиковая вставка) была трещина - в течении дня заменили.

Насчёт скорого заселения дома 9 - сомневаюсь. 10-й дом тоже в декабре прошлого года сдали, на 2 квартала раньше заявленного срока, а ключи начали выдавать в июле. Хотя, быть может, вам и повезёт...
18 окт 2020 12:17
JustSky та Олеся Н дякую Вам за відповіді по вікнах!

Питання - чи були в момент прийому квартири у забудовника на вікнах та дверях балкону ручки для їх відкривання? Бо вже складаю список потрібного на прийомку.

Конкретна дата заселення будинку залежить як від його готовності так і від кількості викуплених квартир. Пан Данило з відділу продажів сказав про дуже високий ступінь готовності 9 будинку. А по сайту видно що всі квартири в 8 та 9 будинках продані. Сертифікат ДАБІ плюс процес прийомки квартир покупцями буде йти не менше місяця-двох, плюс час на усунення знайдених огріхів, за цей період все зроблять - придомову територію, вхідну групу і т.д.
18 окт 2020 15:54
двері балконні у нас відкривались та,що впиралися у відкоси(((...але застройщик сам це помітив і на місці відкорегував....писали,що стіни рівні....скажу Вам,що їх рівняти і рівняти...витяжка на балконі була не до кінця вибита...так і не зробили...не стали їх чекати....а так— все толково наче...ось тільки вікно в кімнаті підводить,видно,що загнуті резинки((((
18 окт 2020 19:16
victorkrynytsky, ручки на окнах были. Мы тоже приехали со своей ручкой, не пригодилась)
С собой берите строительный унитаз, краны проще на месте купить (без этого набора не подключат воду); строительный умывальник тоже здорово облегчает жизнь.
Если жить прямо в ремонтируемой квартире, индукционная плитка - находка. И посуда для пикника.
И заранее запишитесь к плиточнику - к хорошим очередь на пару месяцев.
18 окт 2020 19:54
Была недавно в Коцюбинском сфотографировала дома со стороны заправки.
19 окт 2020 18:56
Здрастуйте, скажіть будь ласка, вкладники 14 будинку, у всіх страховий договір тільки на рік? до 2021?
19 окт 2020 22:35
Q: скажіть будь ласка, вкладники 14 будинку, у всіх страховий договір тільки на рік? до 2021?

А в мене зустрічне питання, можливо буде й роз"ясненням. Страховик - "Київ Ре" чи якась інша компанія? Про "Київ Ре" цікавився відгуками в мережі - страхові по авто затягує чи не виплачує. Якось в радіопрограмі чув від представника МТСБУ згадку цієї компанії, в неї не було коштів на виплату (мабуть через суд примусили) і вона до них звернулась по допомогу. Про страхові випадки в ЖК "Атлант" не чув. У випадку "Київ Ре" чекати страхової компенсаціі нереально.

Припускаю (не стверджую), що залучення Страховика, - справа оптимізації податків Забудовника. Виплат в разі чого очікувати не варто. І закінчення річного страхового терміну на пів року раніше введення в експлуатацію...

Цікаво - яка частка загальної вартості тепер йде на страхування: 12-14%, інша?
20 окт 2020 12:44
Здрастуйте, скажіть будь ласка, вкладники 14 будинку, у всіх страховий договір тільки на рік? до 2021?

Добрий день, так у нас на рік але нижче зазначено що договір діє до терміну зазначеному в п.2.6 контракту, а там прописано запланований термін заселення будинку.
22 окт 2020 05:35
Бетон сохне в нових будинках мінімум один рік. Сирість по відгуках проходить десь через два роки після залиття всього будинку. {-} Сам переживаю через це. Бо ж може з'явитися пліснява / грибок.

Під час огляду-приймання квартири 14 серпня надмірної вологості не відчув. А от наявність будівельного пилу в повітрі, так що тягнуло кашлянути - запам"яталось. Після того був ще двічі у хаті і вологості не відчував. Думаю, може бути різна ситуація за поверхами. У мене помешкання згори, а на нижчих поверхах - припускаю - може бути вологіше, хоч вони й заливалися раніше. Це перше. Друге припущення - можливо на якісь поверхи йшов завіз більш рідкого бетону (відхилення від технології?) і на цих поверхах є така аномальна вологість. Для перевірки першого і другого потрібна статистика від власників з вказівкою поверхів. Відчуття вологості залежить від пори року (організм переналаштовується) і теплоти повітря. Влітку при температурі хатнього повітря >25C зайва вологість відчувається при рівні понад 50-55%. Зимою при T=20-23C (і за вікном - мінус) - вже понад 25-30% відчувається. При >30% на вікні вже конденсат (щоправда у мене холодний однокамерний склопакет 1999 року). Ультразвуковий зволожувач - ще років 10 тому цим захоплювався - викидав в повітря за годину ~0.5л води і рівень вологості 35% все одно був недосяжний.

Щоб не було конденсату на склі ймовірно є якісь рідини, які надають поверхні водовідштовхувальних властивостей.

"Бо ж може з'явитися пліснява / грибок" [внаслідок вологості]
Грибок та інша жива природа їсти суто мінеральний бетон не буде, повинна накопичитись якась органіка - з пилу, повітря, забрудненої води. Але тема загалом цікава - щоб стіна була і екологічна, і одночасно антибактеріальна/антиалергійна. Те про що писатиму далі наштовхнуло 4 питання Зе!типуРеферендум - в кожному crazy трапляється дещо real...

Вперше почув про конопляне еко-будівництво в радіопередачі "Місто можливостей". У мене самого колись була ідея замість обоїв використовувати тканини на гратчастих дерев"яних панелях. Але проблема в тому, що тканини вогненебезпечні. А ось конопляні тканини вогнетривкі і можливо для такого підійдуть...

Перший висновок для застосування в ремонті - екологічна штукатурка на основі вапна й подрібненої технічної коноплі (антибактеріальна, антигрибкова, антиалергійна).

Український засновник компанії Hempire UA (hemp = конопля) на сьогодні ймовірно вже розробив утеплювальні панелі для багатоквартирних будинків альтернативні пінопластовим і мінватним.

Докладніше про напрям Cannabis-Home пропоную ознайомитись за посиланнями:
https://www.epravda.com.ua/publications/2018/08/3/639244/
https://ukrainer.net/buduvaty-z-konopel/
https://bituk.media/specztema/tepli-budynky-i-zelena-nafta-rynok-tehkonopel-nabyraye-obertiv/
https://www.ecotownhouse.com.ua/wp-content/uploads/2018/11/Budivnictvo-budinkiv-z-konopli.pdf
https://ru.wikipedia.org/wiki/Костробетон

Висновки зі сказаного. Бетон при виробництві - значний CO2 забруднювач. На 1м3 бетону припадає 200кг викидів CO2. 1м3 вапна сам буде поглинати 165кг CO2. 1га конопель за 4 місяці росту поглинає 10тон CO2 і дає приріст біомаси більший ніж 50-літній ліс. (Популярна сьогодні еко-фашистка Грета Тунберг ймовірно буде в захваті від конопляного анти-CO2 проекту.) Як наповнювач вапна йде костриця - деревна частина, що залишилася від переробки рослини. З волокна роблять тканину, паклю, канати. Насіння - цінний біоматеріал. Вирощування коноплі можна назвати виробництвом "зеленої нафти" і за обсягом за декілька років можна вийти в рівень десятків мільярдів доларів, як все СГ країни сьогодні. До того ж конопля витягує із землі забруднюючі речовини тож є така додаткова еко-функція. (Віддати Чорнобильську зону під вирощування?)

Непоганий напрям бізнесу наприклад для компанії Епіцентр. Судячи з інтерв"ю О.Гереги сайту ЛБ, у них явно є надлишок коштів і вони вкладаються в різноманітні проекти по всій Україні. Ні щоб підтримати профільний для себе новий будматеріал, вкладаючись при цьому у вирощування коноплі. І поруч з ними є селище Коцюбинське де можна звести пілотні будинки. (Або просто за ними і Lavina, де покинута ділянка проекту LaLaLand, що зупинився. Cannabis Land - непогана назва, як на мене, для розкрутки проекту.)
22 окт 2020 12:36
Cannabis Land это конечно очень весело но к сожалению вместо LaLaLand на этой земле уже давно строят Лаки Ленд

А вот Cannabis Land можно было бы построить вместо какого нибудь из складов промзоны коцюбинского между 1 и 2 Атлантом
Это конечно фантазии но Cannabis Land это круто, брендом ленда будет листочек конопли :smile: :smile: :smile:
22 окт 2020 14:46
Cit.: Cannabis Land это конечно очень весело но к сожалению вместо LaLaLand на этой земле уже давно строят Лаки Ленд

Трохи не так. Не "давно", а недавно - з грудня 2019 року. І дуже поспішають, так що тепер ображені інвестори ЖК Метрополіс за затримку і економіях при внутрішніх роботах. LaLaLand мав ділянку у формі літери Г загальною площею за грубою оцінкою 70-100га. Верхня частина (горизонтальна риска уявної Г) ймовірно мала площу 37га. Із цієї площі Lucky Land'у дісталося 28га. Я ж говорю про решту ділянки (вертикальна риска Г), що вздовж задньої стінки Lavina та Епіцентру. Навпроти заднього виходу Lavina, найближчого до Епіцентру й Лісу знаходиться покинута величезна будівля ВП LaLaLand'у. Її щоденно бачать мешканці Коцюбинського, які пішки йдуть додому від Ашану та Lavina. Ця ділянка, припускаю, на сьогодні розглядається під Депо Метро в разі продовження. І це земля тепличного господарства і вирощування розсади кущів і дерев. Тож в назві Cannabis Land буде певна симфонічність. Гілка коноплі має 7 листочків. Цифра вважається щасливою (lucky)...
23 окт 2020 07:44
Cannabis Land це в любому місці буде не погано, люди будуть у вазончиках вирощувати Cannabis та завжди радіти життю :smile: :smile: :smile:
24 окт 2020 17:37
Питання до тих хто вже проживає в ЖК. Як забудовник робить вхід в каналізацію? Вхід тільки один, в туалеті чи є також другий вхід на кухні?
25 окт 2020 19:19
в 10 домі один в санвузлі,пробиваєте отвір в кухню в стіні і ложите труби
28 окт 2020 10:43
Супер аналіз. Дякую за те, що поділилися інформацією.
Частина страхової оплати в договорі складає 14,5%.



"Понад рік протоколював для себе дані про наявність квартир в корпусах ЖК "Атлант" і "Атлант-2" за допомогою сайта atlant.build . Із зібраних даних можна було дивитись зміну наявності квартир та цін за м2. З корпусу 14 почав розширене протоколювання з урахуванням конфігурацій та поверхів. Вже знадобилась матрична форма у вигляді таблиць Excel. Якщо вести цей проект далі, можливо доведеться переходити на базу даних (наприклад Access).

Деякі дані та висновки з них спробував представити в зручному для сприйняття форматі. Документ формату PDF пропоную для перегляду і завантаження (всередині не графіка, а текст і дані доступні для копіювання)."
[attachment=0]Деякі статистичні дані по корпусу 14.pdf[/attachment][/quote]
29 окт 2020 17:02
По результатам выборов в Коцюбинском побеждает Даниш, ярый противник присоединения к Киеву. Так что на ближайшие 5 лет посёлок останется анклавом Киева и будет относиться административно к Бучанскому району. Увы...
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .9395. . .117
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее