Подать объявление

Отзывы о застройщике Ковальская

Ваше впечатление о застройщике:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 15.
0/0%
1/7%
2/13%
3/20%
9/60%
04 дек 2014 09:51

Отзывы о застройщике Ковальская


Все новостройки Ковальская


Компанія про себе:


"ПБГ «Ковальська» — лідер ринку будівельних матеріалів і провідний девелопер України. Група об’єднує 13 підприємств реального сектору економіки, вартість яких становить $520 млн і які здійснюють повний цикл робіт від видобутку сировини і виробництва продукції до зведення споруд різноманітного призначення. Продукція представлена низкою брендів, зокрема «Бетон від Ковальської», тротуарна плитка «Авеню» та будівельні суміші Siltek. За 18 років на будівельному ринку група реалізувала більш як 1 млн кв. м. житлової і комерційної нерухомості.

Підприємства «Ковальської» працюють у Київській, Житомирській, Львівській, Херсонській та Чернігівській областях. Загальна чисельність працівників — понад 4500 осіб."


27 янв 2016 13:18


«Нерухомість від Ковальської» - це авторитетний бренд, що у своєму розвитку пройшов кілька етапів становлення. Сьогодні компанія впроваджуємо сучасні методи управління якістю на всіх етапах створення об’єктів будівництва. Цього вдалося досягти шляхом утворення єдиної цілісної структури, що спеціалізується на виконанні різних етапів будівництва. Таким чином компанія готова до впровадження у життя комплексних рішень будь-якої складності на всіх рівнях створення нового житла або комерційної нерухомості.


Переваги ґрунтуються на використанні виробничих потужностей Асоціації «Промислово-будівельна група «Ковальська». Повний цикл виробництва Групи забезпечує всі необхідні для будівництва компоненти: власні заводи з виготовлення будматеріалів, парк автомобілів спеціального призначення, гранітний кар’єр, новітні технології та обладнання. Завдяки матеріалам власного виробництва, професіоналізму будівельників і менеджерів об’єкти Групи відзначаються високою якістю та зводяться у чітко визначені строки.


Спеціально розроблений проект для кожної новобудови робить її зовнішній вигляд та внутрішню інфраструктуру сучасними та індивідуальними. При об'єкті існують персональні житлово-комунальні господарства, що в найкоротший термін вирішують проблеми мешканців.


Крім того, у складі Промислово-будівельної групи «Ковальська» працює «Компанія з управління активами «Інвест-Консалтинг», яка здійснює фінансовий менеджмент в інтересах інвестиційних фондів і надає послуги з покупки нерухомості. Кожен покупець нерухомості від «Ковальської» може швидко придбати квартиру або комерційне приміщення з оформленням відповідної документації без зайвих проблем. Фахівці «КУА «Інвест-Консалтинг» діють відповідально, професійно та оперативно."

24 май 2016 20:52
Собираются строить на Соломенке,за пожаокой во дворе
24 май 2016 20:53
За пожарной частью,на Урицкого
14 июль 2016 08:48
За пожаркой вроде строит Geos жк Адавант
22 ноя 2016 20:54
Господа, а нет ли у кого реальных отзывов о качестве возводимых застройщиком объектов?
19 дек 2016 15:00
Цитата "Mata_Xari":
Господа, а нет ли у кого реальных отзывов о качестве возводимых застройщиком объектов?

Госпожа,
данный сайт поддерживает форумы по большинству возводимых в Киеве объектов.
Возьмите перечень строек застройщика, и пройдитесь по соответствующим форумам.
Из первых рук, так сказать...
09 июнь 2017 07:39
В проектах для объектов строительства "Ковальской" уже 2-й год применяется система пожарной сигнализации "Кодас", которая для домов высотой выше 47 м не отвечает действующим ДБН В.2.5-56-2014, т.к. работает только с дешевыми неадресные компонентами, а в домах такого класса должны быть только адресные компоненты.
КАСПЗ “Кодас” не имеет полного соответствия государственным стандартам, сертифицирован только по 2-й части из серии обязательных ДСТУ EN 54, а на неадресные компоненты прилагается сертификат другого производителя.
20 сен 2020 16:46
Тогда получается, что заппоектировав указанные системы пож. без арх. Майстерня Коляденко(проектировщик) и выйдя с ней на экспертизу, благополучно её прошла... Так как экспертиза тоже "карманная", так как насколько я знаю специалистов по экспертизе, которые бы зарубили по пож. безу такое несоответствие единицы... Я сию проблему разгребать теперь жильцам комплексов Ковальской. Подскажите как быть теперь, когда системы уже установлены.. Нужен аудит систем или проектной документации? Подскажите, куда бежать
16 апр 2021 11:56


Кажуть що Ковальська купляє крадений пісок.
narodna-pravda.ua/2021/04/16/karavany-dl ya-kovalskoyi-kompaniyu-monopolista-zvyn uvachuyut-u-skupovuvanni-kradenogo-pisku /


Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее