Подать объявление

Из чего же сделаны наши риэлторы?

16 ноя 2006 18:48
Кто такой риэлтор в вашем понимании? Чем он занимается? Задайте эти вопросы среднестатистическому украинцу — некоторые затруднятся ответить.

Читать дальше >>
16 ноя 2006 18:48
Бред полный. " риэлтор - это профессионал, который быстро найдет интересующий вас вариант, поможет уладить все юридические вопросы"...Покажите (или расскажите)мне хотя бы одного риэлтора/маклера который разьясняет сторонам договора оренды квартиры обязательство регистрировать этот договор в местной райадминистрации, и что если он не будет зарегистрирован - он недействителен. Маклеры хреновы. П.С. Житловий кодекс України. Стаття 158. Договір найму жилого приміщення в будинку (квартирі), що належить громадянинові Наймач користується жилим приміщенням у будинку (квартирі), що належить громадянинові на праві приватної власності, відповідно до договору найму жилого приміщення. Договір найму жилого приміщення укладається між власником будинку (квартири) і наймачем у письмовій формі з наступною реєстрацією у виконавчому комітеті місцевої Ради народних депутатів або в органі управління, що ним утворюється. Договір повинен містити вказівку на предмет договору, строк, на який він укладається, визначати права і обов'язки наймодавця і наймача та інші умови найму. Цивільний кодекс України. Стаття 210. Державна реєстрація правочину 1. Правочин підлягає державній реєстрації лише у випадках, встановлених законом. Такий правочин є вчиненим з моменту його державної реєстрації. 2. Перелік органів, які здійснюють державну реєстрацію, порядок реєстрації, а також порядок ведення відповідних реєстрів встановлюються законом.
16 ноя 2006 18:58
Було б непогано якби ріелтори іще б несли відповідальнісь за результати свої роботи, а не тільки надавали інформаційні послуги.
16 ноя 2006 21:35
Из чего же сделаны наши риэлторы? - =Гвозди бы делать из этих людей= В.Маяковский вроде бы... )
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее