Подать объявление

Топочна (котельня) в приватному будинку. Вимоги

30 сен 2016 05:53
Добрий день.

Намагаюся визначити які вимоги до топочної в приватному будинку. Хочу розмістити газовий і, можливо, твердопаливний котел в одному окремому приміщенні (не прибудова).
Які вимоги до такого приміщення? Не можу знайти в інтернеті, попадаються лише які переклади із російської із їхніми вимогами.

Найбільше цікавить чи має бути окремий вхід назовні із топочної.
В мене получається вхід із прихожої та вхід в гараж. І вікно назовні. Так може бути? Чи вимоги до газового котла забороняють?
14 окт 2016 07:25
Не ищите в интернете, часто информация не актуальна. Идите в газовую службы, там Вам дадут заключение. Установка и проект регулируется только горгазом. Твердотопливные котел ставится по принципу: где не запрещено, там разрешено.
31 окт 2016 14:37
Цитата "RomanGe":
Добрий день.

Намагаюся визначити які вимоги до топочної в приватному будинку. Хочу розмістити газовий і, можливо, твердопаливний котел в одному окремому приміщенні (не прибудова).
Які вимоги до такого приміщення? Не можу знайти в інтернеті, попадаються лише які переклади із російської із їхніми вимогами.

Найбільше цікавить чи має бути окремий вхід назовні із топочної.
В мене получається вхід із прихожої та вхід в гараж. І вікно назовні. Так може бути? Чи вимоги до газового котла забороняють?

А газ у вас уже есть? Может лучше газовое отопление заменить на тепловой насос?
31 окт 2016 14:42
Цитата "Z_Irina":

А газ у вас уже есть? Может лучше газовое отопление заменить на тепловой насос?

Газа немає. Але підведений до ділянки.
Тепловий насос може бути дешевший за газ?
31 окт 2016 15:04
Цитата "RomanGe":

Газа немає. Але підведений до ділянки.
Тепловий насос може бути дешевший за газ?

Тепловой насосне требует ни газа, ни пеллет/дров. Работает по принципу "холодильника наоборот". Потребляет только эл.энергию. В идеале под него иметь в доме теплый водяной пол. Летом может работать как кондиционер
31 окт 2016 20:41
Цитата "Z_Irina":

Тепловой насосне требует ни газа, ни пеллет/дров. Работает по принципу "холодильника наоборот". Потребляет только эл.энергию. В идеале под него иметь в доме теплый водяной пол. Летом может работать как кондиционер

Я так и не поняла, в чем принцип теплового насоса...
31 окт 2016 22:49
Цитата "Mary Pick":

Я так и не поняла, в чем принцип теплового насоса...

вот тут достаточно наглядно и доступно: //www.burservice.com.ua/1/ если действительно интересуетесь.
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Подробнее
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Подробнее