Подать объявление

ЖК Podil Plaza & Residence | Подол Плаза | Статус Буд - Прайм | ул. Глубочицкая, 73

ЗастройщикStatus Group
Сдача ЖК2020 - 2023 г.
Планировки
от 53 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
40из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 16.
9/56%
2/13%
1/6%
1/6%
3/19%
234. . .13
15 июль 2016 20:38
Отзывы о жилом комплексе




Жилой комплекс Podil Plaza & Residence
Киев, ул. Глубочицкая, 73
Застройщик: Статус Буд - Прайм
Ранняя заявленная дата окончания: 3 кв. 2017

1 секция: 2 кв. 2018
3 секция: 1 кв. 2020 (ранее: 2 кв. 2018)
4 секция: 2 кв. 2020 (ранее: 2 кв. 2018)
2 секция: 3 кв. 2020 (ранее: 2 кв. 2019)



Багатофункціональний житловий комплекс «Podil Plaza & Residence» з унікальним набором комерційних площ, в якому розміщені сучасні торгові площі, зручні офіси, комфортабельні квартири з мальовничими краєвидами на історичні місця Подолу, зони відпочинку і розваг, спортивно-оздоровча зона з басейнами. Надає майбутнім власникам ряд незаперечних переваг та виправдає очікування навіть самого вибагливого покупця для будь-якого покоління.

Прибудинкова територія комплексу передбачає оригінальний ландшафтний дизайн, доріжки для прогулянок, сучасні дитячі та спортивні майданчики. Нічне підсвічування підкреслить знаковість об'єкта.




Законность проекта по состоянию на 08.12.2016 озвучена в этом сообщении.
Сообщение о форумной атаке злоумышленников на эту тему 27.12.2018 здесь.
22 июль 2016 08:53
З ДОПОМОГОЮ «ЧОРНИХ НОТАРІУСІВ» ШАХРАЇ В КИЄВІ ПРИВЛАСНЮЮТЬ МІСЬКУ ЗЕМЛЮ І КОМУНАЛЬНЕ МАЙНО.

01.10.2007 Київською міською радою прийнято рішення N 423/3257 «Про продаж земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю "ВК-БРОК" на вул. Глибочицькій, 73 - 77 у Шевченківському районі м. Києва» площею 1,0740 га.
В подальшому ТОВ "ВК-БРОК" передало цю ділянку ЕРСТЕ БАНК ДЕР ОСТЕРРАЙХІШЕН ШПАРКАССЕН АГ.
Рішенням Господарського суду міста Києва від 31.07.2012 року у справі № 47/472, залишеним без змін постановою Київського апеляційного господарського суду від 25.10.2012 та постановою Вищого господарського суду України від 26.02.2013 року, земельну ділянку повернуто у власність міста.
Здавалось би – трикратне ура – справедливість перемогла, зло покарано, землю повернуто місту. Причому, слід звернути увагу на те, що після цих судових рішень, якими земельну ділянку повернуто місту, Київська міська рада цю земельну ділянку – НІКОМУ НЕ ВІДВОДИЛА!!!
Але ЧУДО – виявляється - згідно витягу Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, ця земельна ділянка належить на ПРАВІ ВЛАСНОСТІ такому собі Обслуговуючому кооперативу «Житлово-будівельний кооператив» «БЕРЕЗНЯКИЖИТЛОБУД» і на цій земельній ділянці уже навіть зареєстрували право власності на об’єкт незавершеного будівництва. Тобто, земля згідно судових рішень мала бути повернута місту, але «по дорозі» її тупо вкрали на підставі підробних документів з допомогою "чорного нотаріуса".
Абсолютно кримінальна афера.
Наразі порушена кримінальна справа, а Київська міська рада готує віндикаційний позов про повернення земельної ділянки із чужого незаконного володіння та знесення самовільної забудови
Далі буде
23 июль 2016 06:49
такая махина и третья категория строительства :faceoff:
23 июль 2016 07:01

источник здесь https://kievvlast.com.ua/upload/file/glybochickaya.pdf
а вот здесь тоже интересно написано что и как было в судах //vgsu.arbitr.gov.ua/docs/28_3674705.htm l

23 июль 2016 10:43
вы кратенько тут перескажите всю историю этого участка (без подробностей, суть только), а то народу ж наверняка лень будет всё читать, а вы то в курсе всего
25 июль 2016 12:54
Кто ни будь владеет информацией из проектной документации? интересует, как фундамент дома будет соприкасаться с канализационным коллектором?
25 июль 2016 19:39

Кратєнько?
Добре: Як я вже зазначив вище - судами в 2012 – 2013 років у одних бізнюків, яким Льона Черновецький продав землю її забрали, та як слідує із тексту судових рішень повернули Києву.
Проте, тут грянули буремні кінець 2013-2014 роки – бардак і хаос, і під цей шумок два шуліка з допомогою «чорного нотаріуса» взяли і передали цю ділянку один іншому якоби в заставу.
А потім, якоби заставодавач не розрахувався з боргом і заставоутримувач забрав цю землю за борг.
Звичайно, нотаріус оформляючи договір застави мав би зайти в реєстр нерухомості і пересвідчитись чи так званий заставодавач – є власником цієї землі, проте «чіста случайно» нотаріус це не зробив, хоча згідно інструкції про вчинення нотаріальних дій мав це зробити.
Коли до нотаріуса прийшла міліція щоб вилучити документи, нотаріус здєлалі «круглиє глазкі» - а я яй, о йо йой, а ви знаєте – буквально перед вами приходив якийсь ваш колега, пред’явив посвідчення і уже вилучив ці документи.
Стали перевіряти, звичайно такого працівника міліції – не існує в природі, але нотаріус закатує глазки і божиться, що йому пред’являли посвідчення і тикає якийсь протокол, підписаний неіснуючим слідчим.
Звичайно, можна витребувати всю інформацію з держреєстру про реєстрацію всіх угод і на якій підставі і скасувати цю аферу, при бажанні – у суді, як два пальці об асфальт – та повернути землю місту.
Але я вже кілька місяців б’юсь як риба об лід, в КМДА і в Київраді щоб вони подали позов – і така стіна, що мама не горюй.
Як мені пояснили, це афера колишнього голови секретаріату Верховної радим України і він хоч колишній, але відать в дружбі з теперішніми.
А вся війна між колишньою так званою «злочинною владою» і теперішніми «пацтріотами» разних мастей - то тільки шоу.
Бо як інакше пояснити, що навіть «свободівець», голова постійної комісії Київради з питань дотримання законності, правопорядку та запобігання корупції пан Бондарчук (тіпа знаний борцун з корупцією), навіть він ось уже кілька місяців категорично не хоче виносити моє звернення з цього питання на розгляд комісії.
Наголошую – при бажанні з боку Київської міської влади, повернути місту землю в суді елементарно і добросовісний набувач тут не прокатіт, тому що згідно цивільного кодексу України, майно (в тому числі і землю) можна забрати і в добросовісного набувача, якщо вона вибула з володіння власника, поза його волею, а Київрада, як відомо рішення про передачу цієї землі (після судових рішень про її повернення місту) – не приймала.
Але Київські чиновники і навіть «борцуни» від так званої опозиції – вже шарахаються від мене, но крєпко захищають права жуликів і злодіїв. І ви будете сміятись, але інтереси шахраїв протягом 2014-2015 років в судах захищала прокуратура.
Я деталі всі поки що не розкриваю, бо хочу підождати понеділка, якщо «Українська правда» не надрукує мою статтю, то буду шукати інше видання – де її розмістити


Джерело моє власне розслідування.

Готовий надати для редакції "Доміка" всі необхідні документи.
На частину з них - рішення судів - є посилання у тому дописі що я Вам дав.
Якщо редакція не заперечує готовий розмістити всі скани відповідей з КМДА, з Київради і т.д.

Вся ситуация с документами
//olexsandrdyadyk.livejournal.com/20521. html



Зараз залучається Народний депутат Левченко, питання буде підняте на найближчій сесії, тим паче як слідує з відповіді Київради, земля, на підставі вище мною вказаних судових рішень була передана у володіння Київради.
"Українська правда" відписалась, що мою статтю вони надрукують, але спочатку хочуть отримати відповідь з юридичного департаменту Київради - чому вони до цих пір не подали позов (а що ті скажуть?).
І що ще дуже важливо - строк позовної давності ще не закінчився, так як Київрада взнала про порушення їх прав лише у грудні 2013 року, коли їм було відмовлено у реєстрації їх права власності на ділянку (бо у неї вже виявляється є інші "щасливі" господарі.
І землю у шахраїв заберуть.
Тому ділянка відверото кримінальна і безперспективна з точки зору інвестицій.
І йде там колектор чи не йде - уже взагалі не має жодного значення.
Аркуші вийшли не по порядку - звиняйте - не фахівець у цьому.



Вдалось з’ясувати, що право власності на вказану земельну ділянку було з невідомих причин зареєстровано на Компанію «ДЖУЛІАНА ФАЙНЕНС С.А» на підставі договору купівлі-продажу від 20.08.2014, посвідченого приватним нотаріусом Щелковим Михайлом Костянтиновичем (м. Київ, пр. 40 річчя Жовтня, готель "Мир").
Змістом вказаного договору купівлі-продажу від 20.08.2014 року було передбачено, що компанія "ТСОУГАРОН ДЕВЕЛОПМЕНТС ЛІМІТЕД", юридична особа за законодавством Республіки Беліз, в якості Продавця, передає компанії «ДЖУЛІАНА ФАЙНЕНС С.А», в якості Покупця, земельну ділянку, площею 1,0740 га, кадастровий номер 8000000000:91:119:0046, що розташована за адресою: вул. Глибочицька, 73-77.
Більш того, в тексті такого договору зазначено, що відчужувана ділянка належить Продавцю на підставі Договору про задоволення вимог іпотекодержателя, посвідченого ТИМ ЖЕ приватним нотаріусом Щелковим М.К. від 02.07.2014 року.

У зв’язку з підозрами щодо шахрайства із заволодіння земельною ділянкою до приватного нотаріуса Щелкова М.К. було направлено адвокатський запит щодо підстав укладення вказаного договору купівлі-продажу Земельної ділянки та реєстрації права власності за невідомою Компанію «ДЖУЛІАНА ФАЙНЕНС С.А» з метою подальшого роз'яснення даної ситуації.
Своєю відповіддю від 24 квітня 2015 року Щелков М.К. повідомив, що 20 лютого 2015 року старшим слідчим в особливо важливих справах Генеральної прокуратури України Котець Є.А. було вилучено всі документи, які стосуються справи, пов’язаної із Земельною Ділянкою, на підставі Ухвали Подільського районного суду міста Києва від 18 лютого 2015 року у справі №758/1713/15-к (копія листа-відповіді додається).
Відповідно до змісту вказаної Ухвали, нею начебто надавався дозвіл на вилучення вказаної документації в межах досудового розслідування у кримінальному провадженні № 12014000000000815, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань 22 січня 2015 року за фактом зловживання владою та службового підроблення за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ст.ст. 364 та 366 Кримінального кодексу України (копія ухвали додається).
За словами нотаріуса, йому не було залишено ані копій вилучених документів, ані повернуто в подальшому їх оригінали. Крім того, жодних інших відомостей про місце перебування вказаних документів та хід кримінального провадження, в межах якого їх було вилучено, наразі не відомо.
А ТЕПЕР ГОЛОВНИЙ ФОКУС:
Подільський суд повідомив, що ніякої ухвали про вилучення документів у нотаріуса Щелкова суд не виносив (як не існувало ніякого кримінального провадження № 12014000000000815 і лжеслідчого).
Але наївний божий одуванчки Щеглов навіть не зняв копії з тих документів, які в нього начебто вилучив неіснуючий слідчий і тепер лише кліпає наївними глазками.
(документи додаються)



Але в цій справі вражає інше - позиція київської міської влади, Спасибка, Поліщука, Міщенка, секретаря Київради Прокопіва, які ризикуючи своєю репутацією і репутацією Київського міського голови - насмерть стоїть за інтереси аферистів і категорично не хочуть подавати позов про повернення майна (землі) із чужого незаконного володіння.

Враховуючи, що чиновники КМДА ніяк не хочуть подавати позов про повернення вкраденої у киян землі
Ми змусимо подати такий позов прокуратуру.
//kiev.segodnya.ua/kaccidents/utrom-v-ki eve-aktivisty-lezhali-pod-prokuraturoy-7 42911.html
Чому ми інформуємо про це читачів даного шановного форуму?
Тому, що ми дуже не хочемо, щоб від цієї афери постражав ще хтось, окрім територіальної громади, яка вже постраждала.
Потрібно зрозуміти, що ми все одно доб'ємось позову про повернення цієї місту та знесення недобудови на незаконно привласненій землі, який - 100% виграшний для міста.
Але нам дуже не хотілось би, щоб мимоволі постраждали необачні інвестори, які ризикнуть інвестувати в цей об'єкт - будівництво якого буде визнано незаконним, через відсутність належних прав на землі.
Звичайно, інвестування це приватна справа людей і ми не можемо нікому нічого вказувати, проте звертаємо увагу потенційних інвесторів на те, чи доцільно інвестувати у об'єкти, не гарантовані від великих ризиків.
Ваше право прислухатись до нас чи ні і ми поважаємо це право - але потім на нас не гнівіться
Ще раз пропонуємо ознайомитись з "історією" "набуття прав" на цю ділянку //olexsandrdyadyk.livejournal.com/20521. html
З повагою ГО "Кияни об'єднуємось"



До прокуратури ми подали звернення, сказали на початку цього тижня перезвонити взнати, яке вони прийняли рішення.
Понеділок важкий день, тому звонитиму завтра.
Взагалі то я не очікував такої реакції чиновників міської влади.
Ризикуючи своїм політичним майбутнім і навіть кримінальною відповідальністю (якщо не завтра то потім зміниться влада) Спасибко, Прокопів, Поліщук насмерть стоять за інтереси шахраїв і позов не хочуть подавати. Надіюсчь подасть прокуратура.
Проте, на всяк випадок ми готуємо і план "Б".
Подаю до Національного антикорупційного бюро України, заяву про злочин посадових осіб КМДА, які зловживаючи владою та діючи в інтересах третіх осіб, невживають заходи для повернення місту вкрадених активів (землі).
Переговорив з Льошою Гриценком (він голова Ради громадського контролю при Набу) - ну щоб "нє затєрялось. Мій товариш - помічник Єгора Собоєва подасть документи на комітет ВР з питань запобігання і протидії корупції - нехай там розглянуть і запит через Верховну раду. Ну і готуємо ще більш масштабну акцію під Генпрокуратурою, вірніше цей раз толпою прямо в вєстібюль завалимо (маємо право) і не ми будемо винні, що іншим пройти буде неможливо.
Хоть митьйом, хоть катанням, хоч тушкой хоч чучелом, але хочеться домогтись повернення цієї землі, настільки вражає цинізм і наглість її привласнення



Тут шановний ashurik звинуватив мене, що виступаю проти будівництва, а будівництво це добре.
Хотів би зазначити шановному ashurik, що мало де ви знайдете таких гарячих прихильників будівельної галузі і підтримки інвесторів як я.
На відміну від деяких, дійсно ортодоксальних "борців" з будь якими забудовами, я за будівництво, але я проти злодійства.
В цьому районі вартість земельної ділянки, коливається в межах 10 - 20 тисяч доларів за сотку і навіть більше. Відтак ринкова ціна цієї ділянки, площею понад 1 гектар складе біля 1 - 2 мільйонів доларів (25 - 50 мільйонів гривень).
Навіть якщо взяти найнижчу ціну то це складе:
100000 доз інсуліну для хворих.
або біля 80 відремонтованих покрівель у старих хрущовках, або 20 відремонтованих ліфтів і т.д.
Тому, якби забудовник чесно купив у міста цю ділянку за ринковою ціною та сплатив кошти до міського бюджету - то йому був би низький уклін та шана - і попутного вітру його забудові.
Проте, цю ділянку примітивно вкрали по підробних документах, через чорного нотаріуса, чим нанесли громаді міста Києва збитки в сумі тих самих 25-50 мільйонів гривень. А це злочин і особливо тяжкий.
Злочинці (дужееееее впливові робяти) надіються, що прокурор міста Києва спустить штани і обслужить їх в будь яких позах та замне цю справу. Що ж, цілком можливо, проте, і на старуху знаходиться проруха.
І прокурорів уміємо спонукати до належного виконання посадових обов'язків.
Колись мені навіть довелось надіслати прокурору Києва вібратор та запропонувати йому всунути цей предмет в одне місце свого заступника, який також як заліхваться "дєвочка по визову" обслуговував шахраїв.
До мене такого ще ніхто не робив, всі були в шоці, але подіяло і завдяки цьому та тому, що ми залучились до участі у справі в якості третьої сторони - місту було повернуто пам'ятку культурної спадщини - "Садибу Мурашко", що складалась із чотирьох будинків, також незаконно привласнених шахраями.
Бачу доведеться знову вдаватись до шокових методів.
Тому, в найближчий час буде проведено масштабну акцію уже біля Генеральної прокуратури, де в присутності засобів масової інформації Генеральному прокурору Луценку, буде передано ще більший вібратор щоб він його вручив чи засунув прокурору Києва (кажуть простітути і ге...) це люблять та надувну женщину вже для самого Луценка.
Публічність і резонансність цієї справи змусить все ж таки звернутись до суду і повернути ділянку місту.
//ord-ua.biz/2011/07/28/esche-raz-pro-do m-murashko-korruptsionnyij-bordel-i-obiz hennyih-prokurorov-



//kievvlast.com.ua/news/chinovniki_kgga_ podarili_moshennikam_gektar_zemli_na_pod ole39555.html
Чиновники КГГА подарили гектар земли на Подоле
18 сен 2016 14:31
Извините, я, конечно, не знаю мотивов Gjvshrjdfybq, возможно они и меркантильные, но пишет он правильные вещи - законность получения земли застройщиком сомнительна, как и категория сложности строительства - 3. Пусть застройщик заплатит за землю в бюджет по рыночной стоимости, получит разрешение ГАСК 5 категории и строит себе, находясь в равных условиях с другими участниками рынка.

Гроші у прокуратури на судовий збір вже закінчуються, а платити за подачу цього позову треба багато. Ще раз питаю, чому не Верховна Рада України як позивач, яка є користувачем майна? До чого тут прокуратура? Ст.131-1 Конституції в новій редакції передбачає, що прокуратура здійснює представництво у виключних випадках. За законом, це має відбуватися тоді, коли немає органу,який може бути позивачем. Верховна Рада може бути позивачем, проте у корупції Ви її чомусь не звинувачуєте. То може трохи переорієнтуєтеся?
28 сен 2016 16:41
Цитата "Leviafan1984":


Гроші у прокуратури на судовий збір вже закінчуються, а платити за подачу цього позову треба багато. Ще раз питаю, чому не Верховна Рада України як позивач, яка є користувачем майна? До чого тут прокуратура? Ст.131-1 Конституції в новій редакції передбачає, що прокуратура здійснює представництво у виключних випадках. За законом, це має відбуватися тоді, коли немає органу,який може бути позивачем. Верховна Рада може бути позивачем, проте у корупції Ви її чомусь не звинувачуєте. То може трохи переорієнтуєтеся?



Верховна рада НЕ Є користувачем цієї землі.
Судове рішення 2009 року яким визнано право користування цією земельною ділянкою за Верховною радою України - це лише підстава для набуття такого права, проте, згідно ст. 125 Земельного кодексу України - "Право власності на земельну ділянку, а також право постійного користування та право оренди земельної ділянки виникають з моменту державної реєстрації цих прав"!!!!!
Але, тодішній керівник апарату Верховної ради України Зайченко, зловживаючи службовим положенням і вже маючи на меті ще тоді привласнити цю ділянку - з 2009 року так нічого і не зробив, щоб Верховна рада оформила право право постійного користування цією ділянкою, шляхо отримання відповідного державного акту.
Тобто - Верховна рада так і не стала користувачем цієї ділянки. І не має до неї на сьогодні жодного відношення.
Але у цієї ділянки є законний власник - територіальна громада міста Києва (навіть у випадку, якби верховна рада оформила право постійного користування - то і в цьому випадку власником залишилась би територіальна громада).
Бо право постійного корисстування - це лише право користування, а не право власності - власник залишається той самий - територріальна громада міста Києва, в особі Київської міської ради

Після моїх скарг і звернень вони вирішили перестрахуватись і ЖБК "Березнякижитлобуд", власником якого є пані Стріхарська перепродало ділянку по Глибочицькій 73-77 такому собі ТОВ "ДІА РК", власником якого є також пані Стріхарська.

Прокуратура "вдруг" обнаружила незаконное строительство
//stroyobzor.ua/news/v-centre-kieva-prok uratura-obnaruzhila-nezakonnoe-stroitels tvo
05 окт 2016 11:46
Администрация форума обращает ваше внимание:

- Информация на форуме может являться недостоверной, если она не подкреплена неопровержимыми доказательствами. Сообщения на форуме - это мнение их авторов.
- Наличие форума и наличие сообщений в нём гарантировано Конституцией и правом на Свободу Слова.
- Представители проектов не ограничены в возможностях общения и правах опровержения недостоверной информации.
- Любые предложения или требования об удалении будут озвучены открыто с пометкой об инициаторе удаления и причиной.

Об этом, и других пунктах указано в наших Правилах форума

Администрация форума.
31 окт 2016 22:51
Присоединилась к купившим квартиры в этом ЖК "Подол плаза", хочу поделиться своими впечатлениями. Может быть они кому-то из будущих соседей, ещё не купивших, но сомневающихся, будут интересны. Одновременно замечу, что так как я уже сделала свой выбор, то заинтересована в успехе данной компании, но буду объективной и никого ни за что не агитирую.
Причины, по которым отдала предпочтение выбрав покупку в данном ЖК:
1. Район со сложившейся инфраструктурой.
2. Дом уровня премиум-класса, при этом с адекватной ценой квадратного метра.
3. Наличие разрешительных документов, земельный участок в собственности Застройщика.
4. Застройщик имеет сданные жилые комплексы с полученными правоустанавливающими документами.

При оценке данного риска, как основного, ввиду того, что сделать это на 100% не представляется возможным учитывала следующее:
- активно ли ведётся в данный момент строительство?: Да, ведётся,
- на каком этапе строительства открылись продажи:? На этапе готовности 20%
- какая организация является генеральным подрядчиком, какие объекты она построила, какая организация выполняла проект, какие объекты по проектам данной организации построены: И с этим тоже всё нормально.

На данный момент ничего, чтобы вызывало опасения я не заметила. В общем взвесив все минусы и плюсы, я приняла решение о покупке.
06 ноя 2016 09:34
суденые разбирательства? За какой год? Прежде чем купиить, я то же взвешивала все за и против. Перевес упал в положительную сторону Застройщика. Добросовестно приобрел участок с оплатой всех налогов в государство (я просила своего юриста сделать проверку), а далее разработал проэкт, начал строить и ... И, что ... Сразу же находятся те кому необходимо как то подзаработать на какй-то гадости,
Участок стоял с незапамятных времен - безобразным, со свалкой и никому до этого не было дела. Заметьте не 1, не 2 года - десятилетия. Но, как только началось строительство. Сразу вспомнили - о, какой участок - не будем давать строить - лучше пускай он вернется в прежнее состояние. Вы посмотрите на Глыбочицкую - а ведь это почти центральная часть Киева.
06 ноя 2016 23:31
Цитата "Катарина ":
разработал проэкт, начал строить и ... И, что ... Сразу же находятся те кому необходимо как то подзаработать на какй-то гадости,
Участок стоял с незапамятных времен - безобразным, со свалкой и никому до этого не было дела. Заметьте не 1, не 2 года - десятилетия. Но, как только началось строительство. Сразу вспомнили - о, какой участок - не будем давать строить - лучше пускай он вернется в прежнее состояние. Вы посмотрите на Глыбочицкую - а ведь это почти центральная часть Киева.


Участок стоял обнесенным забором метро (!) это во первых Круто наверное иметь квартиру прямо под горкой (С каких пор это стало законно и не опасно?)? Видимо по этому территория не была использована раньше под строительство и ничего из домов выше 2 х этажей (начиная с Эльдорадо там не стояло по понятной причине). А не потому что застройщик такой молодец (и мусора на том участке никогда не было, забавно читать "знающих" все состояния до и после). Купить землю под горкой много ума не надо) А как же еще заработать не построишь же на нормальном месте дорого видно.

Сама живу на Подоле и оч его хорошо знаю и помню с детства Глубочицкую напротив фабрика и трамвай прямо под окнами ездящий до 2 часов ночи. И постоянно пробки на той улице. Крутяк, а чё (фактически знаменитый бульвар Леси Украинки где окна открыть нельзя из-за пыли)? Может это и повлияло на цену? 18 трамвайчик все таки частенько ходит.

Зная Подол там бы не купила. 1 причина это горка. 2 соответственно трамвай и пробки. 3 причина забор метро куда его дели и что там было (до сих пор местами он там еще стоит). Странно, странно. Раз раньше там ничего не было не с проста все это? ну и на 4 месте только можно прочитать про застройщика.
07 ноя 2016 13:07
Добрый день!
А цены-то стараниями активистов :protest: и прокуратуры пошли вниз

В данный момент активно просматриваю рынок и "Березнякижитлобуд" показались стремной конторой: часть СтатусГрада до сих пор как самострой отмечена,хотя документы жильцы получили и заселились. Думаю понятно, как порешали.

Рассматривал ЖК Ривьера: с землей и тут гладко не было, но наблюдается положительная динамика

Отдел продаж у них это полнейший мрак: врут, манипулируют фактами, повышают голос, пытаются продать "на лоха"(сугубо мое личное мнение). Но строят вроде неплохими темпами. Думаю, опять планируют договориться. Закон или связи, как по вашему?

PS Спасибо человеку с непроизносимым ником за факты о данной стройке :thanks:
08 ноя 2016 22:51
По фото определил,что окна выходят на ул.Глубочитскую. И что же вы там видите)))) На лево у вас не просматривается Воздвиженка,а прямо перед Вами Фабрика для слепых и гора с улицей Смерного-Ласточкина)))) Откуда на вас смотрят больница ученых и налоговая.И где ж вы там увидели классный вид. Что касается ФОТО с сайта застройщика,то они является не действительным,во первых он сделан не с самой территории,а со стороны,во вторых вид на Налоговую сделан так,что вы думаете у вас красивый вид)) На самом деле там гора высокая, может с этажа 35-37 и будет вид)))))) Так что вы или не разобрались или скрытая реклама ЖК
09 ноя 2016 10:50
Цитата "Gjvshrjdfybq":
Вони надіються, що корумповані київські чиновники не подадуть позов, або подадуть і програють (по договорняку)?
А чорта з два, я такий резонанс щодо цієї справи підніму, залучу всіх яких можна депутатів і пресу, але я не дам спустити справу на гальма.
Тим паче, що тут для Київради справа 100% виграшна, було б бажання (покищо нема - але буде - куди вони дінуться). Ділянка вибула з власності міста незаконно і що дуже важливо - не на відплатній основі і всупереч волі власника, а тому закон дозволяє її забрати і у будь якого добросовісного набувача.
Тому прикинутись добросовісним набувачем тут не прокатів.
Ну а чим більше збудують - тим більші збитки.
Хіба що будують не на свої - а на кошти обманутих інвесторів.
Саме тому і звертаю увагу потенційних інвесторів, що подумайте - чи варто закопувати свої кровні у це "поле чудес"?

Зробивши аналіз послідовності переходу права власності спірної земельної ділянки, проаналізувавши всі документи, які стосуються зазначеної ділянки, дозвольте не погодитись, але і заперечити викладеним домислам.
Рішенням Київської міської ради від 01 жовтня 2007 року № 423/3257 було вирішено продати ТОВ «ВК-Брок» земельну ділянку по вул. Глибочицькій, 73-77 та 16 листопада 2007 року між Київською міською радою та ТОВ «ВК-Брок» укладений договір купівлі-продажу земельної ділянки. Тобто земельна ділянка була відчужена за відплатним договором і за згодою власника. Київською міською радою було отримано грошові кошти, які вираховуються за десяток мільйонів гривень, що поступили до бюджету міста, та з 2007 року використовувались Київською міською радою, а ТОВ «ВК-Брок», в свою чергу, отримано державний акт на ділянку. В подальшому, ВК-БРОК, будучи офіційно власником ділянки, мав право розпоряджатися нею на власний розсуд та передав на певних умовах наступному власнику ЕРСТЕ БАНКу, який теж отримав державний акт на дану землю.
Треба зазначити, що ініціатором попередніх судових тяжб, є прокуратура міста в інтересах держави Верховної Ради України, яка мала наміри законно оформити право користування ділянкою, але навіть, після скасування (не власником земельної ділянки, тобто згода власника так і залишилась), ланцюга певних договорів між наступними власниками, право власності на неї ніхто не скасовував, ВРУ право користування не оформила, а ділянкою володіли власники, які її отримували виключно на законних підставах: державних актів та реєстрації права власності в держаному реєстрі. Джуліана, ОК «ЖБК «Березнякижитлобуд» та ТОВ «ДІА РК», яке на сьогодні є власником земельної ділянки отримували її також за відплатними договорами та є законними набувачами.
На сьогоднішній день ведеться законна забудова Товариством «Статус Буд-Прайм», яке офіційно має право забудови згідно Договору суперфіцію з власником ділянки, висновок комплексної експертизи де зазначена 5 категорія складності, Департаментом будівництва і архітектури затверджено Генеральний план, отримано дозвіл на будівництво, відкрито ордер з департаменту благоустрою.
11 ноя 2016 15:56
Не пойму, почему столько шума вокруг этого дома. Дом строят на пустыре, поблизости ничего жилого нету -- одна промзона. Архитектуру пока не обсуждаем. Кому он может мешать? :notsure:
11 ноя 2016 17:42
Кстати, на этом участке ограничение по высотности, до 16 этажей, а на фото что-то больше намного вырисовывается. Как сдаваться будете? А Ривьера - это, конечно супер, что там с коммуникациями, ТУ получены?
12 ноя 2016 13:31
Красотища, конечно, я имею ввиду сам дом, но вид никудышный куда ни глянь. Да и категория вместе с высотностью... На сайте ни одного документика, кто заказчик, застройщик, участок, разрешение на стр-во. Ничего!!!
17 ноя 2016 19:59
Цитата "МБ":
Красотища, конечно, я имею ввиду сам дом, но вид никудышный куда ни глянь. Да и категория вместе с высотностью... На сайте ни одного документика, кто заказчик, застройщик, участок, разрешение на стр-во. Ничего!!!


Согласен, что задумка дома, архитектура - достойные внимания, и что касается вида - тоже все в порядке. Они предлагают квартиры в центральной 3-й секции, и вид реально на Воздвиженку и Днепр, тем более с высоты жилых этажей, которые стоят на 4-этажном торговом центре. Документы для ознакомления просил - на почту не прислали, а в главном офисе показали копии. Смотрел без юриста, поэтому особо вдаваться не буду, хотя не пойму, что смущает в 5-й категории?
Дом хороший, а вот с окружением не очень сложилось: ни супермаркета, ни парковки поблизости не найдешь. Так что главное, чтоб построили так, как обещают: с супермаркетом, спорт клубом, паркингом. По паркингу тоже есть замечаньице. Если уж назвались премиум классом, так сделали б лифт прямо из паркинга на свой этаж, а так через двор проходить придется. Я часто езжу, и с чемоданами и сумками будет не очень удобно.
Посмотрим, как оно будет.
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
234. . .13
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее