Подать объявление

ЖК на Лютеранской, 14-В

17 ноя 2016 17:23
Наткнулся в базе ДАБИ на разрешение на строительство нового ЖК.
ІУ 114162802371 Будівництво житлового будинку з підземним паркінгом, вбудованими приміщеннями та вбудованим спортивним залом для гімназії "Консул" по вул. Лютеранській, 14-В у Печерському районі м. Києва; Приватне акціонерне товариство "ПРОМІНВЕСТГРУП-1"
Раньше несколько раз натыкался на это чудо, когда застройщик вопросы с землей утрясал, а потом историко-градостроительное обоснование проводил через Минкульт.
Забавный проект, которые не понятно что из себя представляет. Раньше там пытались пятизвездочную гостиницу Sofitel построить, но передумали. Можно подумать, что на элитный ЖК в таком месте спрос будет больше в нынешней ситуации :winky:
Пихать будут 15 этажей и очень интересно, чем все закончится. С одной стороны, угробили кучу сил на согласование проекта (что крайне нетипично сейчас). С другой стороны, совершенно детские ляпы с категорией сложности (там по градостроительному кадастру впритык памятник национального значения, а значит категория сложности должна быть пятая, а не четвертая) и по генплану там частично зона среднеэтажной застройки, частично - общественных зданий и сооружений, а значит согласования проекта мутные.
Учитывая интенсивность разборок из-за небольшой стройки рядом на Круглоуниверситетской, тут может понадобиться очень много попкорна :smoke:
03 март 2017 10:04

Ударно работают: даже продажи еще не начали, а уже первый несчастный случай со смертельным исходом.
https://kyiv.npu.gov.ua/uk/publish/article/347732

Цитата:
Від удару струмом чоловік помер на місці. Поліція відкрила кримінальне провадження за порушення вимог законодавства щодо охорони праці.

Трагічна подія трапилася на вул. Лютеранській у Печерському районі столиці. На будівництві багатоповерхового житлового будинку загинув 40-річний робітник – уродженець Вінницької області. За попередніми даними, внаслідок порушення правил безпеки його смертельно травмовано електрострумом.

Зібрані відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Печерського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ст. 271 (Порушення вимог законодавства про охорону праці) Кримінального кодексу України, що карається виправними роботами на строк до двох років або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на строк до семи років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до двох років або без такого. У рамках досудового розслідування поліція з’ясовує усі обставини скоєного та встановлює осіб, причетних до цієї трагічної події.
Продаж будинку від власника
Енергонезалежний, безпечний, сучасний, комфортний - приватний будинок у передмісті Київа
Подробнее
+380986563402xxxx
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее