Подать объявление

ЖК "Місто Мрій", Чернівці, вул. Чкалова

2
09 март 2016 19:17


Житловий комплекс "Місто Мрій"
Чернівці, вул. Чкалова, 13
Забудовник: "City Of Dreams"
Термін здачі: 2 квартал 2017
28 март 2016 15:38
Ребята,кто что знает про этот новострой? Кто заключал уже договора?Поделитесь информацией: )
25 фев 2018 20:47
Живу в 3 поверховому будинку цього горе забудовника. Стіни збудовані з піноблоку, який дуже прекрасно передає атмосферу сусідської квартири, чути все. Дах зроблений з бляхи, дощок, та мін вати. Навіть супутникову тарілку нікому не можна поставити, через побоювання, що хтось провалиться на 3 поверх. а сусіди з 3-го жаліються, що з і стелі тече. Здачу затримали. Нормально підходу до будинку нема. Ходимо там де з фур розгружають матеріали.
30 март 2018 13:22
Підкажіть на скільки затримали здачу?
30 март 2018 16:08
на рік
31 март 2018 09:10
Дуже дякую.нас зацікавила квартира в Київській обл цього забудовника то збираю всю можливу інформацію про них.
31 март 2018 11:24
За київ нічого сказати не можу, а в чернівцях у нас від недавна ще одна фішка, після 22:00 ні машиною, ні пішки зайти не можливо, основний проектний вїзд вони закрили забором, а додатковий закривається о 22:00, потрапитии на територію, можна, хіба якщо перестрибнути 2 забори висотою 1,5 метра.
31 март 2018 17:13
Підкажіть ви вже жителі цього комплексу?
31 март 2018 21:16
Від травня місяця минулого року, в звязку із затримкою, рік знімав квартиру - відповідно з тариами регіону, втратив біля тисячі зелених на оренду!!! Керівнику даного будівництва абсолютно по... на людей. Він щось робить тільки коли вже всі киплять в будинку. До того, реакції - нуль!! Якщо треба, можу з вами поспілкуватися, але враження від забудовника будуть мінусові!!! Таке враження, що в них немає довгострокових планів. І ще вони понабудовували будівель по нашій області, по районах за перші гроші, тепер, усі ці будівлі, квартири не продаються, за рахунок цього, масштабні затримки усіх проектів, тому за Київ нічого сказати не можу!! Але як - то кажуть - риба гниє з голови!!!!
06 апр 2018 11:36
А на скільки часу затримала здачу?
06 апр 2018 13:29
Обєктивно ви не можете судити, бо ви там не живете, і не шукаєте, де б пристроїти свою машину, коли тільки приїхали з роботи після 22:00. Також вони в районі виїзду хочуть будувати ще одну багатоповерхівку!!!
17 апр 2018 21:24
Читайте добре, за повну відсутність ніхто не казав!!! Не можна заїхати тільки після 22:00!!! І це дуже погано!!! Великих перспектив у забудовника на майбутнє не бачу, з їхнім ставленням до мешканців!!! Будете жити в їхньому будинку, тоді подивимось на ваші коментарі!!! А судити про щось за 5 хвилин екскурсії по будівництву наврядчи хтось може!!!
27 апр 2018 21:47
Цитата "Сашулька":
Ребята,кто что знает про этот новострой? Кто заключал уже договора?Поделитесь информацией: )


Ми купили квартиру у першій дев'ятиповерхівці. Нас підкупили ціна, можливість розтермінування і те, що зразу показали всі дозвільні документи.
На сьогодні дійсно є затримка по строках здачі. Але такого, щоб будівництво стало, забудовник пропав, нема. На будмайданчику є робочі і коли б ми не приходили туди, чи проходили мимо, постійно іде якась робота. Тому сумнівів немає, що будинок здасться. Сподіваємось, що це буде якнайближчим часом))
27 апр 2018 23:25
Цитата "Наталі1610":
Дуже дякую.нас зацікавила квартира в Київській обл цього забудовника то збираю всю можливу інформацію про них.

На мою думку, забудовник надійний, бо має всі потрібні дозволи на будівництво. Не знала, що будують ще й у Київській області)
У Чернівцях сервісом загалом задоволена. Пішли на зустріч моїм побажанням по переплануванню, що дуже порадувало. Є звичайно затримка по здачі, але як на мене, краще зробити повільніше, але якісніше і добротніше, ніж поспішити. Особисто моя думка.
Вам можу порадити обов'язково перевірити документи і сходити на саме будівництво.
Бажаю удачі з вибором!:)
27 май 2018 15:23
Не рекомендую даного забудовника, він людей ні за що немає, здачу просрочують вже більше ніж на рік, і коли вона буде також невідомо, матеріали використовує найдешевші, про якість можете самі подумати, ліфт чекали півтора року, годували обіцянками ще місяць ще тиждень, коли буде здача наразі невідомо, сумніваюсь що заплатить пеню згідно договору, йде видимість якихось робіт, на вході бручатку кладуть якісь алкаші все супер "рівно", плитка на сходах вже місцями оббита, і це ще дом не здався. На разі стало відомо про будівництво ще одного як мінімум будинку перед заїздом про який раніше не говорилось і в планах він не був, тепер щасливим поки що не власникам багатоповерхівки замість гарного краєвиду будуть виднітись сусідські вікна. Окрім цього маніпуляції з додатковими приміщеннями, т.є. гаражами, кладовими. За будь яку "додаткову" послугу з їх сторони, як то перепланування чи оформлення документів, з вас постійно будуть видурювати шалені кошти.
В загальному люди будьте обережні, не ведіться на прийнятну ціну, як те зробив я, краще вже заплатити трішки більше адекватному забудовнику і не переживати що будуть ці проблеми.
13 авг 2018 08:28
Що стосується будівництва на Червоноармійській. то 1. Такої вулиці нема вже. 2. Якщо ви мати наувазі будинок на Героїв Майдану - то це просто пекло. а не будинок. На верхніх поверхах поколіна води й ніхто не збирається латати дах, стіни розсипаються й просвічуються на вулицю, робочим постійно не доплачують за роботу то всі роботи виконують безліч бригад й т.д.
Хто хоче побачити найгіршого забудовника в м Чернівці - поїдьте будівництво Міста мрій на вул. Героїв Майдану
13 авг 2018 12:04
Хоча у Вас і 4 повідомлення а не одне, але ви спец по всіх ЖК. !!!
13 авг 2018 13:27
Цитата "Наталі1610":
Хоча у Вас і 4 повідомлення а не одне, але ви спец по всіх ЖК. !!!

не по всіх, а по частині, оскільки маю досвід співпраці з ТОВ Чернівцібудінвест ЖК Оазис Буковини вул Немиріська і ТОВ Місто Мрій, ЖК Щаслива оселя, вул Героїв Майдану, 111Д
ЖК Щаслива оселя - цце просто верх цинізму, безпорядку і безвідповідальності
22 авг 2018 20:11
Щодо якісно будують - то так так, особливо там де з б/у цегли
23 авг 2018 19:25
Забудьте.
Просто пройдите мимо, как и мимо остальных проектов этой компании.
Они же eurocitydevelopment.com
ЖК “Маєток Миколаївський”
За три с половиной года ничего не сдано. Темп строительства, даже не один этаж в месяц. С таким графиком работ рентабельность отрицательная.Денег на строительство быть не может - это математика.
Строительство за счет других объектов - пирамида.
Единственное на что хватило денег, на четвертый год. заказать у крутой компании сайт уже не покупают просто так, надо вкладываться.
Но, так как это пирамида, студия даже не подписала, что его делала.
Все будет Місто Мрій
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
2
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее