Подать объявление

Мороз: Сегодня Ющенко "под пятой" у Тимошенко

17 фев 2009 14:14

Президент должен снять непрофессионального премьера, а не жаловаться на Тимошенко всей Европе, считает лидер Соцпартии Александр Мороз. А в целом же, по его словам, политическая и экономическая ситуация в стране ведет к досрочным выборам.



Читать дальше >>

17 фев 2009 14:16
К сожалению как всегда при этой власти страдает народ Украины Наверное уже хватит коминтариев пора выгнать этих тварей
17 фев 2009 14:25
БАЙКА
Хитрий лис всю ніч мріяв про незалежну без»ядерну Державу і ранком оголосив рішення від імені Парламету, після чого знахабнілі Янучари почали ловити калкана на річці Калці.
Рижий лис вирішив їх постріляти і підняв у повітря два, тоді ще дієздатні літаки, але промахнувся, тоді лис Кузьма вирішив повчитися стріляти на полігоні, але спершу влучив у цивільний літак а потім у броварню, чим здивував головнокомандувача, який запитав, а чи у нас є ракетні війська?
Банкір секвестрував бюджет на один метр і ядерні стрижні у збудоване сховище Чорнобиля не влізли.
Хитрі молдовани відтяпали гирло, румуни скелю, дівчата шельф .
Хитрі і рижі лиси дійшли висновку, що Україна не Росія, а їх потравлений син чи онук, якого московська юля обізвала мазуріком, вирішив зховатися за своєю Юлею, яка підставила йому не лише плече, а і голову .
Не головнокомандуючий вирішив за два міліони постріляти піратів з Сагайдачного, коли вільні моряки вже з»їли не одну миску домашнього борщу.
То навіщо нам той Сагайдачний, нехай хлопці на ньому збираються і пливуууууть, а ми їм побажаємо вдалого полювання на піратів і скільки б, як каже наш гарант часу не знадобилося для порятунку їх життя, ми будемо терпляче чекати і жити довго і щасливо.

Володимир.
17 фев 2009 15:12
Net vraga bolwe jem baba vo vremja klimaksa.Rabotaet na Rossiu i na SEBJA
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее